Verhuizen Arnhem

Verhuizing

Goedkoop en ervaren verhuisbedrijf
Verhuizen hoeft niet duur te zijn. Vergelijk direct meerdere offertes.

 

Verhuizen Arnhem

Zoekt u een goed verhuisbedrijf in Arnhem? Maak dan gebruik van de service van Verhuizen Nu! Wij werken in de regio samen met verschillende ervaren verhuispartners. Door te vergelijkingen, bespaart u op de kosten. Wij kunnen u in contact brengen met een bedrijf voor uw internationale-, bedrijfsverhuizing of studentenverhuizing, en u kan bij ons een verhuislift huren. Vul het contactformulier in voor gratis en vrijblijvende offertes. Vergelijk deze zelf op basis van prijs en aanbod, en kies zo voor het verhuisbedrijf dat het beste bij u past. Onze verhuisservice is u met alle plezier van dienst en wij helpen u zo spoedig mogelijk!

Professioneel en voordelig verhuisbedrijf

Het is doorgaans niet goedkoop om op een bekwame manier te verhuizen. Bij ons is dit anders. Ons verhuisbedrijf ziet erop toe dat uw inboedel op een goede wijze wordt verhuisd, terwijl u maar weinig geld kwijt bent op het einde van de rit. Hoe we dit doen? Door u te laten kiezen uit het werk van onze aangesloten partners in Arnhem. U vergelijkt offertes en bespaart!

Voor particulieren en bedrijven

Om gebruik van onze service te maken, hoeft u geen particuliere klant te zijn. Wij verzorgen ook uw bedrijfsverhuizing in Arnhem. De prijzen voor een reguliere klant en een bedrijfsverhuizing blijven gelijk en ook de opties zijn dezelfde: wij helpen u – indien gewenst – met verhuizen, inpakservice en kwaliteitsadvies. Opent uw bedrijf een post in het buitenland? Ook dan ondersteunen we u met uw internationale bedrijfsverhuizing!

Verhuislift huren

Bent u van plan om te verhuizen maar woont u op een bovenverdieping, dan is het wellicht een goede keuze om te kiezen voor het huren van een verhuislift. Bij de meeste verhuisbedrijven uit Arnhem kunt u goedkoop een verhuislift huren met een maximale hoogte van 29m en een draagkracht van 250 kilo. Zo kunt u gemakkelijk zware meubels zoals een piano of dressoir naar beneden takelen, zonder dat u het risico loopt dat deze beschadigen. De huur van een verhuislift kan in de meeste gevallen met en zonder bediening. Dit is afhankelijk van uw vaardigheden en het beschikbare budget.

Besparen door offertes vergelijken

Wilt u tot 40% besparen op de totaalkosten van de verhuisklus? Vraag vrijblijvend tot maximaal 5 offertes aan van verhuisbedrijven uit ons netwerk. Deze regionale verhuizers sturen u prijsoffertes toe, kies uit het aanbod een verhuisbedrijf dat u wilt inschakelen voor de klus.

Verhuisbedrijf Arnhem
 
Bent u op zoek naar een goedkoop verhuisbedrijf in Arnhem dat zich heeft gespecialiseerd in het afhandelen van een bedrijfsverhuizing? Dan bent u bij Verhuizen Nu aan het juiste adres. Ook bij particuliere verhuizingen helpen wij u met alle plezier.

Inpakservice of zelf inpakken?

Wie gaat verhuizen weet dat het veel tijd en moeite kost om alle spullen in te pakken. Bent u overdag druk aan het werk en hebt u geen behoefte om ’s avonds nog een week lang bezig te zijn met het inpakken van dozen? Dan hebt u de mogelijkheid om gebruik te maken van zogenaamde inpakservice. Bij een particuliere verhuizing komen in dat geval een aantal medewerkers van een verhuisbedrijf uit Arnhem op de ochtend van de verhuisdag bij u langs, en zullen alles vakkundig inpakken. Desgewenst koppelt u de inpakservice aan een volledige hulp bij het verhuizen. De kosten liggen ongeveer rond de €250,-. Liever een exacte prijsindicatie? Vraag vrijblijvend offertes aan.

