Verhuizen Almere

Verhuizing Almere

Goedkoop en ervaren verhuisbedrijf
Verhuizen hoeft niet duur te zijn. Vergelijk direct meerdere offertes.

 

Verhuizen Almere

Gaat u binnenkort verhuizen? Zoekt u een professioneel verhuisbedrijf in Almere dat u hierbij kan helpen? Van een internationale kantoorverhuizing tot aan een seniorenverhuizing of meubeltransport, u bent bij ons aan het juiste adres. Verhuizen is al stressvol genoeg, laat ons u helpen bij het selecteren van een verhuisspecialist. Bij ons kunt u op een snelle en eenvoudige manier diverse gekwalificeerde verhuisbedrijven uit Almere met elkaar vergelijken. Vul het contactformulier in en ontvang in een mum van tijd vrijblijvend en gratis offertes van menig verhuisbedrijf uit Almere. U kiest zelf welk ervaren verhuisbedrijf uit ons netwerk u inhuurt.

Altijd een professioneel en voordelig verhuisbedrijf

Bij ons zijn alleen gerenommeerde verhuisbedrijven in Almere aangesloten, op deze manier kunnen wij u professionaliteit en hoge kwaliteit garanderen. Maar dit betekent echter niet dat u de hoofdprijs betaalt voor verhuizen! De bedrijven die aan ons concept deelnemen hanteren scherpe prijzen. Daarbij komt dat wij u de mogelijkheid bieden prijzen met elkaar te vergelijken, dus u kiest zelf altijd de voor u beste deal!

Een vlekkeloze verhuizing

Voor veel mensen staat verhuizen symbool voor een nieuw begin, een frisse start. Een professioneel verhuisbedrijf begrijpt uw uitgangspunt en zal er daarom alles aan doen uw verhuizing in goede banen te leiden. Deze verhuisbedrijven vindt u via onze verhuisservice in Almere. De aan ons gelieerde bedrijven zullen uw overstap op een professionele manier regelen, een (internationale) verhuizing is tenslotte al stressvol genoeg!

Voor particulieren én bedrijven in Almere

Gaat u privé verhuizen of met uw bedrijf? Onze specialisten kunnen u bij elke soort verhuizing van dienst zijn, geen klus is te gek. Bent u er nog niet uit of u uw verhuizing zelf gaat regelen of toch liever een verhuisbedrijf inschakelt? Vraag dan ter informatie vrijblijvend en gratis meerdere offertes aan via onze verhuisservice en baseer hierop uw keuze.

  • Snel en kosteloos aanbod vergelijken
  • Zowel voor bedrijven als particulieren
  • Ook verhuislift verhuur

verhuisbedrijf uit Almere

Verhuislift huren

Een verhuislift kan een handige toevoeging zijn bij een verhuizing. Met een verhuislift kunt u zwaar meubilair van een bovenverdieping tillen, en is het mogelijk de grotere meubelstukken te verplaatsen wanneer het trapgat of de deuropening te klein is. Het huren van een verhuislift kan bij menig verhuisbedrijf uit Almere. Hoe goedkoop dit kan is afhankelijk van uw wensen. Zo kunt u een verhuislift met en zonder hulp bij de bediening huren. Woont u zes hoog en bent u benieuwd of de verhuislift zover reikt? De maximale hoogte is ongeveer 29 meter, de maximale draagkracht 250 kilo.

Tevreden klanten

Fam. Veenstra – Almere
We wilden geen stress en gedoe rondom de verhuizing. Daarom besloten we op zoek te gaan naar een goed en betaalbare oplossing. Via Verhuizen Nu was die snel gevonden!

De voordelen op een rijtje

Bij een verhuizing komt veel kijken, dat weten wij uiteraard als geen ander. Vandaar dat wij graag met u meedenken. Onderstaand een overzicht van de voordelen van de service die wij u bieden. Eigenlijk is het zeer eenvoudig. U doet de aanvraag, wij zorgen dat u snel meerdere prijsopgaven van bedrijven ontvangt!

