Verhuisbedrijf in Groningen gezocht?

Uw verhuizing snel en goed geregeld!

Gratis - Vrijblijvend


Verhuizen met een verhuisbedrijf in Groningen

Wilt u zorgeloos verhuizen? Schakel dan een verhuisbedrijf uit Groningen in! Verhuizers helpen met verschillende onderdelen van uw verhuizing: van inpakken, tot het monteren van uw meubels, van klusjes in en rond het huis tot aan het verhuizen van de wasmachine. Wilt u ook de hulp inschakelen van vakmannen?

Start gratis offerteaanvraag!

Na de aanvraag krijgt u tot 5 offertes toegestuurd. Vergelijk de verschillende prijsopgaven en kies voor het beste aanbod!

Op deze pagina leest u wat een verhuisbedrijf voor u kan betekenen. U leest wat de inzet van verhuizers gaat kosten en u krijgt praktische tips voor het vergelijken van bedrijven!

Gratis offertes aanvragen

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het offerteformulier.

Vergelijk offertes

Vergelijk op uw gemak diverse offertes van verhuisbedrijven uit uw buurt.

Bespaar tot 40%

Kies voor het verhuisbedrijf met de beste offerte en bespaar tot 40%.


Verhuizen in Groningen: waarom een verhuisbedrijf inschakelen?

Steeds meer mensen zien de voordelen van het inschakelen van een verhuisbedrijf. Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Groningen? Om uzelf tijd en energie te besparen, is het slim om verhuizers in te schakelen voor het in- en uitladen en het vervoeren van de inboedel. U hoeft het op voorhand alleen maar in te pakken en heeft de volgende dag geen spierpijn van het vele tillen.

Verhuizers kunnen nog veel meer betekenen!

Zij kunnen bijvoorbeeld klusjes in en rond het oude huis uitvoeren, zodat deze direct bezemschoon opgeleverd kan worden. Of laat uw spullen inpakken door de vakmannen als u zelf weinig tijd heeft de verhuisdag voor te bereiden. U bepaalt zelf welke werkzaamheden u uitbesteedt aan de vakmannen.

Grootste voordelen van verhuizers

 • 1. U bespaart uzelf waardevolle tijd en energie.
 • 2. U hoeft zelf geen zware dozen of meubels te tillen.
 • 3. Verhuizers geven u een persoonlijk advies.
 • 4. Uw inboedel is verzekerd tijdens de verhuizing.

verhuisbedrijf Groningen

Wat doet een verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf heeft verschillende taken. U bepaalt hierbij zelf van welke diensten u gebruik maakt in de verhuisservice. Zo kunt u hulp inschakelen met inpakken en is het een optie om een verhuisbedrijf in te schakelen voor het transport van uw inboedel. Op die manier zijn de spullen tijdens het vervoer zelfs verzekerd tegen schade!

Dit zijn de belangrijkste werkzaamheden van verhuisbedrijven in Groningen:

 • Helpen met inpakken.
 • In- en uitladen van de verhuiswagen.
 • Meubeltransport.
 • Demonteren en monteren van de meubelstukken.
 • Klusjes in en rond het oude of nieuwe huis.
 • Wasmachine verhuizen.
 • Piano verhuizen.
 • Goederen tijdelijk opslaan.Wat kosten verhuizers in Groningen?

Het inhuren van verhuizers in Groningen hoeft niet duur te zijn. Gemiddeld ligt het uurtarief tussen de €30,- tot €50,-. De prijzen kunnen wel per verhuisbedrijf verschillen. Een beginnend verhuizer brengt vaak een lager uurtarief in rekening, rond de €30,- per uur. Hoe meer ervaren de verhuizers zijn, des te hoger de kosten: rond de €50,- per uur.

Houd er rekening mee dat dit alleen het uurtarief van de verhuizers is. U hebt daarnaast nog te maken met kosten voor de verhuiswagen, eventueel de verhuislift en bijkomende kosten, zoals benzine en een parkeervergunning.

Kosten verhuisbedrijf 2021


Uurtarief verhuizers

€30,- tot €50,-

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven van verhuizers uit Groningen.)

Laag uurtarief
€30,-

Hoog uurtarief
€50,-

Gratis offertes vergelijken

Wat kost een verhuizing?

