Verhuisbedrijf leads ontvangen

Bent u als verhuisbedrijf geïnteresseerd om deel uit te maken van het netwerk van Verhuizen Nu? Via deze pagina kunt u zich gemakkelijk aanmelden. Vul op het contactformulier uw gegevens, inclusief uw werkgebied zo nauwkeurig mogelijk in, en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag met u de verschillende mogelijkheden en beantwoorden we uw vragen. Uiteraard verplicht dit gesprek u tot niets.

Alleen opdrachten in uw eigen regio

Wij hebben de afgelopen jaren al vele potentiële klanten binnen de MKB sector verworven en u kunt van onze ervaring mee profiteren! Uw klanten vinden ons gemakkelijk en snel op dezelfde wijze als u ons hebt gevonden. Wij sturen vervolgens de opdrachten door die zich in uw regio bevinden. Wilt u dan ook gemakkelijk en snel uw aantal opdrachten uitbreiden? Meldt u dan bij ons aan!

Voordeel van onze service is bovendien dat wij werken met een betaalsysteem op basis van het no cure no pay principe, dus geen maandelijkse kosten. Dit betekent dat u ons pas betaalt wanneer er daadwerkelijk een lead voor u is binnengekomen.

Vul bij interesse het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hartelijke groet,

Team Verhuizen Nu

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*