  • Vraag kosteloos en vrijblijvend offertes aan
  • Voordelig verhuizen in of buiten Almere
  • Uw inboedel verzekerd
  • Ook op zaterdag inzetbaar
  • Scherpe prijzen
  • Alles wordt voor u geregeld
 
Wilt u graag uw bedrijf verhuizen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Laat een verhuisbedrijf uit ons netwerk u helpen met tips en praktische ondersteuning. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

Inpakservice of zelf inpakken?

Het inpakken van de inboedel kan heel wat tijd in beslag nemen. Bij menig verhuisbedrijf in Almere kunt u daarom gebruik maken van de inpakservice. Voor een particuliere verhuizing geldt dat dan een aantal verhuizers op de verhuisdag vroeg bij u voor de deur staan om alles in te pakken. Kiest u bij een bedrijfsverhuizing voor een inpakservice? Dan zal dit vaak deels al op een eerder moment worden gedaan, zodat het verhuizen in stappen kan worden afgehandeld. De prijzen voor een dergelijke inpakhulp komen los ongeveer op €250,-, terwijl een volledige verhuisservice rond de €1200,- kost.

Verhuiswagen huren

Verhuizen is niet goedkoop, maar wel verhoudingsgewijs goedkoop uit te voeren. Eén van de tips voor een budgetverhuizing is het huren van een verhuiswagen. Verhuiswagens zijn in soorten en maten verkrijgbaar bij onze specialisten uit Almere. Evenals een verhuislift is ook een verhuiswagen met en zonder bestuurder verkrijgbaar. Voor welke variant u kiest is afhankelijk van uw wensen en uw ervaring met het besturen van een verhuiswagen. Kiest u ervoor om een verhuiswagen te huren? Kijk dan altijd ook even naar de parkeermogelijkheden bij beide panden.

 
verhuisservice met inpakhulp

Verhuisservice

Een algemene verhuisservice is geschikt voor vele zaken. Zo bent u bij onze verhuisservice aan het juiste adres voor direct contact met specialisten voor een bedrijfsverhuizing, seniorenverhuizing en het goedkoop huren van een verhuislift of verhuiswagen. Daarnaast verbinden wij u graag aan specialisten op het gebied van internationale verhuizingen. Het gebruik van onze verhuisservice is geheel vrijblijvend. Vul de offertepagina in voor meer informatie of enkele gratis offertes, en bepaal zelf met welk verhuisbedrijf u in zee gaat. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

seniorenverhuizing met verhuiswagen Almere

Seniorenverhuizing

Voor veel senioren geldt dat zij op een gegeven moment moeten verhuizen naar een kleiner pand, of naar een appartement in een bejaardentehuis. Dit betekent dat er veel verandert, en vaak ook dat al het meubilair niet meer in de nieuwe ruimte past. Een aantal van onze professionals heeft zich daarom gespecialiseerd in de zogeheten seniorenverhuizing. Zij kunnen zorgen voor het inpakken van de inboedel en het opleveren van het oude huis in Almere. Ze zullen bovendien in de nieuwe woning het meeverhuisde meubilair op een vergelijkbare plek zetten zodat de nieuwe woning gauw weer als een thuis voelt.

 
bedrijf verhuizen Almere

Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing vraagt een goede voorbereiding. Een bedrijfsverhuizing is uiteraard een stuk ingewikkelder dan wanneer een particulier verhuist. Denk maar eens aan alle archieven, meubels en computers die mee verhuisd moeten worden naar het nieuwe pand. Daarnaast moet ontzettend veel personeel geïnformeerd worden en het nieuwe gebouw klaargemaakt worden. Wilt u dat de bedrijfsvoering doorgaat terwijl de verhuizing plaatsvindt? Het is een mogelijkheid om bij een bedrijfsverhuizing te kiezen voor het verhuizen van het bedrijf in delen. Dit betekent dat de helft nog aan het werk is in het oude pand, terwijl bij het nieuwe bedrijfspand ook al enkele afdelingen aan het werk zijn.

