Verhuizen Veendam

Verhuizing offerte

Goedkoop en ervaren verhuisbedrijf
Verhuizen hoeft niet duur te zijn. Vergelijk direct meerdere offertes.

 

Verhuizen Veendam

Voor veel mensen vormt verhuizen een zeer stressvolle gebeurtenis. Er moet van alles worden geregeld op zowel het oude als nieuwe adres, en dan is daar nog de dag van de daadwerkelijke verhuizing. Om de stress enigszins te beperken kunt u gebruik maken van de ervaring en kennis van een erkend verhuisbedrijf uit Veendam. De medewerkers kunnen u bijstaan met checklists, helpen u met de geboden inpakservice, of zorgen voor het verplaatsen van al het meubilair met een verhuislift. Van een internationale tot aan een seniorenverhuizing, als u een verhuisbedrijf uit Veendam zoekt dan bent u hier op de juiste plek! Ons netwerk bestaat uit meerdere bedrijven. Als u uw gegevens achterlaat via de offertepagina, dan zorgen wij ervoor dat u gratis een aantal vrijblijvende offertes toegestuurd krijgt. Vergelijk deze met elkaar en kies zelf welk bedrijf uw inboedel gaat verhuizen.

Professioneel en goedkoop verhuisbedrijf

Via ons komt u in contact met menig verhuisbedrijf uit Veendam. Wij garanderen dat elk bedrijf hun diensten goedkoop aanbiedt, waarbij deze scherpe prijzen niet ten koste gaan van de kwaliteit en klanttevredenheid. Elk verhuisbedrijf dat zich bij ons heeft aangesloten bezit gegarandeerd ruime ervaring met het verhuizen van zowel bedrijven als particuliere woningen uit Veendam. Ook een internationale verhuizing, of het verhuizen van senioren vormt voor de aangesloten professionals geen probleem. Doordat de verhuisservice goedkoop wordt aangeboden zult u uzelf niet op extra hoge kosten te jagen. Door offertes te vergelijken bespaart u tot wel 35% op de uiteindelijke investering.

Voor bedrijven en particulieren

Een verhuizing voor bedrijven heeft vaak heel andere aandachtspunten dan een particuliere verhuizing. Voor de verhuisbedrijven uit ons netwerk vormt echter geen van beiden een probleem, zij bieden een allround dienstverlening geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Elke verhuizing zal zo efficiënt mogelijk afgehandeld worden, bijvoorbeeld met behulp van een verhuislift, waarbij uw inboedel tijdens het vervoer verzekerd is. Wilt u graag verhuizen op zaterdag, opdat u snel weer aan het werk kan? Ook dat is mogelijk. Vul het contactformulier in en wij helpen u spoedig.

Verhuislift huren

Gaat u verhuizen en bent u bang dat een deel van het meubilair niet naar buiten kan worden gedragen? Overweeg dan om een verhuislift te verhuren. Wij hebben liften in verschillende soorten en maten voor u ter beschikking. Zo huurt u eenvoudig en snel een lift met of zonder bediening. Huurt u via ons een verhuislift met bediening? Dan zorgen wij dat er een medewerker van het verhuisbedrijf uit Veendam mee komt, om u van praktische ondersteuning te voorzien. Voert u liever de klus zelf uit? Kies dan voor onze all-in-one verhuisservice. De maximale hoogte van een verhuislift is 29 meter, en kan tot ongeveer 250 kilo gewicht tillen.

Verhuisbedrijf Veendam
 
Wilt u graag geholpen worden door een erkend verhuisbedrijf uit Veendam bij uw internationale verhuizing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u snel en vakkundig tegen aantrekkelijke prijzen!

Inpakservice of zelf inpakken?

Wilt u goedkoop verhuizen? Dan zult u veel zaken zelf moeten uitvoeren zoals het in- en uitpakken van de dozen. Wilt u echter tijd besparen bij een bedrijfsverhuizing? Dan is het ook een optie om gebruik te maken van een inpakservice. In dat geval zullen op de verhuisdag zelf of al enkele dagen van te voren een aantal medewerkers van een erkend verhuisfirma bij u thuis of op het bedrijf langskomen om de inboedel in te pakken. Dit betekent dat u zelf geen dagen vrij hoeft te nemen van het werk, en dat ook het zware tilwerk u bespaart blijft.

Verhuiswagen huren

Bent u van plan om de verhuizing zelf uit te voeren, en bent u op zoek naar een verhuiswagen van 20 of 50 kubieke meter? Dan bent u bij menig verhuisbedrijf uit Veendam aan het juiste adres. Een verhuiswagen kan veelal met of zonder bestuurder gehuurd worden. Kiest u voor het huren van een verhuiswagen met bestuurder, dan profiteert u tevens direct van de hulp van een erkend verhuizer. Wilt u alles zelf doen? Dan moet u zeker weten dat u de wagen goed kunt besturen. Houdt bovendien rekening met de mogelijkheden voor parkeren bij het nieuwe en oude pand.