Verhuiswagen huren

Een verhuiswagen komt goed van pas bij een particuliere- of bedrijfsverhuizing. Verhuiswagens zijn over het algemeen beschikbaar in een groot aantal soorten en maten. Zo is een kleine verhuiswagen ongeveer 11m3 en kan een grote wagen een inhoud hebben van ongeveer 50m3. Verhuiswagens kun u met en zonder bestuurder huren. Kiest u voor de huur met een bestuurder, dan profiteert u eveneens van extra tilhulp en een ervaren verhuizer. Om kosten te besparen kunt u er echter ook voor kiezen om zelf de verhuiswagen te besturen. Hiervoor moet u wel over voldoende ervaring beschikken en rekening houden met verzekeringen en veiligheid.

verhuisservice Arnhem

Verhuisservice

Regelmatig krijgen wij van klanten uit Arnhem de vraag wat onze verhuisservice precies inhoudt. Dit is eigenlijk heel eenvoudig: wij proberen onze klanten te verbinden met de juiste professional op basis van de aangegeven vragen en wensen. Zoekt u bijvoorbeeld een verhuislift? Dan brengen wij u in contact met een aantal experts die verhuisliften verhuren. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor een seniorenverhuizing? Dan verbinden wij u met een specialist op dat gebied. Bovendien kunt u met behulp van onze verhuisservice gemakkelijk en snel enkele offertes aanvragen van professionals bij u uit de regio.

Verhuislift huren Arnhem

Seniorenverhuizing

Wanneer ouderen moeten verhuizen, dan heeft dit vaak te maken met een noodzaak voor meer woon- en leefhulp, of voor de noodzaak tot een kleinere ruimte. Het gevolg hiervan is dat een deel van het meubilair moet achterblijven. Een aantal van onze verhuizers uit Arnhem zijn gespecialiseerd in de seniorenverhuizing. Hierbij zullen zij het oude pand netjes opleveren, de inboedel inpakken en deze op de nieuwe locatie weer zo terugzetten dat het lijkt op de oude woning. Zo zorgen zij ervoor dat de seniorenverhuizing snel afgehandeld is, en de oudere spoedig van een normaal wooncomfort kan genieten.

 
bedrijfsverhuizing Arnhem

Bedrijfsverhuizing

Naast specialisten in een seniorenverhuizing, heeft onze verhuisservice ook contact met professionals die uw bedrijfsverhuizing kunnen uitvoeren. Het verhuizen van een bedrijf heeft namelijk veel haken en ogen. Zo wil een bedrijf meestal zo weinig mogelijk werktijd en daarmee inkomsten verliezen, maar zal er door de verhuizing toch enige onrust en oponthoud ontstaan in het bedrijf. Specialisten in bedrijfsverhuizing kunnen samen met u kijken naar de opties en desgewenst een draaiboek maken voor de verhuisdag. Het is bijvoorbeeld een optie om het bedrijf in delen te verhuizen, of hiervoor een heel weekend in te plannen.

verhuizen naar het buitenland

Internationale verhuizing

Menig verhuisbedrijf kan u helpen bij binnenlandse verhuizingen en is tevens ervaren met verhuizingen naar het buitenland. Een zogeheten internationale verhuizing vereist heel wat meer planning en organisatie dan een standaard verhuisdag. Wanneer u contact opneemt met specialisten uit ons netwerk voor een internationale verhuizing, dan helpen zij u onder andere met de regelgeving rondom het verschepen van meubilair, de benodigde verzekeringen en stellen ze u in verbinding met experts in het buitenland. Zo weet u zeker dat het verhuizen zowel in Nederland als het toekomstige land soepel verloopt. Onze verhuisservice is u met alle plezier van dienst.

goedkoop verhuizen Arnhem

Studentenverhuizing

Studentenverhuizingen komen in Arnhem regelmatig voor. Vaak is er sprake van een beperkt budget en moeten verhuizingen zo goedkoop mogelijk gebeuren. Het is natuurlijk gezellig om een stel vrienden op te trommelen die allemaal helpen bij de studentenverhuizing, maar het blijft zwaar werk. Vaak liggen studentenkamers op hogere verdiepingen waar geen lift aanwezig is. Als u alle zware grote meubelen een aantal trappen naar beneden moet tillen dan bent u waarschijnlijk lang bezig. Onze verhuisservice garandeert voor elke studentenverhuizing de scherpste prijzen. Zo is uw studentenkamer al in één dag verhuisd, zonder dat u zich in hoeft te spannen.

kantoorverhuizing Arnhem

Kantoorverhuizing

Een kantoorverhuizing is complex, om meerdere redenen. Ten eerste gaat het om een grote inboedel met ingewikkelde apparatuur die in het nieuwe kantoor weer bij de juiste werknemer terecht moet komen. Daarbij moet de kantoorverhuizing het liefst zo snel mogelijk afgerond zijn. In overleg regelt een verhuisbedrijf uit Arnhem uw verhuizing. Indien gewenst nemen zij uw complete kantoorverhuizing uit handen. Ziet u deze optie niet zitten? Laat uw werknemers dan hun eigen apparatuur inpakken. Wij leveren de verhuisdozen die de werknemers zelf kunnen labelen. Vervolgens verhuizen wij alles naar de nieuwe locatie waar u zelf de dozen uitpakt. Zo verhuist u goedkoop en bespaart u tijd!