verhuizing internationaal Almere

Internationale verhuizing

Bij een internationale verhuizing komt meer kijken dan wanneer u in Almere gaat verhuizen. Om uzelf enige moeite te besparen tijdens het verhuizen, is het mogelijk om gebruik te maken van onze verhuisservice. Wij verbinden u snel aan een erkend verhuisbedrijf uit Almere dat u kan helpen bij het verhuizen overzee. De meeste specialisten uit ons netwerk hebben contacten met diverse verhuisagenten in het buitenland, zodat de verhuizing niet alleen in Nederland goed geregeld is, maar ook op de plek van bestemming zonder problemen verloopt. Verhuist u tijdelijk naar het buitenland? Het is een optie om een deel van uw inboedel in een opslag te bewaren.

verhuisservice voor studenten

Studentenverhuizing

Een student wil meestal dicht bij school wonen. Een studentenverhuizing komt dan ook vaak voor. Het is begrijpelijk dat een student zo goedkoop en zo snel mogelijk wil verhuizen. Een student heeft veelal niet zoveel spullen, waardoor een betaalbare en snelle verhuizing erg haalbaar is. Het is uiteraard een mogelijkheid om ook voor een studentenverhuizing een verhuisbedrijf uit Almere in te huren. Uw wensen, behoeften en eisen met betrekking tot de studentenverhuizing worden besproken en vervolgens wordt een plan gemaakt. Zo is het bijvoorbeeld een optie om de gehele studentenverhuizing uit handen te geven, maar ook alleen een verhuisbedrijf inhuren voor het vervoer van de inboedel is een optie.

goedkope kantoorverhuizing Almere

Kantoorverhuizing

Een kantoorverhuizing is veel meer dan alleen het in- en uitladen en het vervoer van meubilair. Het is een groot project waarbij u rekening moet houden met verschillende factoren. Wilt u dat de bedrijfsvoering gewoon doorgaat en dat u zich voor 100% aan uw klanten kunt wijden? Dan is het een mogelijkheid om het gehele project van uw kantoorverhuizing uit handen te geven. Een verhuisbedrijf uit Almere kan voor u onder andere de kantoorverhuizing voorbereiden. Denk hierbij aan alle handelingen in kaart brengen, meubels demonteren en de nieuwe locatie gereedmaken. Uiteraard kunt u na de voorbereidingen ook de kantoorverhuizing zelf over laten aan een professional.

opslag huren Almere

Tijdelijke opslag

Als u gaat verhuizen komt u vaak voor verrassingen te staan. Uw nieuwe bank wordt bijvoorbeeld onverwacht volgende week geleverd maar uw woning wordt pas over een maand opgeleverd. Of het leggen van de vloer is vertraagd waardoor u tijdelijk uw meubels ergens kwijt moet. Als u voor korte periode uw inboedel moet opslaan dan is het huren van een tijdelijke opslag wellicht iets voor u. In een tijdelijke opslag staan uw spullen droog en veilig. U bepaalt zelf hoe lang uw inboedel in de tijdelijke opslag blijft staan. Daarnaast is de opslag altijd toegankelijk. Ook uw vleugel of antieke kast kunt u kwijt in een tijdelijke opslag.

piano verhuizen met behulp van verhuisbedrijf

Piano verhuizen

Huurt u een verhuisbedrijf uit Almere in voor het verhuizen van uw piano? Een goed idee! Een verhuisbedrijf is ervaren in het vervoeren van piano’s en is in het bezit van het juiste materiaal. Allereerst zullen de verhuizers het instrument zorgvuldig demonteren, voor zover dat mogelijk is. Vervolgens wordt de piano verpakt in dekens en plastic, om te voorkomen dat deze beschadigd raakt tijdens het verhuizen. Hierna vervoeren de verhuizers het instrument met een kraan, verhuislift of een zogenaamde speciale “pianohond”. Met de hand is meestal geen optie omdat een piano erg zwaar is. Vervolgens vervoeren de verhuizers de piano met een speciale verhuiswagen naar uw nieuwe huis in Almere.

