Verhuisbedrijf in Eersel nodig?

Uw verhuizing snel en goed geregeld!

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisbedrijf in Eersel gezocht?

Steeds meer mensen zien de voordelen van verhuizen met de hulp van een verhuisbedrijf in Eersel. De verhuisdag verloopt soepel en zonder problemen, wat uiteindelijk geld bespaart! Bovendien bespaart u uzelf veel zorgen en stress. Benieuwd wat het kost om verhuizers in te huren?

Start gratis offerteaanvraag!

Hierna ontvangt u zo snel mogelijk tot 5 offertes van verhuisbedrijven in uw regio. Vergelijk de prijzen en kies de vakman met het beste aanbod.

Op deze pagina leest u wat een verhuisbedrijf voor u kan betekenen. U leest over de gemiddelde kosten en de verschillende diensten die zij aanbieden. Ook geven we u handige tips om te besparen op de kosten!

Gratis offertes aanvragen

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het offerteformulier.

Vergelijk gratis offertes

Vergelijk op uw gemak gratis offertes van verhuisbedrijven uit uw buurt.

Bespaar tot 40%

Kies voor het verhuisbedrijf met de beste offerte en bespaar tot 40%.


Verhuizen in Eersel: waarom een verhuisbedrijf inschakelen?

Er zijn verschillende redenen waarom verhuizen in Eersel met een verhuisbedrijf een goed idee is. Allereerst is het fijn om goede hulp te krijgen. Met de hulp van verhuizers verloopt de verhuizing soepel en is er een duidelijke planning en structuur.

U bepaalt zelf voor welke verhuisdiensten u het verhuisbedrijf inhuurt, en dus bij welke onderdelen van uw verhuizing u hulp nodig heeft. Heeft u bijvoorbeeld tijd om zelf alles in te pakken, maar heeft u hulp nodig bij het in- en uitladen van de verhuiswagen? Dan kiest u alleen voor meubeltransport. Heeft u twee linkerhanden en lukt het u niet om zelf alle meubels te (de)monteren, dan is de montageservice de juiste keuze. Door te kiezen voor tijdbesparende diensten bespaart u bovendien tijd en geld.

Grootste voordelen van verhuizers

 • Uw verhuizing in Eersel verloopt soepel en zonder problemen.
 • U hoeft zelf niet met zware dozen te tillen, dus geen spierpijn de volgende dag.
 • Met de hulp van verhuizers bent u sneller klaar met verhuizen.
 • U kiest zelf van welke verhuisdiensten u gebruik maakt.
 • Uw inboedel is tijdens de verhuizing verzekerd tegen schade.

verhuisbedrijf Eersel

Wat doet een verhuisbedrijf in Eersel?

U kunt een verhuisbedrijf uit Eersel inhuren voor verschillende werkzaamheden tijdens de verhuizing. De meest standaard werkzaamheden zijn het helpen met inpakken en het inladen van de verhuiswagen. U kunt er ook voor kiezen om uw meubels te laten demonteren en weer opnieuw monteren door een vakman. Zo bespaart u uzelf moeite, tijd en waarschijnlijk veel frustraties.

Dit zijn een aantal van de belangrijkste werkzaamheden van verhuizers:

 • Helpen inpakken
 • In- en uitladen van de verhuiswagen
 • Meubels (de)monteren
 • Kleine klusjes in en rond het huis
 • Meubels tijdelijk opslaan
 • Piano’s verhuizen
 • Wasmachine verhuizen


Wat kosten verhuizers in Eersel?

De kosten van verhuizers in Eersel worden over het algemeen berekend aan de hand van een uurtarief. Gemiddeld ligt dit tussen de €30,- tot €50,- per uur. Het tarief kan per verhuisbedrijf flink verschillen. Wanneer u te maken heeft met een beginnend bedrijf dan gaat het meestal om een lager uurtarief, rond de €30,-. Een zeer ervaren bedrijf zal sneller een hoger tarief in rekening brengen, rond de €50,- per uur.

Houd er rekening mee dat dit niet de enige kosten zijn die u moet betalen. Er zijn bijkomende kosten voor bijvoorbeeld de benzine van de verhuiswagen, eventuele extra diensten die u inzet of voor het regelen van een parkeervergunning.

Kosten verhuisbedrijf 2024


Uurtarief verhuizers

€30,- tot €50,-

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven van verhuizers uit de regio Eersel.)

Laag uurtarief
€30,-

Hoog uurtarief
€50,-

Gratis offertes vergelijken

Wat kost een verhuizing?

Hoeveel kost het om verhuishulp uit Eersel in te huren bij uw verhuizing? Gemiddeld rond de €700,- tot €800,-. Daarnaast moet u rekening houden met de kosten voor de verhuiswagen. Voor een kleine verhuizing is een wagen van 20 m³ met de inzet van 1 verhuizer voldoende. Dit kost u ongeveer €55,- tot €65,- per uur.

Verhuist u van een grotere woning, zoals een hoekwoning of zelfs vrijstaande woning, dan is het aan te raden om een grotere verhuiswagen te huren. Door alle spullen in één keer te vervoeren bespaart u namelijk tijd en geld. Een verhuiswagen van 50 m³ met de inzet van 1 verhuizer kost ongeveer €65,- tot €75,- per uur.

Kosten verhuizen 2024

Service Verhuiskosten
Verhuiswagen
Verhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer €55,- tot €65,- per uur
Verhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer €65,- tot €75,- per uur
Verhuizers Tekst
Verhuizing naar flat of appartement €700,- tot €800,-
Verhuizing naar twee-onder-een-kap €700,- tot €800,-
Verhuizing naar vrijstaande woning €700,- tot €800,-
Voorrijkosten
Voorrijkosten algemeen €45,- tot €60,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen die per verhuisbedrijf in Eersel verschillen. Voor exacte prijzen, vraag gratis offertes aan!

Welke factoren beïnvloeden de verhuiskosten?

Professionele verhuisbedrijven hanteren niet één standaard tarief voor een verhuizing. De kosten hangen af van een aantal factoren en keuzes. Gelukkig heb je hiervan een groot deel zelf in de hand. Zo kun je het aantal spullen zelf al drastisch verminderen door vooraf goed te sorteren.

Overbodige spullen kun je weggeven of weggooien. Ook kun je op de verhuisdag zelf ook meehelpen, waardoor er misschien een verhuizer minder hoeft te worden ingehuurd. Verder kun je overwegen om op een doordeweekse dag te verhuizen. In het weekend ligt het tarief bij verhuisbedrijven vaak hoger.

De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van o.a. de volgende factoren:

 • Aantal spullen dat je laat verhuizen
 • Afstand tussen oude en nieuwe woning
 • Grootte van de verhuiswagen
 • Aantal verhuizers
 • Huren van een verhuislift
 • Geplande verhuisdag: door de week of in het weekend
 • Aanvragen van een parkeervergunning of ontheffing

Verhuisbedrijf uit Eersel inschakelen?

Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de kostprijs!


Soorten verhuizingen

Een verhuisbedrijf uit Eersel is in te zetten voor verschillende soorten verhuizingen. We onderscheiden bijvoorbeeld een particuliere verhuizing van een bedrijfsverhuizing. Daarnaast zijn er ook nog seniorenverhuizingen en internationale verhuizingen.

Elk type verhuizing vraagt om een eigen aanpak. Bij een internationale verhuizing zijn er bijvoorbeeld veel voorbereidende werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, zoals het regelen van transport voor de meubelstukken of het invullen van de juiste papieren. Bij een seniorenverhuizing moet er juist weer rekening gehouden met strenge regels bij een verzorgingstehuis.

Het is daarom slim om altijd te kiezen voor een verhuizer die ervaring heeft met uw soort verhuizing. Hieronder gaan we dieper in op de verschillende mogelijkheden. Bent u op zoek naar een voordelig verhuisbedrijf in? Twijfel dan niet en start snel uw gratis offerteaanvraag!1. Particuliere verhuizing

Een particuliere verhuizing is de meest ‘standaard’ verhuizing: van één woning naar een andere. Bij een particuliere verhuizing kan een verhuizer helpen op verschillende manieren. Allereerst kunt u de verhuizers inhuren om te helpen met inpakken. Dit is fijn als u vooraf weinig tijd hebt om zelf aan de slag te gaan.

Een bijkomend voordeel is dat de verhuisdozen op de dag zelf pas worden ingepakt, dus u leeft niet al weken of maanden van tevoren tussen de verhuisdozen.

Bij een particuliere verhuizing heeft de afstand tussen het oude en het nieuwe huis een grote invloed op de kosten. Dit bepaalt namelijk de tijd die de verhuizers nodig hebben. Het aantal kilometers bepaalt ook voor een groot deel de benzinekosten, waardoor de prijs oploopt.

2. Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing, groot of klein, vereist een goede aanpak en strategie om stilstand van het bedrijf zoveel mogelijk te voorkomen. Daarom wordt de verhuizing in Eersel op voorhand goed gepland met de verhuizers en aangewezen medewerkers van het bedrijf.

U kunt de bedrijfsverhuizing op verschillende manieren organiseren: bij een kantoorpand kunt u uw medewerkers vragen om hun eigen plek in te pakken. Het verhuisbedrijf verschaft alle benodigde materialen. Door alles goed te labelen zorgen de verhuizers ervoor dat de dozen in het nieuwe pand weer op de juiste plek komen te staan, zodat de medewerkers zelf hun nieuwe plek kunnen inrichten. Het is uiteraard ook een optie om de volledige bedrijfsverhuizing uit te besteden.

Naast het verhuizen van kantoorpanden kunt u ook verhuizers inschakelen bij het verhuizen van andere bedrijven: fabriekshallen, autogarages en showrooms.

verhuizing in Eersel

3. Seniorenverhuizing

Verhuizen is een stressvolle gebeurtenis. Voor senioren, die slecht tegen veranderingen kunnen, is het een grote opgave. Op een seniorenverhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het slim om verhuizers in te huren. Zij bereiden de verhuizing voor en voeren deze uit: zo kunt u zich bekommeren om uw ouder of grootouder en de stress zoveel mogelijk beperken.

Wat wordt er anders gedaan dan bij een particuliere verhuizing?

Bij een seniorenverhuizing zorgen de vakmannen ervoor dat de inrichting in het nieuwe huis zoveel mogelijk gelijk is aan de inrichting in het oude huis. Ook zijn verhuizers volledig op de hoogte van de regels in het seniorentehuis, zodat andere senioren ook geen stress of onrust ervaren.

4. Internationale verhuizing

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Bij een internationale verhuizing is het slim om een internationaal verhuisbedrijf uit Eersel in te schakelen. Zij helpen u met het verhuizen van de inboedel. Binnen Europa, zoals naar België of Engeland, kan dit vaak met een verhuiswagen. Verhuist u buitende EU, bijvoorbeeld een verhuizing naar Amerika, dan kunt u uw inboedel verschepen per schip of per vliegtuig. De verhuizers zorgen voor een zeecontainer die u opvult met uw inboedel. Zij brengen dit naar het vrachtschip en zorgen ervoor dat een lokaal verhuisbedrijf dit in het buitenland oppakt.

Verhuist u naar buiten de EU, dan is de kans groot dat u de inboedel moet inklaren. De verhuizers zorgen voor al het belangrijke papierwerk, zodat u zich kunt richten op praktische zaken, zoals een woning, baan, auto en scholing.

Op zoek naar een internationaal verhuisbedrijf? Vraag gratis offertes aan!

Verhuisservice Eersel: welke verhuisdiensten zijn er?

Wilt u gebruik maken van een verhuisservice in Eersel? U heeft de keuze uit diverse soorten verhuisdiensten. U kiest zelf van welke diensten u gebruik maakt, en richt zo als het ware zelf uw verhuisdag in. Het voordeel hiervan is dat u ook een grote invloed heeft op de kosten.

De inpakservice is ideaal voor iedereen met weinig tijd: de verhuizers helpen met het inpakken van uw inboedel. De kosten hiervoor liggen rond de €40,- per uur. De montageservice houdt in dat de vaklui uw meubels (de)monteren, het tarief hiervoor ligt rond de €30,- tot €40,- per uur.

We gaan hieronder dieper in op de verschillende verhuisdiensten binnen de verhuisservice. Wilt u ook een verhuisbedrijf inschakelen? Vergelijk gratis offertes en bespaar tot 40%!

Verhuisdienst Gemiddelde prijzen* Omschrijving
Inpakservice €40,- per uur Inpakken inboedel
Garantie dat spullen niet beschadigen
Professioneel inpakmateriaal
Montageservice €30,- tot €40,- per uur Demonteren in oude huis
Monteren in nieuwe huis
Verhuislift €65,- per uur Ladderlift met assistentie
Klusjes €40,- per uur Kleine klusjes in huis
Piano verhuizen €200,- tot €350,- Zonder beschadigingen
Speciaal vervoer
Goederenopslag €100,- Voor een opslagbox van 100 m3

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen die per verhuisbedrijf in Eersel verschillen. Voor exacte prijzen, vraag gratis offertes aan!Inpakservice

De inpakservice houdt in dat de vakmannen helpen met inpakken: ideaal als u geen tijd heeft de verhuizing voor te bereiden, of als u weinig hulp heeft. U hoeft zelf geen verhuisdozen of inpakmateriaal te kopen, dit nemen de verhuizers mee. Na de verhuizing nemen ze het gebruikte materiaal weer mee, dus u blijft niet met grote dozen zitten. Door gebruik te maken van de inpakservice hoeft u niet weken of maanden van tevoren tussen de verhuisdozen te leven. Dit kost ongeveer €40,- per uur.

