Tijdelijke opslag

Een tijdelijke opslagruimte huren

Tijdens een verhuizing heeft u niet altijd ruimte om al uw spullen gelijk een plekje te geven. U zit met heel veel spullen die u tijdelijk een ander plekje wilt geven. Wij helpen u graag uit de brand helen en bieden u een ruimte aan waar u uw spullen tijdelijk kwijt kan plaatsen. Daarom bieden wij u een tijdelijke opslagruimte. Deze zijn te huur tegen een voordelige prijs. Het verhuren van een opslagruimte is nog relatief nieuw in Nederland. Het idee komt uit de V.S. waar het Self Storage wordt genoemd. Wij merken nu al dat dit erg gewild is bij de mensen.

Mogelijkheden

U zit met veel waardevolle spullen die u niet zomaar bij de eerste de beste achterlaat. Voorzichtigheid is erg belangrijk want u wilt geen spullen kwijtraken. Daarom is het mogelijk om bij ons een opslagruimte te huren. Uw spullen staan daar veilig en het is mogelijk om bij uw spullen te komen doordat u een sleutel krijgt van de opslagruimte. Heeft u erg waardevolle spullen en wilt u de veiligheid van deze spullen waarborgen? Dan is het mogelijk om bij ons een beveiligde opslag plek te huren.


Besparen op de kosten van tijdelijke opslagruimte?

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan. Vergelijk en bespaar!

Vrijblijvende offertes aanvragen

Altijd een geschikte ruimte in de buurt

Wij hebben met bijna alle soorten verhuizingen ervaring. Wij bieden daarom ook voor elke situatie en voor elke klant een opslagruimte aan. Iedereen heeft weer andere wensen namelijk. Wij staan zowel voor particulieren als bedrijven klaar. Wanneer u meerdere offertes bij ons aanvraagt stellen wij het op prijs dat u ook gelijk aangeeft voor hoe lang u de ruimte wilt huren en welke ruimte uw voorkeur heeft. Op die manier zijn wij instaat om u zo goed mogelijk te helpen en uw wensen te vervullen. Wij bieden voor iedereen een geschikte ruimte aan, u hoeft ons alleen maar te vertellen wat u nodig heeft.

Het huren van een tijdelijke opslagruimte is nog nooit zo gemakkelijk geweest. En dat tegen een zeer scherpe prijs. Doe nu gratis en vrijblijvend een offerteaanvraag!