verhuisbedrijf inclusief meubeltransport

Meubeltransport

Bent u verhuisd en hebt u nieuwe meubels gekocht maar hebt u geen idee hoe u deze bij uw woning krijgt? Of vraagt u zich af hoe u uw wasmachine, bed en bank van uw oude woning naar uw nieuwe woning gaat vervoeren? Het is een optie om hiervoor meubeltransport in te schakelen. Het inhuren van meubeltransport is ideaal als u een busje nodig hebt, maar niet voor lange tijd. De chauffeur haalt op een afgesproken moment uw meubels op en rijdt naar het volgende adres. Daar helpt hij met uitladen. Ideaal, want dankzij het meubeltransport bent u geen tijd met het ophalen en wegbrengen van een verhuisbus kwijt.

kleine of grote verhuizing?

Grote en kleine verhuizingen

Bij een grote verhuizing, zoals een bedrijfsverhuizing, kiezen mensen er vaak voor om een professioneel verhuisbedrijf uit Almere in te huren. Een bepaald onderdeel van de verhuizing of het gehele project inclusief dozen in- en uitpakken wordt uit handen gegeven zodat het bedrijf hier geen omkijken naar heeft. Bij een kleine verhuizing, zoals een seniorenverhuizing, wordt een verhuisbedrijf uit Almere minder vaak ingeschakeld. Men kiest er met een kleine verhuizing vaker voor om alles zelf te doen. Ook voor een kleine verhuizing is het echter geen slecht idee om een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen. Of het nou gaat om grote of kleine verhuizingen, als u professionele hulp inschakelt dan zit u voordat u het weet in uw nieuwe pand of woning na een stressvrije verhuizing.

 

Prijzen

Wij krijgen regelmatig vragen van onze klanten uit Almere voor tips over zo goedkoop mogelijk verhuizen. Het is namelijk mogelijk om de gemiddelde kosten voor het verhuizen van een appartement te reduceren van €100,- tot €600,-. Voorbeelden om de kosten te verminderen zijn het lenen van verhuisdozen, het inschakelen van familie en vrienden, en het gebruik van een kleine verhuiswagen waarmee u twee keer rijdt in plaats van een grote wagen. Wilt u weten wat het gaat kosten om vanuit uw particuliere woning (twee-onder-een-kap) verder te verhuizen? Wij gaan altijd uit van een gemiddelde prijs van €800,- tot €1050,- maar bieden u graag een offerte op maat.

 

Offertes aanvragen, en dan?

Bent u benieuwd naar de prijzen van een seniorenverhuizing, studentenverhuizing of meubeltransport? Of staat er een internationale verhuizing van Almere naar wellicht Amerika op de planning? Waar u ook hulp bij nodig hebt, u bent bij onze verhuisservice aan het juiste adres. Als u uw gegevens achterlaat op de contactpagina dan zorgen wij ervoor dat u spoedig meerdere (max. 5) offertes van verhuisspecialisten uit ons netwerk ontvangt. Deze kunt u dan vergelijken op basis van prijs en voorwaarden. U kiest zelf welk bedrijf u inhuurt. Bent u alleen benieuwd naar de kosten? Geen probleem, het aanvragen van offertes is gratis en helemaal vrijblijvend.

 

Woningtype Verhuizers Diensten Gem. kosten
Appartement 1 Vrachtwagen €400,- tot €675,-
Twee-onder-een-kap 2 Vrachtwagen / spullen inpakken €800,- tot €1050,-
Vrijstaande woning 4 Vrachtwagen / spullen inpakken / montagehulp €1300,- tot €1700,-
verhuisbedrijf prijzen Almere

Comments are closed.