Verhuizen offerte

Wilt u een soepele verhuizing op uw oude dag?
Vergelijk op eenvoudige wijze offertes voor een opslagruimte bij u in de buurt!

 

Senioren verhuisservice

Verhuizen op zich is al een hele klus! Moet u nagaan als u nog eens moet verhuizen als u al op leeftijd bent. Dit is een ingrijpende klus waarbij veel stress en een hoop zorgen om de hoek komen kijken. Bent u of een naaste van u opzoek naar ondersteuning bij de verhuizing? Neemt u dan contact op met onze senioren verhuisservice. Wij bieden professionele hulp aan tijdens de verhuizing en zullen het u zo gemakkelijk mogelijk maken!

Persoonlijke benadering

Wij willen graag persoonlijk contact met u hebben en uw wensen zo goed mogelijk uitvoeren. Daarom zullen wij u persoonlijk benaderen. Wij komen daarom graag even bij u langs om de verhuizing te bespreken. U kunt uw voorkeuren aan ons kwijt en waar u specifiek hulp bij wilt tijdens de verhuizing. Aan de hand hiervan maken wij een offerte op maat op voor u. De kosten zullen duidelijk zijn en u zult achteraf niet voor verrassingen komen te staan.

Waar wij u mee helpen

Wij bieden meerdere verhuismogelijkheden die wij van te voren met u zullen bespreken. U kan kiezen uit een eenvoudige verhuisservice, dat houdt in dat het verhuisbedrijf alleen uw meubels naar uw nieuwe woning brengt. Onze specialisten van het verhuisbedrijf willen het de senioren zo gemakkelijk mogelijk maken. Denk hierbij aan het verpakken van de schilderijen, beeldjes en breekbare spullen. Uw elektrische apparaten zijn ook veilig bij ons. Die verhuizen wij zonder moeite voor u mee. Als alles is aangekomen in de nieuwe woning willen onze experts ook de spullen voor u uitpakken, op hun plek zetten en de elektrische apparaten weer voor u aan te sluiten. U kan dan na de verhuizing gelijk genieten en wennen aan uw nieuwe woning.

Schoonmaak- en klusservice

Voor zowel het nieuwe als voor het oude huis bieden wij een schoonmaakservice aan. Op die manier stapt u in een schoon huis en laat u uw eigen huis netjes en schoon achter. Onze seniorenverhuisservice regelt het allemaal voor u! Laat u een huurwoning achter? Dan zorgen onze verhuisexperts er voor dat het huis weer in oude staat opgeleverd kan worden. Wij zorgen niet alleen voor een schoon nieuw huis, wij bieden ook aan om uw huis een nieuw likje verf te geven of om de muren te voorzien van een mooi behangetje. Maak het u daarom niet onnodig moeilijk en schakel ons direct in!

 
Een zorgeloze, vlotte en voordelige verhuizing? Vergelijk dan gratis en vrijblijvend menig verhuisbedrijf via Verhuizen Nu en kies het verhuisbedrijf met het beste aanbod!

Comments are closed.