Verhuisservice in Veendam

Verhuisservice

Regelmatig krijgen wij de vraag waar onze verhuisservice precies voor staat, en wat mensen hiermee kunnen. Het antwoord hierop is simpel: wij bieden u graag informatie over de mogelijkheden en kosten voor het verhuizen van particulieren en bedrijven. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het vinden van een verhuislift of inpakservice bij u in de buurt. Wij verbinden klanten met professionals door het beheer van een breed netwerk van specialisten. Hebt u een vraag over een seniorenverhuizing, of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het goedkoop verplaatsen van uw inboedel voor een particuliere verhuizing of bedrijfsverhuizing? Wij zijn u met alle plezier van dienst.

verhuiswagen voor seniorenverhuizing Veendam

Senioren verhuisservice

Verhuizen is altijd al een ingrijpende zaak, welke nog zwaarder is voor mensen op leeftijd. Daarom bieden wij extra aandacht aan een seniorenverhuizing in Veendam. Menig verhuisbedrijf zorgt in een dergelijk geval niet alleen voor het verhuizen van de inboedel met gebruik van een verhuislift. Het is bij een seniorenverhuizing tevens een mogelijkheid om hulp tijdens het inpakken in te schakelen via onze inpakservice. Daarnaast kunnen senioren gebruik maken van onze schoonmaak- en klusservice.

 
bedrijfsverhuizing Veendam

Bedrijfsverhuizing

Wij gaven het al eerder aan, een bedrijfsverhuizing heeft heel wat voeten in aarde. Zo moet er bij het verhuizen van een bedrijf niet alleen aandacht worden geschonken aan het verplaatsen van alle inboedel naar het nieuwe pand, op de nieuwe locatie moet tevens worden gezorgd voor de juiste aansluitingen en een goed werkend datanetwerk. Om de stress van een bedrijfsverhuizing enigszins te verminderen is het mogelijk om een gespecialiseerd verhuisbedrijf uit Veendam de verhuizing te laten afhandelen. Op basis van een draaiboek zullen zij eerst met u de mogelijkheden doorspreken en vervolgens de bedrijfsverhuizing goedkoop en naar uw wensen uitvoeren.

Internationale verhuizing Veendam

Internationale verhuizing

Bij een internationale verhuizing komt heel wat kijken, meubilair moet verscheept worden, en verschillende vergunningen vooraf afgesloten. Een verhuisbedrijf uit Veendam kan enkele van deze zaken voor u uit handen nemen. Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuizen van bedrijven overzee, en helpen u graag met de afhandeling van het proces. Via de weg, de lucht of zee: een internationale verhuizing vormt voor ons geen problemen. Wij helpen u graag!

studentenverhuizing in Veendam

Studentenverhuizing

Om dichter bij school te wonen is een studentenverhuizing soms onvermijdelijk. Wilt u zelf verhuizen? Een studentenverhuizing is in sommige gevallen een echte uitdaging. Studentenkamers zijn vaak niet erg toegankelijk. Meubels moeten door smalle straatjes, langs steile trappen of van hoge verdiepingen komen. Om ervoor te zorgen dat een studentenverhuizing veilig en snel verloopt is het daarom verstandig om een verhuisbedrijf in te huren. Het is erg begrijpelijk dat studenten niet teveel geld willen uitgeven aan een verhuizing. Door offertes te vergelijken is het echter mogelijk om een bedrijf te vinden welke tegen scherpe prijzen wil helpen bij de studentenverhuizing.

kantoorverhuizing goedkoop

Kantoorverhuizing

Staat er een kantoorverhuizing op de planning? Een kantoorverhuizing is een groot project en heeft veel voorbereiding nodig. Als u een kantoorverhuizing laat uitvoeren door een verhuisbedrijf, dan zijn er meestal vier verschillende elementen waardoor het project bepaald worden. Het begint met de financiën, wat voor budget heeft u voor de verhuizing en hoeveel besteed u uit. Hiermee samenhangend valt of u het huidige kantoormeubilair zelf verhuist of dat onze medewerkers de bureaus uit elkaar draaien en op locatie weer monteren. Hierbij is belangrijk dat u voor het verhuizen een plattegrond klaar heeft met daarop de nieuwe werkplekken en kantoren. Tot slot moet er iemand worden aangewezen die verantwoordelijk is voor de kantoorverhuizing. Deze persoon is het aanspreekpunt en zorgt ervoor dat alles goed verdeeld is en op rolletjes loopt. Als alle processen goed in elkaar overlopen dan zorgt dit ervoor dat de bedrijfsvoering minimaal hinder ondervindt.