De kosten voor verhuizen liggen rond de €700,- tot €800,-. De prijs hangt enorm af van de omvang van uw inboedel en de afstand tussen het oude en het nieuwe huis. Bij een grotere inboedel is het bijvoorbeeld belangrijk een grote verhuiswagen te huren: een vrachtwagen van 50 m³ met 1 verhuizer kost ongeveer €65,- tot €75,- per uur. Gaat het om een kleine verhuizing, dan voldoet een verhuiswagen van 20 m³: dit kost ongeveer €55,- tot €65,-.

Tot slot is het slim om rekening te houden met de voorrijkosten. Dit hangt af van de afstand tussen het verhuisbedrijf en uw woning, maar ligt gemiddeld rond de €45,- tot €60,-.

Kosten verhuizen 2021

Service Verhuiskosten
Verhuiswagen
Verhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer €55,- tot €65,- per uur
Verhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer €65,- tot €75,- per uur
Verhuizers Tekst
Verhuizing naar flat of appartement €700,- tot €800,-
Verhuizing naar twee-onder-een-kap €700,- tot €800,-
Verhuizing naar vrijstaande woning €700,- tot €800,-
Voorrijkosten
Voorrijkosten algemeen €45,- tot €60,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen die per verhuisbedrijf verschillen. Voor exacte prijzen, vraag gratis offertes aan!


Verhuisbedrijf uit Groningen inschakelen?

Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de kostprijs!


Soorten verhuizingen

Verhuisbedrijven zijn in te zetten voor diverse verhuizingen: elke verhuizing vereist een andere aanpak. Een seniorenverhuizing wordt zorgvuldig voorbereid, de regels van het verzorgingstehuis worden nauwkeurig doorgenomen en de verhuizers doen er alles aan de overgang naar de nieuwe woning zo gemakkelijk mogelijk te maken. Een bedrijfsverhuizing, van welk soort bedrijf dan ook, wordt altijd in samenwerking gedaan met een aangewezen werknemer.Hieronder leest u meer over de verschillende soorten verhuizingen. Wilt u een verhuizer inhuren om u te helpen bij uw verhuisdag? Start nu uw gratis offerteaanvraag!

1. Particuliere verhuizing

Wanneer we spreken van een particuliere verhuizing, dan gaat het meestal om de meest standaard soort verhuizing: het verhuizen van de ene woning naar de andere. Het kan gaan om grote verhuizingen, van en naar vrijstaande woningen, of kleine verhuizingen: van een klein studioappartement.

Wat doen verhuizers bij een particuliere verhuizing?

Dat bepaalt u zelf: zij kunnen helpen met de volledige verhuisdag van A tot Z of juist alleen bij specifieke taken. Wij zien vaak dat de verhuizing bij grote verhuizingen volledig wordt uitbesteedt terwijl men er bij een kleine verhuizing voor kiest om alleen het meubeltransport uit te besteden aan de vakmannen. Wilt u weten wat er mogelijk is, overleg dan zeker met uw verhuizer.

2. Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing is een grote opgave die een goede voorbereiding vereist. Welk type bedrijf u ook heeft: ervaren verhuizers beschikken over de juiste middelen om de inboedel goed te verhuizen.

Wat is er mogelijk bij een bedrijfsverhuizing?

Allereerst bieden veel bedrijven aan om in het weekend te verhuizen. Zo wordt stilstand van uw onderneming zo veel mogelijk voorkomen, en verliest u geen omzet. Het is ook mogelijk om uw bedrijf in delen te verhuizen. Zo kunt u in ieder geval voor 50% draaiende blijven. Het plan wordt altijd opgesteld in samenwerking met een aangewezen werknemer, zodat ook het bedrijf betrokken is bij de verhuizing.

verhuizing in Groningen

3. Seniorenverhuizing

Een seniorenverhuizing is een gevoelige kwestie. Naarmate mensen ouder worden, kunnen zij steeds slechter tegen veranderingen. Zoals u zich kunt voorstellen moet een seniorenverhuizing daarom zo soepel mogelijk verlopen!

Hier zorgen de verhuizers voor. Laat de seniorenverhuis volledig uitvoeren door vakmannen, zodat u zich kunt bekommeren om de persoon die verhuist.

Wat doen de verhuizers?

Allereerst pakken zij de inboedel zorgvuldig in. Hierbij kijken ze goed naar de huidige opstelling. In de nieuwe woning pakken zij alles uit, en zorgen ze dat het interieur zoveel mogelijk in een identieke opstelling terecht komt. Dit zorgt voor een soepele overgang. Zij zijn op de hoogte van alle regels bij het verzorgingstehuis zodat niemand anders overlast ervaart van de verhuizing.

4. Internationale verhuizing

Bij een internationale verhuizing staan er grote veranderingen te wachten, en kunt u alle hulp gebruiken die u kunt krijgen. Terwijl u zich richt op het regelen van een woning, een baan en een auto, zorgen de verhuizers voor de praktische zaken die bij verhuizen naar het buitenland komen kijken. Een internationaal verhuisbedrijf verzorgt het transport van uw inboedel. Dit kan op verschillende manieren:

 • Per vrachtauto: meestal binnen Europa.
 • Per vrachtschip: meestal buiten Europa.
 • Per vliegtuig: meestal buiten Europa.

Bij een verhuizing buiten de EU moet u ook de juiste inklaringspapieren tekenen. Ook dit regelt het internationale verhuisbedrijf voor u.

Verhuisservice Groningen: welke verhuisdiensten zijn er?

Als u gebruik maakt van de verhuisservice in Groningen, kiest u zelf welke diensten u inzet. De meeste verhuisbedrijven bieden een heel pakket aan diensten aan, variërend van een inpakservice tot goederenopslag.

De kosten van de verhuizers liggen gemiddeld rond de €30,- tot €50,- per uur. Voor de inpakservice betaalt u ongeveer €40,- per uur en de kosten voor de montageservice liggen doorgaans tussen de €30,- tot €40,- per uur. Een verhuislift met de hulp van 1 verhuizer kost vanaf €65,- per uur. Afhankelijk van de situatie is het slimmer om een ladderwagen te huren. De kosten hiervoor kunnen verder oplopen.

Verhuisdienst Gemiddelde prijzen* Omschrijving
Inpakservice €40,- per uur Inpakken inboedel
Garantie dat spullen niet beschadigen
Professioneel inpakmateriaal
Montageservice €30,- tot €40,- per uur Demonteren in oude huis
Monteren in nieuwe huis
Verhuislift €65,- per uur Ladderlift met assistentie
Klusjes €40,- per uur Kleine klusjes in huis
Piano verhuizen €200,- tot €350,- Zonder beschadigingen
Speciaal vervoer
Goederenopslag €100,- Voor een opslagbox van 100 m3

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen die per verhuisbedrijf verschillen. Voor exacte prijzen, vraag gratis offertes aan!Inpakservice

Eén van de meest populaire diensten van de verhuisservice in Groningen, is de inpakservice. Dit houdt in dat de verhuizers op de dag zelf langskomen en beginnen met het inpakken van uw inboedel. Het voordeel hiervan is dat het veel tijd bespaart: u hoeft zelf namelijk niet al weken van te voren beginnen met inpakken.

Bijkomend voordeel is dat u geen inpakmateriaal hoeft aan te schaffen. De verhuizers nemen verhuisdozen en ander inpakmateriaal voor u mee. Na afloop nemen ze dit ook weer mee, zodat u niet met gebruikte verhuisdozen blijft zitten. De kosten liggen rond de €40,- per uur.

Montageservice

Een andere dienst die veel tijd bespaart, is de montageservice. Als u gaat verhuizen in Groningen dan is de kans groot dat u grote meubelstukken moet demonteren en weer moet monteren in het nieuwe huis. Dit is een klus die veel tijd kost, zeker als u niet over de juiste gereedschappen beschikt en geen idee hebt hoe het meubelstuk weer in elkaar gezet moet worden.

De vakmannen demonteren uw meubels in een handomdraai, bewaren de schroeven en de gereedschappen bij het meubelstuk en monteren deze in uw nieuwe huis in een mum van tijd. Zo kunt u direct achterover gaan zitten en hoeft u niet eerst te zoeken naar het gereedschap. De montageservice kost ongeveer €30,- tot €40,- per uur.

verhuizen Groningen

Meubeltransport

Meubeltransport wordt veel ingezet bij verhuizingen. De vakmannen helpen met het in- en uitladen van de verhuisdozen en de rest van de inboedel, zodat u veel tijd bespaart. Bovendien hoeft u niet de hele middag zware dozen te tillen, waardoor u geen spierpijn krijgt. Terwijl de verhuizers de dozen in uw nieuwe huis naar binnenbrengen, kunt u rustig aan beginnen met uitpakken.

Een groot voordeel van meubeltransport, is dat uw inboedel tijdens het transport verzekerd is tegen schade. Het is zelfs mogelijk om een aanvullende verzekering af te sluiten als u een inboedel van grote waarde heeft.

Op zoek naar een internationaal verhuisbedrijf? Vraag gratis offertes aan!

Liftservice

Wanneer u gebruik maakt van de liftservice, dan huurt een verhuislift met de hulp van een verhuizer. Hij kan helpen de ladderlift op te bouwen en hij zorgt ervoor dat de inboedel veilig op het plateau wordt vastgezet. Zo ontstaan er tijdens het verhuizen geen gevaarlijke situaties.

Waarom gebruik maken van een verhuislift?

Dit bespaart u veel tijd. U en de verhuizers hoeven niet tienallen keren de trap op en af te lopen met zware verhuisdozen, maar kunnen dit gemakkelijk via de lift naar beneden tillen. De verhuizing is sneller klaar, en daarmee bespaart u op de arbeidskosten. De liftservice is al in te zetten vanaf €65,- per uur.

Klusservice

De klusservice houdt in dat de verhuizers kleine klussen in en rond het huis uitvoeren. Dit kan zowel in het nieuwe huis als in het oude huis. Voor de oplevering van het oude huis geldt bijvoorbeeld vaak dat vloeren verwijderd moeten worden en dat gaten in de muren of vloer gedicht moeten zijn. Door de verhuizers dit direct te laten doen, is uw oude huis direct klaar voor de oplevering.

In het nieuwe huis kunnen ook klussen uitgevoerd worden. Denk aan het monteren van lampen of het ophangen van gordijnrails. De klusservice kost ongeveer €40,- per uur.

Wasmachine verhuizen

De meeste mensen zien enorm op tegen het verhuizen van de wasmachine. Door de vorm, het formaat en het gewicht van de machine, is verhuizen enorm lastig. Zeker omdat de wasmachine in de meeste huizen op de eerste of tweede verdieping staat, en deze dus vaak de trap afgetild moet worden.

U kunt ervoor kiezen verhuizers in te huren voor het verhuizen van uw wasmachine. Zij beschikken over handige hulpmiddelen om de machine de trap op en af te tillen zonder het risico op blessures.


Op zoek naar goedkope verhuizers in Groningen?

Vergelijk gratis offertes en kies het verhuisbedrijf met het beste aanbod!

Gratis offertes ontvangen

Piano verhuizen

Wist u dat een gemiddelde piano wel 300 kilo kan wegen? Zelf een piano vervoeren is dus praktisch onmogelijk. Hoe doen professionele verhuizers dit?

Allereerst pakken ze de piano goed in met beschermende dekens. Dit beschermt het instrument voor krassen en beschadigingen, maar ook uw oude en nieuwe huis. Met z’n tweeën tillen ze het instrument op een karretje, om deze zo naar de verhuiswagen te brengen. Eenmaal in de verhuiswagen zetten ze de piano stevig vast, zodat deze onderweg niet kan gaan rollen. U weet zeker dat de piano veilig vervoerd wordt.

In de nieuwe woning plaatsen zij de piano direct op de gewenste plek: bedenk dus vooraf waar hij moet komen te staan, want eenmaal geplaatst is het instrument nog maar lastig te verplaatsen.

Kunst verhuizen

Heeft u kunstwerken die meeverhuisd moeten worden? Kies dan voor een verhuisbedrijf in Groningen met ervaring in het verhuizen van kunst. Dit moet heel zorgvuldig gedaan worden om verschillende redenen.

Kunst is heel kwetsbaar. Zelfs een klein verschil in luchtvochtigheid kan het kunstwerk al aantasten. Daarom worden kunstwerken verpakt in een verpakking op maat, die klimaatveranderingen zoveel mogelijk tegengaat.

