Verhuislift huren

Gaat u verhuizen? Dan kan een verhuislift wel eens van pas komen. Wanneer u een verhuislift wilt huren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verhuisliften te huur met en zonder bediening. Huurt u bij ons een lift voor uw verhuizing, dan sturen wij er een medewerker van ons bij. Onze medewerker zal voor u de bediening verzorgen. De bediening kan gevaarlijk zijn wanneer u er geen verstand van heeft. Iemand met ervaring kan u daarom uitstekend van dienst zijn. De verhuislift zal niet meteen te gebruiken zijn, deze moet eerst opgebouwd worden. De opbouw, stabilisatie en het afbreken zal ongeveer twintig minuten in beslag nemen. Deze tijd is wel afhankelijk van het type lift dat u wilt huren.

Zelf verhuizen met de verhuislift

Indient u de verhuizing zelf wilt gaan verrichten en gebruik willen maken van een verhuislift? Dan is onze all-in-one verhuisservice wat voor u! De all-in-one verhuisservice houdt in dat u een verhuislift tot uw beschikking krijgt en daarbij krijgt u er ook nog eens een verhuiswagen gratis bij.Dit biedt het voordeel dat u deze niet apart hoeft te huren.

Verhuislift van de verhuizers

De verhuizers in ons netwerk hebben voor elke verhuisklus wel een geschikte verhuislift. De verhuisliften die u kunt huren hebben een maximale hoogte van 29 meter (dat is een hoogte tot de 9e verdieping.) Ze zijn bijna overal inzetbaar en hebben een draagcapaciteit van ongeveer 250 kilo per keer dragen. De grote laadoppervlakte zorgt ervoor dat u veel spullen per keer naar boven kan vervoeren.


Verhuislift huren?

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan. Vergelijk en bespaar op de kosten!

Vrijblijvende offertes aanvragen

Prijzen

Bent u geïnteresseerd het huren van een verhuislift omdat er een verhuizing op komst is? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. De specialisten in ons netwerk staan garant voor zeer scherpe prijzen. Wij horen graag u wensen en zorgen ervoor dat u offertes ontvangt van verhuizers uit uw eigen regio.