Montageservice

Grote meubelstukken kunnen meestal niet in één deel verhuisd worden. Daarom moet u ze demonteren en monteren. Dit is voor veel mensen een grote opgave: zij hebben de juiste gereedschappen niet in huis en de handleiding van de meubelstukken is al jaren weg. De verhuizers hebben kennis en ervaring in het monteren van meubelstukken, waardoor ze ook uw eettafel, bank of kledingkast in een mum van tijd gemonteerd hebben. Dit bespaart u tijd, energie en veel frustraties. De kosten liggen rond de €30,- tot €40,- per uur.

verhuizen Eersel

Meubeltransport

Ziet u het niet zitten een grote verhuiswagen zelf te besturen? Geen probleem: kies voor professioneel meubeltransport. De verhuizers helpen met het in- en uitladen van de verhuiswagen en rijden deze naar uw nieuwe adres. Zo kunt u gewoon in uw eigen voertuig rijden, zodat u niet nog eens terug hoeft.

Uw inboedel wordt veilig ingeladen en is tijdens het vervoer verzekerd tegen schade. Mocht er toch schade ontstaan, dan krijgt u deze vergoed van het verhuisbedrijf.

Liftservice

Gaat u verhuizen in Eersel van of naar een appartement? Dan is de inzet van een verhuislift een goed idee: dit bespaart veel tijd. De verhuizers kunnen de inboedel vanaf het plateau gemakkelijk naar boven of beneden tillen, en hoeven niet tientallen keren de trap op en af te lopen met zware meubelstukken of verhuisdozen. Door te investeren in de liftservice, bespaart u uiteindelijk geld op uw verhuizing. De kosten voor de verhuislift liggen rond de €65,- per uur.

Klusservice

Het gebeurt regelmatig dat er klussen in het nieuwe of oude huis uitgevoerd moeten worden. Bijvoorbeeld voor de oplevering van de oude woning. Of lampen die in het nieuwe huis gemonteerd moeten worden. De verhuizers kunnen deze klussen ook voor hun rekening nemen. Zij voeren verschillende klussen uit, zoals het dichten van gaten in de muur, het verwijderen van vloeren of raamdecoratie, het slopen van oude vervallen tuinhuisjes en het repareren van beschadigingen. Voor deze klusservice betaalt u gemiddeld €40,- per uur.

Wasmachine verhuizen

Kunt u de verhuizing grotendeels zelf regelen maar heeft u hulp nodig met bijvoorbeeld de wasmachine? Het is ook een optie om alleen de wasmachine te laten verhuizen door de vaklui. Dit is een ingewikkelde klus omdat de wasmachine vaak op de eerste of tweede verdieping staat. Het tillen van een wasmachine is niet eenvoudig door het grote gewicht en de onhandige afmetingen. Verhuizers beschikken over de juiste materialen om een wasmachine eenvoudig de trap op en af te tillen, zonder blessures. De kosten liggen rond de €30,- tot €50,- per uur.


Op zoek naar voordelige verhuizers in Eersel?

Vergelijk gratis offertes en kies het verhuisbedrijf met het beste aanbod!

Gratis offertes vergelijken

Piano verhuizen

Een piano verhuizen is iets dat u het beste uitbesteedt aan ervaren vaklui. De piano is een vaak kostbaar instrument, zowel van financiële als emotionele waarde. De vakmannen pakken de piano in met dekens. Dit beschermt het instrument en de muren en deuren in huis. Met z’n tweeën tillen ze het instrument op een karretje, waarna ze het samen in de verhuiswagen tillen. De piano wordt goed vastgezet zodat het onderweg niet gaat schuiven. In de nieuwe woning wordt de piano direct op de gewenste plek gezet. U laat uw piano verhuizen vanaf €200,- tot €350,-, afhankelijk van de afmetingen en het gewicht.

Kunst verhuizen

Kunst verhuizen is een hele opgave. Het is vaak kwetsbaar en kan bij een verhuizing snel beschadigen. Daarom gebruiken ervaren verhuizers de veiligste methodes om kunstwerken veilig te vervoeren.

Hoe zorgen de verhuizers hiervoor?

Zij verhuizen de kunstwerken in op maat gepakte verpakkingen, die verschillen in luchtvochtigheid en klimaat voorkomen. De vrachtwagen is goed beveiligd, wat van groot belang is bij kostbare kunstwerken.

Goederenopslag

Kunt u niet al uw inboedel meeverhuizen? Dit gebeurt vaak bij een seniorenverhuizing, als u kleiner gaat wonen of wanneer u gaat samenwonen met een partner. U kunt uw inboedel verkopen of weggooien, maar het komt regelmatig voor dat mensen nog niet zeker weten wat ze met de spullen willen doen. In dat geval is het een optie om de goederen tijdelijk op te laten slaan. Het staat veilig, warm en droog opgeslagen totdat u de spullen weer kunt gebruiken. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand. De kosten voor een opslag box van 100 m³ liggen rond de €100,- per maand.

verhuiswagen huren

Besparen op verhuisbedrijf in Eersel: tips!

Met een voordelige verhuisbedrijf in Eersel houdt u de kosten laag. Maar er zijn nog andere manieren om te besparen op uw verhuizing! Door zelf mee te helpen en goed voorruit te werken bijvoorbeeld, maar ook door te investeren in tijdbesparende middelen.

Hieronder geven we u praktische tips om te besparen op de kosten, zodat u goedkoper kunt verhuizen. Wilt u besparen op de prijs? Vergelijk dan gratis verhuizers in uw regio en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs!

Help zelf mee

Zelf meehelpen is de beste manier om geld te besparen. Pak zelf uw inboedel in zodat de verhuizers dit alleen nog in hoeven te laden op de dag zelf. Of zorg ervoor dat alle meubels alvast gedemonteerd zijn, zodat ze deze niet op de dag zelf nog gedemonteerd moeten worden. Zelf meehelpen betekent dat de verhuizers minder tijd kwijt zijn, waardoor de arbeidskosten lager zullen uitvallen.

Verhuis op een doordeweekse dag

Doordeweeks verhuizen in Eersel is altijd goedkoper dan in het weekend. In het weekend betaalt u een toeslag voor de verhuizers, de verhuislift en vaak ook de verhuiswagen. Doordeweeks verhuizen is niet voor iedereen mogelijk vanwege werk. Het is altijd verstandig om naar uw situatie te kijken, en te controleren of u een vrije dag mag opnemen voor uw verhuizing. Het kan honderden euro’s schelen om op een doordeweekse dag te verhuizen!

Investeer in tijdbesparende middelen

Het klinkt gek: hoe kan iemand besparen door extra geld uit te geven? Door te investeren in een grotere verhuiswagen of een handige verhuislift verloopt uw verhuizing een stuk sneller en soepeler dan met een kleinere wagen of zonder lift. Hierdoor heeft u de verhuiswagen minder lang nodig, zijn de verhuizers sneller klaar en bespaart u dus enorm op de kosten.

verhuizers in Eersel

Kies een verhuisbedrijf uit uw regio

We raden altijd aan om samen te werken met een verhuisbedrijf in Eersel. Waarom? De verhuizers brengen vaak voorrijkosten in rekening. Vaak gaat het hierbij om een vaste prijs per kilometer. Door de afstand tussen uw huis en het verhuisbedrijf zo klein mogelijk te maken, bespaart u flink op de verhuiskosten.

Gratis offertes vergelijken

Verhuisbedrijven in Eersel hanteren allemaal hun eigen tarief. Het is daarom slim om meerdere prijsopgaven van bedrijven in uw regio met elkaar te vergelijken. Kijk niet alleen naar de prijs, maar ook naar bijkomende kosten, voorwaarden en de verhuisverzekering. Zo bent u verzekerd van het beste aanbod!

Verhuizers Eersel vergelijken: waarop letten?

Verhuizers vergelijken zorgt ervoor dat u verzekerd bent van het beste aanbod. Maar dan is het wel fijn dat u weet waar u bij het vergelijken van offertes op moet letten. Het is niet genoeg om alleen naar de totaalprijs te kijken. Vaak lijkt een bedrijf erg goedkoop, maar betaalt u nog bijkomende kosten voor benzine of per kilometer. Hierdoor is de kans groot dat er een ander bedrijf zonder bijkomende kosten in eerste instantie duurder lijkt, maar uiteindelijk toch een stuk voordeliger is.

