Verhuislift offerte

Wilt u een verhuislift huren? Dat kan!
Een Verhuislift hoeft niet duur te zijn. Vergelijk direct meerdere offertes.

 

Verhuislift huren

Verhuizen, dat is de specialiteit van Verhuizen Nu. Binnen deze service bieden wij u ook een verhuislift. We hebben ze in verschillende soorten te huur. Bijvoorbeeld met bediening maar ook zonder bediening. Heeft u bij ons een verhuislift gehuurd? Dan sturen wij ook een van onze specialisten mee. Deze expert zal zorgen voor de bediening. Wij willen niet dat er nare ongelukken gebeuren, een verhuislift kan namelijk best gevaarlijk zijn wanneer u er geen verstand van heeft. Veiligheid gaat voorop!

Zelf verhuizen met de verhuislift

Als u wel verstand heeft van een verhuislift en dit liever zelf doet is, dan is onze all-in-one verhuisservice wat voor u! Deze service stelt u in staat de lift te bedienen. En daarnaast krijgt u er ook een gratis verhuiswagen bij. Dit biedt u vele voordelen, bijvoorbeeld dat u naast de lift niet ook nog eens apart een verhuiswagen hoeft te huren.

Onze verhuisliften

Wij beschikken over diverse verhuisliften in verschillende soorten en maten die stuk voor stuk een andere hoogte bereiken. De maximale hoogte die wij tot onze beschikking hebben is 29 meter hoog. De verhuisliften hebben ongeveer een draagcapaciteit van 250 kilo. Op deze manier zijn uw spullen van boven in no-time beneden!

Prijzen

Wilt u een verhuislift huren? Aarzel dan niet en vul ons gratis en geheel vrijblijvende offerte formulier in. Wij zullen snel van ons laten horen door u een bevestiging te sturen per e-mail. Vervolgens heeft u voor u het weet meerdere offertes thuis toegestuurd gekregen. Bij Verhuizen Nu bent u aan het juiste adres voor verhuisliften en andere verhuisdiensten!

Verhuislift huren

Comments are closed.