Verhuizen Limburg

Verhuizing Limburg

Goedkoop en ervaren verhuisbedrijf
Verhuizen hoeft niet duur te zijn. Vergelijk direct meerdere offertes.

 

Verhuizen Limburg

Gaat u verhuizen in Limburg? Schakel dan een professioneel verhuisbedrijf in! Via deze website kunt u eenvoudig verschillende partijen vergelijken. Huur een verhuislift of maak gebruik van de inpakservice. We staan voor u klaar bij onder meer een internationale, kantoorverhuizing of seniorenverhuizing. We helpen zowel particulieren als bedrijven! Aan senioren bieden we extra service. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van aangesloten specialisten via de contactbutton. Wij zullen u op basis van uw wensen en eisen voor een seniorenverhuizing of bedrijfsverhuizing een aantal offertes op maat toesturen, die u zelf kunt vergelijken op basis van prijs en aanbod. Wij helpen u graag verder.

Professioneel en voordelig verhuisbedrijf

Zelfs een binnen- of buitenlandse verhuizing regelt u zo goedkoop mogelijk. Via onze website vergelijkt u op eenvoudige wijze menig verhuisbedrijf in Limburg. Door verschillende offertes te bekijken, bespaart u op uw totale kosten. U heeft namelijk de mogelijkheid in zee te gaan met de goedkoopste aanbieder in Limburg. Hierdoor wordt een professionele bedrijfsverhuizing voor iedereen een mogelijkheid!

Voor particulieren en bedrijven

Gaat u verhuizen? Wij staan zowel particuliere gebruikers als bedrijven bij. Veel bedrijven openen nieuwe panden, en wij verhuizen uw kantoorspullen in Limburg snel. Opent u een nieuw pand in het buitenland, dan assisteren we u bij uw internationale verhuizing. We leveren inpakservice voor bedrijven en helpen u met gunstige prijzen aan een verhuislift.

Verhuislift huren

Wilt u een verhuislift huren in Limburg? Via ons verhuisbedrijf is dit geen probleem! Met een dergelijke verhuislift kunt u moeilijk te verplaatsen objecten zoals meubels gemakkelijk via het raam verhuizen. Zo wordt het proces gemakkelijker. Ieder verhuisbedrijf staat u, indien gewenst, bij met additionele hulp. Als u op zoek bent naar een verhuislift, geef dit dan aan op het contactformulier. De lift is relatief goedkoop en het bespaart u veel moeite. Wij zorgen ervoor dat u snel een degelijke verhuislift huren kan in Limburg!

Besparen door offertes vergelijken

Wilt u tot 40% besparen op de totaalkosten van de verhuisklus? Vraag via het contactformulier op de offertepagina vrijblijvend meerdere offertes aan van verhuisbedrijven en kies uit het aanbod een verhuisbedrijf dat u wilt inschakelen voor de klus.

Verhuisbedrijf Limburg
 
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van een bedrijfsverhuizing of seniorenverhuizing? Dan bent u bij onze verhuisservice in Limburg aan het juiste adres. Wij bieden een snelle en vakkundige hulp tegen een scherp tarief!

Inpakservice of zelf inpakken?

U kan natuurlijk uw inboedel zelf inpakken, maar wij kunnen dit ook voor u doen. Voor gunstige prijzen pakken we uw spullen op professionele wijze voor u in. Ieder verhuisbedrijf helpt u met alle gemak, zodat uw verhuizing sneller voltooid wordt. U bespaart er tijd door. De verhuisservice is niet alleen handig voor particuliere klanten, maar ook voor een bedrijfsverhuizing. Zo kunnen uw werknemers door blijven werken terwijl de verhuizers het archief verhuizen.

Verhuiswagen huren

Met behulp van een gehuurde verhuiswagen verhuist u zo goedkoop mogelijk. Het kan worden gehuurd in een groot aantal soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld een kleine verhuiswagen huren van ongeveer 15m3, maar ook kiezen voor één met een inhoud van 50m3. Bij menig verhuisbedrijf hebt u de keuze uit een wagen met bestuurder. Het voordeel van een bestuurder is dat u bij het in- en uitladen tevens hulp krijgt van een ervaren verhuizer.

 
verhuisservice Limburg

Verhuisservice

Onze professionele verhuisservice is voor u opgezet om u snel te kunnen verbinden met de expert bij u past. Bent u op zoek naar een specialist in seniorenverhuizing in Limburg? Of wilt u graag weten waar u goedkoop een verhuislift vandaan kunt halen? Vul dan uw wensen op het webformulier in en wij zorgen ervoor dat uw hulpvraag spoedig beantwoord wordt door een erkend vakman bij u uit de buurt. Wij garanderen dat de specialisten uit ons netwerk u snel en vakkundig helpen bij het verhuizen, zodat u binnen korte tijd van een optimaal wooncomfort geniet.

