Verhuisservice

Verhuisservice

Wanneer moeten uw spullen verhuisd worden? Hoe voorkomt u dat al uw spullen heel blijven? Welke prijzen zijn er aan de verhuizing verbonden? Wie kan u helpen met verhuizen? Al deze, en nog veel meer vragen komen kijken bij het verhuizen van uw bedrijf, of het verhuizen naar een andere woning. Een verhuizing kan veel stress op leveren, en kost een aanzienlijke hoeveelheid tijd en geld. Wilt u verzekerd zijn van lage prijzen en geen stress tijdens het verhuizen, neem dan contact op met de medewerkers van Verhuizen Nu. Met onze goedkope verhuisservice bieden wij u de garantie dat uw verhuizing goedkoop, snel en professioneel verloopt. De verhuisservice van Verhuizen Nu is de beste keus bij zowel bedrijf- als woningverhuizingen.

Besparen op de prijzen

Er zijn vele verhuisbedrijven die uw inboedel maar al te graag naar uw nieuwe woning of bedrijfspand willen verhuizen. De prijzen tussen de verschillende bedrijven kunnen echter erg verschillen. Wilt u professioneel verhuizen, maar heeft u niet veel budget over? Met de verhuisservice van Verhuizen Nu kunt u eenvoudig verschillende verhuisbedrijven met elkaar vergelijken. Dankzij onze verhuisservice kunt u tot wel 300 euro besparen op de kosten van uw verhuizing. De verhuisservice van Verhuizen Nu kost dan ook geen geld, maar bespaart u geld! Er zijn verschillende zaken waarmee u de prijzen van uw verhuizing kunt laten dalen:

  • De grootte van de verhuiswagen: het is van belang dat u berekent hoeveel ruimte uw meubilair en inboedel in beslag gaan nemen. Hierdoor kunt u veel geld besparen op de kosten van een verhuiswagen. Bij het berekenen dient u er ongeveer van uit te gaan dat 1m3 ruimte geeft aan 10 verhuisdozen. Veel verhuisbedrijven leveren verhuiswagens van 20 tot 50 m3, inclusief chauffeur/verhuizer. Het is daarnaast bij verschillende verhuisbedrijven ook mogelijk om gebruik te maken van een extra verhuisservice: het huren van een verhuiswagen zonder chauffeur. De laadruimte van deze wagens kan verschillen van 10 tot 30 m3.
  • Het aantal professionele verhuizers: bij de prijzen van een gehuurde verhuiswagen zitten vaak de loonkosten van één professionele verhuizer in. U kunt daarnaast er voor kiezen om nog extra verhuizers in te huren, die assisteren bij het in- en uitladen van de verhuiswagen of het in- en uit elkaar schroeven van uw meubilair. De loonkosten van een professionele verhuizer zitten echter rond de 35 euro. Het is daarom belangrijk in te schatten in hoeverre u professionele hulp nodig heeft, of dat u ook met behulp van vrienden en kennissen het tilwerk kunt verzorgen. Daarentegen is het bij het verhuizen wel aan te raden de hulp van enkele ervaren verhuizers in te schakelen, zij werken snel en vakkundig waardoor u binnen de kortste keren uw nieuwe woning kunt betreden.
  • Inpakservice: sommige verhuisbedrijven bieden een inpakservice aan. Dit scheelt u zelf veel tijd en moeite, maar de prijzen hiervan zijn niet mals. Het is daarom belangrijk de kosten tegen de baten af te wegen. Als u gebruik maakt van deze verhuisservice, hoeft u zelf geen enkele dag werk te missen, wat voor u weer voordelig is.

Geen zorgen met onze verhuisservice

Om te verhuizen zonder zorgen, raden wij aan gebruik te maken van onze verhuisservice. Alle verhuisbedrijven die aan onze verhuisservice zijn verbonden, maken gebruik van betrouwbare materialen en bieden ervaren medewerkers tegen scherpe prijzen. Welk verhuisbedrijf u ook kiest, het verhuizen gebeurt gegarandeerd professioneel en zorgeloos, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe woning of bedrijfspand. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over de verhuisservice? Neem dan contact op via het offerteformulier. Een van de medewerkers van Verhuizen Nu neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Een zorgeloze, vlotte en voordelige verhuizing? Vergelijk dan gratis en vrijblijvend menig verhuisbedrijf via Verhuizen Nu en kies het verhuisbedrijf met het beste aanbod!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan