Verhuislift offerte

Wilt u een verhuislift huren? Dat kan!
Een Verhuislift hoeft niet duur te zijn. Vergelijk direct meerdere offertes.

 

Verhuislift huren

Gaat u verhuizen? Dan kan een verhuislift wel eens van pas komen. Wanneer u een verhuislift wilt huren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verhuisliften te huur met en zonder bediening. Huurt u bij ons een lift voor uw verhuizing, dan sturen wij er een medewerker van ons bij. Onze medewerker zal voor u de bediening verzorgen. De bediening kan gevaarlijk zijn wanneer u er geen verstand van heeft. Iemand met ervaring kan u daarom uitstekend van dienst zijn. De verhuislift zal niet meteen te gebruiken zijn, deze moet eerst opgebouwd worden. De opbouw, stabilisatie en het afbreken zal ongeveer twintig minuten in beslag nemen. Deze tijd is wel afhankelijk van het type lift dat u wilt huren.

Zelf verhuizen met de verhuislift

Indient u de verhuizing zelf wilt gaan verrichten en gebruik willen maken van een verhuislift? Dan is onze all-in-one verhuisservice wat voor u! De all-in-one verhuisservice houdt in dat u een verhuislift tot uw beschikking krijgt en daarbij krijgt u er ook nog eens een verhuiswagen gratis bij.Dit biedt het voordeel dat u deze niet apart hoeft te huren.

Onze verhuisliften

Wij hebben voor elke verhuisklus wel een geschikte verhuislift. Onze verhuisliften die u kunt huren hebben een maximale hoogte van 29 meter (dat is een hoogte tot de 9e verdieping.) Ze zijn bijna overal inzetbaar en hebben een draagcapaciteit van ongeveer 250 kilo per keer dragen. De grote laadoppervlakte zorgt ervoor dat u veel spullen per keer naar boven kan vervoeren.

Prijzen

Bent u geïnteresseerd het huren van een verhuislift omdat er een verhuizing op komst is? Vraagt u dan eens vrijblijvend een offerte aan. Wij staan garant voor zeer scherpe prijzen. Voor die prijs krijgt u er vakmensen en een lift bij van een hoogwaardige kwaliteit. Wij horen graag van u want wij voor u mogen betekenen.

Verhuislift huren

Comments are closed.