Verhuiswagen huren Limburg

Seniorenverhuizing

Een seniorenverhuizing is een ingewikkeld proces. Het wennen aan een nieuwe woonomgeving is al zodanig stressvol, dat het van belang is dat de verhuizing zelf zonder problemen verloopt. Daarom verhuizen wij ook voor senioren ook de inboedel op vakkundige wijze. We bedienen u hierbij van A tot Z: met inpakservice, en met verhuizen en uitpakken. Bij de inrichting van de nieuwe woonruimte wordt de oude inrichting zoveel mogelijk als richtlijn gebruikt, zodat de senioren zich snel thuis voelen. Onze prijzen zijn voor senioren vanzelfsprekend gelijk, dus bespaar uzelf de moeite en laat ons de seniorenverhuizing in Limburg regelen.

bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing

Het verhuizen van een bedrijf heeft heel wat voeten in aarde, en duurt vaak meerdere dagen. Om ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk werktijd verloren gaat, zijn er twee opties mogelijk. De eerste is om het in een weekend af te handelen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het bedrijf in twee delen te verhuizen. Dit betekent dat het werk te allen tijde door zal gaan. De kosten hiervoor liggen wel relatief hoog. Om goedkoop te verhuizen is een derde optie om de bedrijfsverhuizing in twee dagen door de week uit te voeren. Dit is echter afhankelijk van uw wensen.

Internationale verhuizing Limburg

Internationale verhuizing

Een internationale verhuizing vergt veel organisatie. Zo moet u rekening houden met de regelgeving omtrent het verschepen van meubilair, en zal u tevens aandacht moeten besteden aan de verzekeringen die u hiervoor moet afsluiten. Een specialist op het gebied van buitenlandse verhuizingen kan u hierover meer informatie geven, of u helpen bij het afhandelen van de klus. Menig verhuisbedrijf uit Limburg heeft bovendien contacten met professionele verhuisbedrijven in de landen waar de meeste Nederlanders naar emigreren. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van een internationale verhuizing? Vraag dan snel via het webformulier enkele offertes aan.

student verhuizen

Studentenverhuizing

Onder een studentenverhuizing verstaan we het verhuizen van studenten. Dat kan van de ene studentenkamer naar de andere zijn, maar het gaat hierbij ook om studenten die voor het eerst op kamers wonen. U heeft bij een studentenverhuizing verschillende opties. Natuurlijk is het mogelijk om een verhuisbedrijf uit Limburg in te schakelen voor het complete proces, maar omdat het vaak om een kamer gaat zou u er ook voor kunnen kiezen om een verhuiswagen of –lift te huren om soepel te kunnen verhuizen. Een andere optie is het inschakelen van meubeltransport of een monteerservice. Door zelf bij te dragen aan de verhuizing, verhuist u snel, soepel en goedkoop.

kantoormeubilair verhuizen Limburg

Kantoorverhuizing

Een kantoorverhuizing bestaat over het algemeen uit verschillende onderdelen. Eén van de belangrijkste taken is het aansturen van de kantoorverhuizing. Medewerkers moeten op de hoogte gehouden worden en verhuizers moeten weten wanneer zij welk kantoormeubilair kunnen verhuizen. Een tweede taak bij een bedrijfsverhuizing is het klaarmaken van het nieuwe pand. Vaak moeten er nog systeemwanden of verlaagde plafonds geplaatst worden en worden er nieuwe, extra stopcontacten bevestigd. Voor beide klussen zijn de verhuizers uit ons netwerk in Limburg inzetbaar. Zo hoeven u en uw medewerkers geen kostbare tijd te verliezen aan het organiseren van de kantoorverhuizing. Het verhuisbedrijf regelt alles in overleg, zodat u overal van op de hoogte bent.

tijdelijke opslag Limburg

Tijdelijke opslag

Een nieuw kantoor vraagt natuurlijk om een nieuwe inrichting, dus een kantoor- of bedrijfsverhuizing is het ideale moment om een nieuwe inboedel aan te schaffen. Het enige nadeel is dat u achterblijft met ongebruikt meubilair of apparatuur. Als u op uw kantoor geen opslagruimte hebt, dan kunt u overwegen om gebruik te maken van een tijdelijke opslag. Wij zullen uw inboedel voor een vast bedrag per maand opslaan tot het moment dat u het gaat gebruiken of dat u er vanaf wilt. Het gaat om een verwarmde, veilige locatie zodat u geen risico loopt op vochtschade. Afhankelijk van de meubelen die u wilt opslaan zijn er verschillende mogelijkheden.

