Tijdelijke opslag

Senioren verhuisservice

Verhuizen op zich is al een hele klus! Moet u nagaan als u nog eens moet verhuizen als u al op leeftijd bent. Dit is een ingrijpende klus waarbij veel stress en een hoop zorgen om de hoek komen kijken. Bent u of een naaste van u opzoek naar ondersteuning bij de verhuizing? Neemt u dan contact op met de senioren verhuisservice. De verhuizers uit ons netwerk bieden professionele hulp aan tijdens de verhuizing en zullen het u zo gemakkelijk mogelijk maken!

Persoonlijke benadering

De verhuisspecialisten uit ons netwerk willen graag persoonlijk contact met u hebben en uw wensen zo goed mogelijk uitvoeren. Daarom zullen zij u persoonlijk benaderen. De verhuizers komen daarom graag even bij u langs om de verhuizing te bespreken. U kunt uw voorkeuren aan hun kwijt en waar u specifiek hulp bij wilt tijdens de verhuizing. Aan de hand hiervan maken zij een offerte op maat. De kosten zullen duidelijk zijn en u zult achteraf niet voor verrassingen komen te staan.

Waar de verhuizers u mee helpen

De verhuizers bieden meerdere verhuismogelijkheden die ze van te voren met u zullen bespreken. U kunt kiezen uit een eenvoudige verhuisservice, dat houdt in dat het verhuisbedrijf alleen uw meubels naar uw nieuwe woning brengt. De specialisten van het verhuisbedrijf willen het de senioren zo gemakkelijk mogelijk maken. Denk hierbij aan het verpakken van de schilderijen en breekbare spullen. Uw elektrische apparaten zijn bij hun ook veilig. Ze verhuizen zij zonder moeite voor u mee. Als alles is aangekomen in de nieuwe woning willen onze experts ook de spullen voor u uitpakken, op hun plek zetten en de elektrische apparaten weer voor u aan te sluiten. U kunt dan na de verhuizing gelijk genieten van uw nieuwe woning.

Schoonmaak- en klusservice

Voor zowel het nieuwe als voor het oude huis bieden de verhuizers ook nog een schoonmaakservice aan. Op die manier stapt u in een schoon huis en laat u uw eigen huis netjes en schoon achter. Een seniorenverhuisservice regelt het allemaal voor u! Laat u een huurwoning achter? Dan zorgen de verhuisexperts er voor dat het huis weer in oude staat opgeleverd kan worden. Zij zorgen niet alleen voor een schoon nieuw huis, ze bieden ook aan om uw huis een nieuw likje verf te geven of om de muren te voorzien van een mooi behangetje.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan