Verhuizen offerte

Een goed maar goedkoop verhuisbedrijf inhuren?
Vergelijk op eenvoudige wijze offertes van verhuisbedrijven bij u in de buurt!

 

Uw bedrijf verhuizen

Als u gaat verhuizen met uw bedrijf betekent dat onrust en investering van heel wat geld en tijd. Het is daarom zaak dat u alles tot in de puntjes regelt. U wilt dat uw klanten niet merken dat u aan het verhuizen bent en dat de productie gewoon door blijft gaan. Een checklist voor de verhuizing is daarom wel op zijn plek. Wat is er belangrijk als u een ander pand intrekt? Als aller eerste is dat natuurlijk dat u geen geld misloopt. Voor uw werknemers is het belangrijk dat zij weten waar ze aan toe zijn ondanks alle onrust in het bedrijf. Om dit allemaal voorelkaar te krijgen kunt u wel wat handige tips gebruiken.

Verhuizing van uw bedrijf voorbereiden

Het liefst bent u in één dag klaar met de verhuizing. Jammer genoeg werkt dat niet zo. Maak als aller eerst een reële planning en reken ruim qua tijd. Verhuizen kost nou eenmaal erg veel tijd. Zorg er voor dat uw werknemers die de productie draaiende houden niet belast worden met de verhuizing. Het is raadzaam om een werknemer aan te wijzen die het (voor)traject van de verhuizing coördineert. Runt u een groter bedrijf? Schakelt u hier dan meer mensen voor in. Op die manier houdt u de supervisie maar wordt u niet afgeleid. Uiteindelijk bespreekt u met het verhuisbedrijf af in welke fase en welk tijdsbestek de overtocht begint.

Wanneer verhuizen?

Het lijkt voordelig om in het weekend te verhuizen, niks is minder waar. In het weekend draait u misschien geen productie maar uw personeel of externe krachten zullen duurder of niet beschikbaar zijn. Daarom liever een week lang elke dag een andere afdeling verhuizen dan alles in het weekend doen. Zorgt u er ook voor dat u alle spullen die niet dagelijks gebruikt worden alvast worden ingepakt. De noodzakelijke materialen moet u dan wel zo laat mogelijk inpakken.

Reserveren

Bij het verhuizen van een bedrijf is het belangrijkste dat de voorbereiding in orde is. Schakel hiervoor een professioneel verhuisbedrijf in. Meerdere verhuisbedrijven is geen optie als u alles een beetje wilt coördineren. Met meerdere verhuisbedrijven kan het een chaos worden. Samen met één verhuisbedrijf kunt u de complete verhuizing plannen en coördineren. Nu hoeft u alleen nog maar een goed verhuisbedrijf nodig. Vraagt u daarom een offerte aan via de website. Onze experts geven u graag wat meer informatie en mogelijkheden over de verhuizing.

 
Met een verhuisbedrijf van Verhuizen Nu verloopt uw verhuizing vlekkeloos en bovendien tegen een zeer scherpe prijs. Doe nu gratis en vrijblijvend een offerteaanvraag!

Comments are closed.