Hieronder geven we u een paar praktische tips, zodat u weet waar u met het vergelijken van offertes op kunt letten. Heeft u hulp nodig met het vinden van een verhuisbedrijf in Eersel? Start dan nu uw gratis offerteaanvraag en bespaar tot wel 40% op de kostprijs!


Professionele verhuizers gezocht?

Kies de verhuizers met het beste aanbod en bespaar tot 40% op de totaalprijs!


1. Prijsopbouw

Kijk als eerste naar de prijsopbouw: hoe is de prijs opgebouwd? Gaat het om een totaalprijs of is er ook nog sprake van nacalculatie? Dit is vaak het geval bij de verhuur van verhuiswagens. Naast de benzinekosten en de huurprijs, betaalt u bij sommige bedrijven nog een vast bedrag per kilometer. Bij andere bedrijven gaat het juist om een totaalprijs.

Het is fijn om te kiezen voor een bedrijf met een totaalprijs: in dit geval weet u direct waar u aan toe bent en staat u achteraf niet voor vervelende verrassingen. Wel is het belangrijk om te achterhalen of een bedrijf dat werkt met nacalculatie niet goedkoper zou zijn, zodat u verzekerd bent van de laagste prijs.

2. Verhuisverzekering en voorwaarden

Neem ook altijd de voorwaarden en de verhuisverzekering door. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als het verhuisbedrijf failliet wordt verklaard voor de verhuisdatum? Moet u vooraf betalen en krijgt u in dat geval ook uw geld weer terug? Of wordt er een ander bedrijf ingeschakeld die de verhuizing voor u uitvoert? In sommige situaties is het slim om extra te betalen voor een verhuisbedrijf met goede garantievoorwaarden.

De verhuisverzekering verschilt ook per bedrijf. Check of deze hoog genoeg is. Bij een goedkope inboedel is een standaard verhuisverzekering prima, maar bij een inboedel van hoge waarde is het slim om te kijken of een aanvullende verzekering nodig is.

3. Erkende verhuizers inschakelen

Schakelt u erkende verhuizers uit Eersel in? Check of het bedrijf erkend is, omdat dit veel voordeel oplevert. Erkende verhuizers werken volgens dezelfde garantievoorwaarden. Bij een faillissement bijvoorbeeld, wordt de verhuizing zonder extra kosten opgepakt door andere erkende verhuizers. Bovendien bieden erkende verhuizers een standaard verhuisverzekering aan zonder verplicht eigen risico: dit is bij veel niet-erkende verhuizers niet het geval. Bij schade betaalt u dan eerst een bepaald bedrag zelf, voordat de rest vergoed wordt. Meer informatie over Erkende Verhuizers vind je op erkendeverhuizers.nl.

4. Welke verhuisdiensten heb ik nodig?

Voor sommige verhuizingen zijn er speciale diensten nodig. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing van of naar een woning op een hogere verdieping. Het gebruik van een verhuislift vergemakkelijkt het verhuizen. Zo ben je er zeker van dat je alles heel uit je oude woning krijgt en binnen een dag hebt verhuisd.

Het kan ook voorkomen dat er meer dan gemiddeld verhuisd moet worden. Vaak is er dan een grotere verhuiswagen of zelfs tijdelijke opslag nodig. Ook dit is een verhuisdienst die door veel bedrijven wordt aangeboden. Let er tijdens het vergelijken op dat je een verhuisbedrijf kiest, dat diensten aanbiedt die jij nodig hebt.

verhuizers in Eersel

Verhuisbedrijf in Eersel inschakelen? Bespaar op de kosten!

Met een verhuisbedrijf uit Eersel verhuist u zorgeloos en snel! De verhuizers helpen met inpakken, in- of uitladen en het (de)monteren van de meubelstukken. Zo weet u zeker dat u ’s avonds direct achterover kunt gaan zitten. Om zeker te zijn van een goede voorbereiding maakt u gebruik van de checklist en leest u de verhuistips. Op zoek naar verhuizers?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt hierna zo snel mogelijk de verschillende prijsopgaven van verhuisbedrijven in uw regio. Neem de tijd om de prijzen en voorwaarden met elkaar te vergelijken, en kies daarna voor het bedrijf met het beste aanbod: u bespaart op deze manier tot wel 40% op de kosten!

Gratis offertes vergelijken!


Recent aangevraagde offertes:


Eindhoven | Tilburg | Breda | Den Bosch | Helmond | Roosendaal