Bedrijfsverhuizing

Uw bedrijf verhuizen

Bent u van plan om met uw bedrijf of afdeling naar een ander pand te verhuizen? Dan moet u zich voorbereiden op een periode waarin u te maken krijgt met veel stress en zorgen. Bij het verhuizen van een bedrijf komen namelijk veel extra zaken kijken, die veel energie kunnen vergen. Om de lasten van een bedrijfsverhuizing aanzienlijk te verlichten, en te zorgen dat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt, is het dan ook verstandig een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen. Bij Verhuizen Nu verzekeren wij u van een zorgeloze verhuizing, tegen lage prijzen. Wij kunnen alles voor u regelen, van inpakken bij uw oude bedrijf tot het regelen van de aanleg van de juiste bekabeling in uw nieuwe pand. Uw klanten zullen niet eens merken dat het bedrijf aan het verhuizen is. Wilt u dus uw bedrijf verhuizen zonder zorg en stress, neem dan contact op via ons offerteformulier. U kunt dan zelf de offertes vergelijken op de verschillende prijzen en bijkomende diensten. Daardoor heeft u gegarandeerd de beste verhuizer in dienst.

Verhuizen van uw bedrijf voorbereiden

Bij het verhuizen van een bedrijf komen vele zaken kijken, zoals het regelen van adreswijzigingen en het installeren van internet bij het nieuwe bedrijf. Daarom is het belangrijk op voorhand al verschillende stappen te hebben uitgevoerd. Hieronder volgen enkele tips die het verhuizen al stukken eenvoudiger maken.

  • Zorg dat u uw medewerkers regelmatig update over de gebeurtenissen rondom de verhuizing. Hiermee voorkomt u onduidelijkheden en ontevreden collega’s
  • Regel de oplevering van het oude pand op voorhand. Check hiervoor het koop- of huurcontract. Hierdoor komt u na de verhuizing niet voor onverwachte kosten te staan.
  • Maak tijdige afspraken over het verhuizen van telefoon- en datalijnen. Zo kunt u op de nieuwe locatie direct aan de slag.
  • Controleer op voorhand of u uw inboedel via de normale uitgangen kunt verhuizen, alsmede of de vloerbelasting volstaat voor de verhuizing van bijvoorbeeld kluizen of datasafes.
  • Inspecteer enkele weken voor het overgaan naar het nieuwe bedrijf de verschillende installaties zoals CV, sanitair, brand- en inbraakveiligheid, en zonwering. Hiermee voorkomt u dat u voor verrassingen komt te staan.
  • Plan de dag van overgang tot in de puntjes. Wie is aanwezig op het oude en nieuwe bedrijf, wordt het werk een dag stilgelegd, of werken er mensen door, wie gaat dozen uitpakken, verwittig buren, en zorg voor versnaperingen voor zowel verhuizers als medewerkers.

Prijzen

Het verhuizen van uw bedrijf is natuurlijk niet goedkoop. Prijzen voor de verhuizing zijn afhankelijk van de afstand tussen het oude en nieuwe pand, de hoeveelheid dozen en meubilair die verhuisd moeten worden, alsmede de extra taken waarmee het verhuisbedrijf u van dienst is. De prijzen kunnen ook variëren door het tijdstip van het overgaan naar het nieuwe bedrijf. Veel mensen kiezen namelijk voor een verhuizing in het weekend, omdat u dan geen werkdag verliest. Het missen van een dag werk, weegt echter niet op tegen de kosten van het inhuren van externe krachten tijdens het weekend. Wanneer u de prijzen met elkaar vergelijkt, blijkt dat het uiteindelijk voordeliger is om op een gewone werkdag uw bedrijf te verhuizen. Bovendien worden de prijzen voor verhuizing lager wanneer u zelf de spullen in pakt, of medewerkers levert die met het verhuizen kunnen helpen. Over het algemeen kunt u er van uitgaan dat de prijzen voor het verhuizen een optelsom zijn van:

  • De huur van verhuiswagens
  • Loonkosten verhuizers
  • Benzinekosten (vervoer)

Besparen op de kosten van uw bedrijfsverhuizing?

Vraag vrijblijvend offertes aan, vergelijk en kies uw verhuisbedrijf.
Zo bespaart u gemakkelijk op de kosten!


Professionele verhuizers

Om zeker te zijn dat uw verhuizing moeiteloos verloopt, tegen lage prijzen, schakelt u de experts van Verhuizen Nu in. Wij hebben jarenlange ervaring met de verhuizing van bedrijven, en garanderen u dat u geen omzien meer heeft naar het goede verloop van de overdracht. Wilt u een verhuizing zonder stress, extra kosten of problemen, vraag dan een offerte aan via onze website. Onze professionele verhuizers zijn u graag van dienst.

Met een verhuisbedrijf van Verhuizen Nu verloopt uw verhuizing vlekkeloos en bovendien tegen een zeer scherpe prijs. Doe nu gratis en vrijblijvend een offerteaanvraag!