Bij kunst van grote waarde zorgen de verhuizers bovendien voor een beveiligde verhuiswagen, zodat de kans op inbraak zo klein mogelijk is.

Goederenopslag

Soms komt het voor dat u niet de volledige inboedel mee kan verhuizen. In dat geval is goederenopslag de beste oplossing. Goederenopslag houdt in dat u tegen een vast bedrag per maand een opslagruimte huurt. Hier staat uw inboedel veilig, warm en droog opgeborgen. U kunt zelf altijd bij uw eigen spullen, maar onbevoegden niet.

U bepaalt zelf voor hoelang u de spullen opslaat. Misschien heeft u de opslag een paar maanden nodig totdat uw nieuwbouwhuis klaar is, of totdat u weet wat er met de spullen moet gebeuren. Opslagruimtes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zo kiest u gemakkelijk voor een ruimte die groot genoeg is voor uw inboedel. De kosten voor een opslagruimte van 100 m³ beginnen rond de €100,- per maand.

verhuiswagen huren

Besparen op uw verhuizing: praktische tips!

Wilt u goedkoop verhuizen? Naast het inschakelen van een goedkoop verhuisbedrijf uit Groningen zijn er nog andere manieren om de kosten zo laag mogelijk te houden. Doe bijvoorbeeld een deel van de verhuizing zelf en schakel de vakmannen in voor de zwaarste klussen om tijd te besparen.

Hieronder geven we u een paar tips, waarmee u gemakkelijk op de kosten bespaart. Heeft u hulp nodig met het vinden van verhuishulp in Groningen? Twijfel dan niet en vraag snel gratis offertes aan!

Help zelf mee

Door zelf mee te helpen bespaart u de verhuizers tijd, en zo houdt u de arbeidskosten zo laag mogelijk. Er zijn verschillende klussen die u zelf kunt doen om de vakmannen tijd te besparen:

 • Pak zelf uw spullen in voor de verhuisdag, zodat de vakmannen direct aan de slag kunnen met inladen.
 • Help mee met het inladen van de verhuiswagen. Til zelf de verhuisdozen en laat de verhuiswagen efficiënt inladen door de vakmannen.
 • Help met het uitladen van de verhuiswagen, zodat de verhuizers zo snel mogelijk weer kunnen vertrekken.

Verhuis op een doordeweekse dag

Het is goedkoper om te verhuizen op een doordeweekse dag, dan op een dag in het weekend. In het weekend betaalt u eigenlijk altijd een toeslag op de huur van een verhuislift of verhuiswagen én ligt het uurtarief van de verhuisbedrijven vaak hoger.

Wilt u geen vakantiedag opgeven voor uw verhuizing?

Het kan zijn dat u recht hebt op een vrije dag voor uw verhuizing. Check dit bij uw werkgever.

Investeer in tijdbesparende middelen

Door te investeren in middelen die de verhuis sneller doen verlopen, bespaart u uiteindelijk op de kosten. Hoe werkt dat?

Een verhuislift huren kost geld. Maar daar staat tegenover dat de vakmannen minder zwaar werk hoeven uit te voeren en bovendien sneller klaar zijn. Dit is dus een stuk goedkoper dan zonder verhuislift verhuizen.

Zo is het ook slim om een verhuiswagen te huren die groot genoeg is. Als u maar één keer heen en weer hoeft te rijden bent u voordeliger uit dan wanneer u meerdere keren heen en weer moet te rijden.

verhuizers in Groningen

Kies een verhuisbedrijf uit uw regio

De meeste verhuisbedrijven brengen voorrijkosten van ongeveer €45,- tot €60,- in rekening. De exacte voorrijkosten hangen af van de afstand tussen het verhuisbedrijf en uw woning. Kiest u voor een bedrijf bij u in de buurt, dan zijn de voorrijkosten zo laag mogelijk en bespaart u op de totaalprijs.

Sterker nog: veel verhuisbedrijven brengen binnen een bepaalde straal zelfs helemaal geen voorrijkosten in rekening, waardoor u nog goedkoper uit bent!