verhuizer inhuren Arnhem

Tijdelijke opslag

Gaat u kleiner wonen? Bijvoorbeeld als u van een eengezinswoning verhuist naar een appartement, of als u voor het eerst verhuist naar een seniorenwoning. In dat geval is het vaak onmogelijk om de complete inboedel mee te nemen. U kunt het meubilair verkopen aan de kringloop, maar zit er zoveel haast achter een seniorenverhuizing dat u niet de tijd heeft om alles rustig door te nemen. Als u nog niet zeker weet wat u met de resterende inboedel wilt doen dan biedt onze verhuisservice u goedkoop een tijdelijke opslag aan in Arnhem. Voor een vast bedrag per maand slaan wij dan uw meubilair op tot u het zelf weer kunt gebruiken.

tijdelijke opslag Arnhem

Piano verhuizen

Een piano heeft een grote emotionele waarde en het instrument zelf is ook niet goedkoop. Natuurlijk moet deze voorzichtig verhuisd worden. Een piano weegt gemiddeld tussen de 150 en 400 kilo. Het gewicht, en het formaat, maakt het lastig om zelf een piano te verhuizen. Elk verhuisbedrijf uit ons netwerk in Arnhem heeft ruime ervaring in het vervoeren van piano’s. Zij zullen het instrument goed en voorzichtig inpakken, ter bescherming van de piano zelf maar ook van de muren en deuren. De piano wordt in de verhuiswagen goed vast gezet en wordt op het nieuwe adres direct op de juiste plek geplaatst, zodat u dit niet hoeft te doen.

meubels vervoeren Arnhem

Meubeltransport

Het is een luxe om uw verhuizing compleet uit handen te geven. Als u een beperkt budget heeft dan kan u goedkoop verhuizen en toch professionele verhuizers inschakelen. Door gebruik te maken van meubeltransport, bijvoorbeeld. In dat geval pakt u zelf in en komt het verhuisbedrijf pas op de dag van de verhuizing langs. Zij zullen de inboedel inladen in de verhuiswagen, deze vervoeren naar het nieuwe adres en daar weer uitladen. U pakt zelf uw verhuisdozen weer uit. Meubeltransport is een gulden tussenweg. U hoeft bijvoorbeeld niet zelf een verhuiswagen te huren en te besturen en u bent ook geen uren bezig met het tillen van verhuisdozen.

grote verhuizing

Grote en kleine verhuizingen

Gaat u met het complete gezin verhuizen naar de andere kant van het land? Of zelfs naar het buitenland? Of gaat u of uw volwassen kind voor het eerst op kamers in Arnhem, slechts een paar kilometer verwijdert van het ouderlijk huis? Of het nu gaat om een grote verhuizing naar het buitenland of juist een hele kleine verhuizing, een verhuisbedrijf uit ons netwerk in Arnhem staat voor u klaar. Geef de complete verhuizing uit handen of schakel alleen het meubeltransport in. Samen regelen wij een stressvrije verhuizing, waarbij u nog dezelfde dag in uw nieuwe woning kunt intrekken.

 
 

Prijzen

De prijzen voor verhuizen variëren naar gelang uw wensen. Hoewel het huren van een verhuiswagen of verhuislift bij een verhuisbedrijf uit ons netwerk zo goedkoop mogelijk is, liggen de prijzen een stuk hoger dan wanneer u enkel gebruik maakt van een inpakservice. Wanneer u gebruik maakt van een volledige verhuisservice, dan zullen de prijzen voor het verhuizen van een particuliere woning ongeveer vallen rond de €1.000,- terwijl een klein appartement leeghalen ongeveer €600,- kost. Benieuwd naar de prijzen voor een reguliere of bedrijfsverhuizing op basis van uw wensen? Vul dan het contactformulier in.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wilt u weten wat de prijzen zijn voor professioneel verhuizen voor bedrijven en senioren? Wilt u het liefst zo goedkoop mogelijk een verhuiswagen huren en vraagt u zich af of een laadvermogen van 20m3 voldoende is? Of bent u benieuwd naar de opties van meubeltransport? Door meerdere offertes aan te vragen, ontvangt u een gratis en vrijblijvende een prijsopgave van (max 5.) verschillende aangesloten verhuisbedrijf in Arnhem. Door deze offertes te vergelijken op basis van prijs en aanbod en ingesloten diensten is het mogelijk om tot wel 40% te besparen op de uiteindelijke verhuiskosten. Wij zijn u graag van dienst.

 
 
Woningtype Verhuizers Diensten Gem. kosten
Appartement 1 Vrachtwagen €400,- tot €675,-
Twee-onder-een-kap 2 Vrachtwagen / spullen inpakken €800,- tot €1050,-
Vrijstaande woning 4 Vrachtwagen / spullen inpakken / montagehulp €1300,- tot €1700,-
goedkoop verhuisbedrijf Arnhem

Comments are closed.