Verhuizen offerte

Wilt u een soepele verhuizing op uw oude dag?
Vergelijk op eenvoudige wijze offertes voor een opslagruimte bij u in de buurt!

 

Senioren verhuiservice

Verhuizen is een flinke klus. Stelt u zich eens voor hoe dit is wanneer u op leeftijd bent! Dit is een zware klus die veel moeite en kracht kost. Daarvoor heeft u hulp nodig. Gelukkig biedt Verhuizen Nu een speciale senioren verhuisservice. Met professionele hulp zorgen wij ervoor dat uw spullen veilig en wel aankomen in uw nieuwe woning. Wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk.

Persoonlijke benadering

Om uw wensen op een juiste manier uit te voeren, adviseren wij u persoonlijk contact met ons op te nemen. Één van de verhuizers komt graag bij u lang om de verhuizingen en de mogelijkheden van de verhuisservice met u te bespreken. In een persoonlijk gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn en waar u specifieke hulp bij nodig heeft. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij dan vrijblijvend een offerte op. Op deze manier weet u vooraf precies waar u aan toe bent en staat achteraf niet voor een verrassing.

Waar wij u mee helpen

Verhuizen Nu biedt diverse verhuismogelijkheden. Al deze mogelijkheden bespreken wij vooraf met u. Door senioren wordt er vaak voor een uitgebreide verhuisservice gekozen. Vooraf worden al uw eigendommen vakkundig ingepakt in stevige verhuisdozen. Ook breekbare spullen zijn bij ons veilig. Zodra alles ingepakt is, zorgen we er met een grote verhuiswagen voor dat uw spullen naar uw nieuwe woning gebracht worden. Daar pakken we alles weer uit en zetten het op de plek waar u deze wilt hebben. Kunt u uw spullen zelf wel in- en uitpakken en wenst u alleen de standaard verhuisservice? Geen probleem. Uiteindelijk willen wij van Verhuizen Nu uw verhuizing graag voor u zo gemakkelijk mogelijk maken. Uit ervaring weten wij dat iedere klant tevreden is met deze service.

Meer informatie

Als u geïnteresseerd bent in onze service, of u wilt nog iets meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u met al uw verhuisproblemen en kunnen al uw vragen erover beantwoorden. Na het invullen van het formulier ontvangt u zo snel diverse offertes van bedrijven uit uw omgeving die u vervolgens met elkaar kunt vergelijken gebaseerd op kwaliteit en prijs. U heeft nu een duidelijk overzicht van wat alle bedrijven uit uw omgeving u te bieden hebben. Geniet van onze duidelijke, kwalitatieve en snelle service.

 
Een zorgeloze, vlotte en voordelige verhuizing? Vergelijk dan gratis en vrijblijvend menig verhuisbedrijf via Verhuizen Nu en kies het verhuisbedrijf met het beste aanbod!

Comments are closed.