tijdelijke opslag in Veendam

Tijdelijke opslag

Als u gaat verhuizen dan moet u hoogstwaarschijnlijk veel spullen inpakken. Het is dan erg handig als u ingepakte spullen even uit de weg kunt zetten. Hierdoor hebt u voldoende ruimte en geen last van deze spullen tijdens het verhuizen. De kans is echter groot dat u er na een aantal dagen achter komt dat iets wat u had ingepakt, toch nog nodig hebt. Het is daarom belangrijk dat u de ingepakte spullen bereikbaar zijn voor u. De oplossing hiervoor is het huren van een tijdelijke opslag. In een tijdelijke opslag kunt u voor een periode naar wens veilig al uw spullen opslaan en deze bezoeken wanneer u wilt.

piano verhuizen in Veendam

Piano verhuizen

Een piano is een prachtig instrument en het is vanzelfsprekend dat u deze mee wilt verhuizen naar uw nieuwe woning. Maar hoe moet dat? Het verhuizen van een piano is voor een particulier vrijwel niet te doen. Een piano is namelijk ontzettend zwaar, kostbaar en kwetsbaar. Het is daarom verstandig om bij het verhuizen van dit instrument een verhuisbedrijf uit Veendam in te huren. Verhuizers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze piano’s moeten verhuizen. Het instrument wordt goed ingepakt, onder andere met dekens en stretchfolie. Meerdere verhuizers staan paraat tijdens het verhuizen en in de verhuiswagen wordt het instrument stevig vastgezet met behulp van spanbanden.

meubeltransport Veendam

Meubeltransport

Van een seniorenverhuizing tot aan een kantoorverhuizing, meubeltransport is onmisbaar. Verhuisdozen kunt u eventueel nog in uw eigen auto vervoeren. Voor het verhuizen van een vriezer, wasmachine, bed of kasten hebt u toch echt meubeltransport nodig. Bij het inschakelen van meubeltransport komt er in ieder geval 1 chauffeur mee welke ook helpt bij het in- en uitladen. U pakt alles in, geeft een tijdstip aan en voordat u het weet staat het meubeltransport voor uw deur. Alles wordt voorzichtig gestapeld. Dankzij professioneel meubeltransport komen uw meubels binnen een mom van tijd onbeschadigd op hun nieuwe bestemming aan.

kleine verhuizing in Veendam

Grote en kleine verhuizingen

Geen enkele verhuizing in Veendam is hetzelfde. Als u voor het eerst naar uw eigen woning in Veendam gaat verhuizen dan hebt u nog niet veel spullen. Bij een dergelijke kleine verhuizing hebt u een kleinere verhuiswagen nodig dan bij één van een familie met 6 kinderen. Eén ding hebben grote en kleine verhuizingen wel gemeen: ze brengen altijd veel stress met zich mee. Het is daarom verstandig om via een verhuisservice professionele hulp in te schakelen. Een verhuisbedrijf is ervaren en zorgt ervoor dat het verhuizen een stuk soepeler verloopt. Voordat u het weet geniet u van uw nieuwe woning in Veendam.

 
 

Prijzen

Bij ons bent aan het juiste adres voor een budget oplossing voor de verhuizing van uw bedrijf of pand in Veendam. De kosten voor het verhuizen zijn afhankelijk van de kubieke meter aan vervoerruimte voor uw meubilair, en de hoeveelheid verhuisdozen, verhuizers en uren die hiervoor nodig zijn. Hebt u voor een verhuisklus bijvoorbeeld meer dan 55m³ vervoerruimte nodig? Dan zullen de prijzen rond de €1300,- tot €1700,- uitkomen, inclusief vier verhuizers, gratis verhuisdozen, en btw. Verhuist u alleen een studentenkamer naar de volgende in Veendam, dan zullen de kosten rond de €400,- tot €675,- uitkomen.

 

Offertes aanvragen

Bent u benieuwd naar de prijzen voor het verhuizen van uw inboedel in Veendam? Hebt u een vraag over het verschil in prijzen tussen het huren van een verhuiswagen met en zonder bestuurder? Van bedrijfsverhuizing tot aan studentenverhuizing of seniorenverhuizing, u bent bij ons aan het juiste adres! Onze verhuisservice bestaat namelijk uit een netwerk van meerdere verhuisbedrijven. Via de offertepagina kunt u vrijblijvend meerdere (max. 5) offertes aanvragen van menig erkend verhuisbedrijf uit Veendam. Het is aan u om deze offertes met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod. Vervolgens kiest u zelf welk verhuisbedrijf uit Veendam u inschakelt voor de verhuizing.

 

Woningtype Verhuizers Diensten Gem. kosten
Appartement 1 Vrachtwagen €400,- tot €675,-
Twee-onder-een-kap 2 Vrachtwagen / spullen inpakken €800,- tot €1050,-
Vrijstaande woning 4 Vrachtwagen / spullen inpakken / montagehulp €1300,- tot €1700,-
prijzen verhuisbedrijf Veendam

Comments are closed.