Gratis offertes vergelijken

Onze service is sterk in zijn eenvoud. U bent op zoek naar een verhuisbedrijf, wij beheren een database met gerenommeerde verhuizers. Wij leggen uw offerte voor aan verschillende geschikte verhuisbedrijven die wij op nauwkeurige wijze voor u hebben geselecteerd.

1. Vraag kosteloos offertes aan

Maak uw verhuiswensen kenbaar door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Nadat wij uw offerte hebben ontvangen sturen wij deze door naar geschikte verhuisbedrijven uit uw regio.

2. Vergelijk offertes van verhuizers

Nadat u meerdere prijsopgaven heeft ontvangen is het aan u om deze te vergelijken op kwaliteit en prijs. Dit kunt u in alle rust doen, want u bent nergens toe verplicht en hoeft niets te betalen. Wel zo prettig!

3. Maak een keuze en bespaar

Indien u overtuigd bent door het aanbod van een of meerdere verhuisbedrijven dan wordt het tijd om een keus te maken voor het verhuisbedrijf die het beste aansluit bij uw wensen. Mocht u nog vragen hebben dan staan de verhuizers altijd voor u klaar.

Waarom Verhuizen Nu?

  • Vraag kosteloos en vrijblijvend offertes aan
  • Voordelig verhuizen in heel Nederland
  • Uw inboedel verzekerd tijdens het verhuizen
  • Ook verhuizen op zaterdag mogelijk
  • Een verhuisbedrijf tegen een scherpe prijs
  • Een goede deal voor een prettige verhuizing

Met een verhuisbedrijf van Verhuizen Nu verloopt uw verhuizing vlekkeloos. En dat tegen een zeer scherpe prijs. Doe nu gratis en vrijblijvend een offerteaanvraag!