Offertes vergelijken

Een goede manier om te besparen op de kosten, is door verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken. Elke verhuizer bepaalt namelijk zijn of haar eigen tarief. Hierdoor kunnen de verhuiskosten per verhuisbedrijf flink verschillen. Let bij het vergelijken op de prijs, eventuele bijkomende kosten en de voorwaarden zodat u verzekerd bent van het beste aanbod!

Verhuizers Groningen vergelijken: waarop letten?

Het vergelijken van verhuisbedrijven in Groningen zorgt ervoor dat u verzekerd bent van het beste aanbod. Maar als u nog nooit een verhuisofferte heeft gezien, dan weet u waarschijnlijk niet goed waar u op moet letten. Het is belangrijk om rekening te houden met de prijs en de manier waarop deze is opgebouwd. Daarnaast raden we aan om te kiezen voor erkende verhuizers en altijd de verhuisverzekering en overige voorwaarden door te nemen.

Hieronder geven we u een paar praktische tips voor het vergelijken van verhuizers, zodat u zeker weet dat u het beste aanbod kiest. Hulp nodig met het vinden van verhuizers? Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!


Professionele verhuizers gezocht?

Kies de verhuizers met het beste aanbod en bespaar tot 40% op de totaalprijs!


1. Prijsopbouw

Kijk allereerst naar genoemde prijs. Dit wil namelijk niet alles zeggen. In de offerte staan mogelijk nog bijkomende kosten. Denk bijvoorbeeld aan een kilometervergoeding voor de verhuiswagen of bijkomende benzinekosten. Door de prijsopbouw met elkaar te vergelijken weet u beter welke offerte het beste aanbod is.

Sommige bedrijven brengen een totaalprijs in rekening, terwijl andere bedrijven gebruik maken van nacalculatie. Bij een kleine verhuizing kan het best zijn dat een rekening door middel van nacalculatie goedkoper is. Ga dit voor uzelf na.

2. Verhuisverzekering en voorwaarden

De garantievoorwaarden verschillen ook per verhuisbedrijf. Het is slim om deze in ieder geval even door te nemen, zodat u weet wat er gebeurt in het geval van een faillissement of schade. Verhuist u met een hele waardevolle inboedel, dan is het belangrijk om ook de verhuisverzekering door te nemen. Kijk naar het bedrag dat verzekerd is en of er eventueel ook een verplicht eigen risico is.

3. Erkende verhuizers inschakelen

We raden altijd aan te kiezen voor erkende verhuizers in Groningen. Erkende verhuizers werken allemaal samen volgens dezelfde voorwaarden, opgesteld in samenwerking met de consumentenbond. Mocht een verhuisbedrijf failliet raken, dan bent u verzekerd van een verhuizing: deze wordt opgepakt door een andere erkende verhuizer. Bovendien wordt er bij de verhuisverzekering geen verplicht eigen risico vastgesteld en wordt de schade aan de hand van de nieuwwaarde vergoed!

verhuizers in Groningen

Besparen op de kosten van een verhuisbedrijf? Vergelijk gratis offertes!

Verhuizen met een verhuisbedrijf is enorm waardevol: niet alleen bespaart u uzelf veel tijd en energie, u heeft ook minder last van stress en voorkomt spierpijn doordat u niet met zware verhuisdozen hoeft te tillen! Zo kunt u ’s avonds rustig achteruit gaan zitten in uw nieuwe woning zonder dat u eerst de meubelstukken moet monteren. Om zeker te zijn van een goede voorbereiding maakt u gebruik van de checklist en leest u de verhuistips. Op zoek naar een verhuisbedrijf in Groningen?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Na de aanvraag zorgen wij ervoor dat u zo spoedig mogelijk offertes krijgt toegestuurd. Vergelijk de verschillende prijzen en kies zo voor het verhuisbedrijf met de laagste prijs! U bespaart op deze manier tot wel 40% op de kostprijs! De aanvraag is verder gratis en vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast!

Gratis offertes aanvragen!


Recent aangevraagde offertes:


Verhuizen naar Amsterdam
Verhuisbedrijf in Rotterdam
Bedrijfsverhuizing in Den Haag
Meubeltransport naar Utrecht
Verhuislift in Eindhoven
Verhuizing in Tilburg
Seniorenverhuizing in Groningen
Internationale verhuizing vanuit Almere
Goederenopslag in Breda
Inpakservice in Nijmegen