piano verhuizen Limburg

Piano verhuizen

Het verhuizen van een piano is geen klus die u moet onderschatten! Het instrument is niet alleen groot, maar ook enorm zwaar, waardoor u het zeker niet alleen kunt doen. Allereerst is het belangrijk om fatsoenlijk vervoer te regelen. Hoewel een aanhangwagen in theorie groot genoeg is, moet u er rekening mee houden dat u de piano een flink stuk omhoog zal moeten tillen. 400 kilo tilt u niet zo eenvoudig omhoog, ook niet met meerdere personen. Een verhuiswagen met laadbak is daarom ideaal. Pak de piano goed en stevig en zet hem goed vast in de laadbak. Maak ook gebruik van goede werkhandschoenen zodat u voldoende grip heeft.

verhuisbus huren Limburg

Meubeltransport

In overleg met de verhuisservice regelt u zelf uw reguliere of bedrijfsverhuizing. U kan de complete verhuizing uit handen geven, maar het is ook een optie om verschillende aspecten uit handen te geven. Bijvoorbeeld het meubeltransport. Als u deze verhuisservice inschakelt hoeft u geen verhuiswagen te huren en profiteert u bij het inladen van de kennis en expertise van een ervaren verhuizer. Door enkel het meubeltransport uit handen te geven verhuist u goedkoop en snel. U pakt zelf in en uit. Wilt u geen tijd kwijt zijn aan het monteren van uw meubilair? Ook een monteerservice behoort tot de mogelijkheden bij een verhuisbedrijf uit ons netwerk in Limburg.

verhuiskosten Limburg

Grote en kleine verhuizingen

In overleg met onze verhuisservice in Limburg verloopt uw verhuizing zo soepel en goedkoop mogelijk. U kan bij grote verhuizingen alles uit handen geven. Terwijl u gewoon naar uw werk vertrekt, kunt u ’s avonds naar uw nieuwe woning rijden waar al het meubilair inmiddels gemonteerd is. Maar ook in het geval van een kleine verhuizing bent u bij een verhuisbedrijf uit ons netwerk aan het juiste adres. In dit geval gaat het vaak om het verhuizen van slechts één of enkele meubelstukken. Het verhuizen van een piano is een goed voorbeeld van een kleine verhuizing, maar ook in het geval van een studentenverhuizing waarbij slechts een bed of bank vervoerd moet worden spreken we van een kleine verhuizing.

 
 
 

Prijstabel

Woningtype Verhuizers Diensten Gem. kosten
Appartement 1 Vrachtwagen €400,- tot €675,-
Twee-onder-een-kap 2 Vrachtwagen / spullen inpakken €800,- tot €1050,-
Vrijstaande woning 4 Vrachtwagen / spullen inpakken / montagehulp €1300,- tot €1700,-

Prijzen

De prijzen voor een reguliere of bedrijfsverhuizing zullen per verhuisbedrijf verschillen. Professionele hulp bij uw verhuizing is echter met elk budget een optie. Kiest u voor de complete service, inclusief inpakservice en meubeltransport? Dan liggen de prijzen gemiddeld genomen tussen de €600,- en €1.000,-. Voor de complete verhuisservice van een kantoorverhuizing ligt de prijs gemiddeld hoger, rond de €5.000 tot €6.000,-. Heeft u een klein budget en wilt u goedkoop verhuizen? Kies er dan voor om een verhuiswagen of –lift te huren. Per uur kost dit doorgaans €65,- tot €75,-. De kosten blijven zo beperkt, maar het maakt de verhuizing een stuk eenvoudiger. Behalve meubeltransport kunt u natuurlijk ook een andere verhuisservice inschakelen. Dankzij een inpakservice van gemiddeld €40,- per uur bent u snel en effectief verhuisd. Maar voor dezelfde prijs kan u ook uw meubilair laten demonteren en monteren. Gaat u verhuizen naar het buitenland? Ook een internationale verhuizing kan zo goedkoop mogelijk geregeld worden. De prijzen worden echter bepaald door de afstand en het land waar u gaat wonen.

 
 
 

Vrijblijvend offertes aanvragen

Heeft u een lift nodig in Limburg? Bent u benieuwd wat de prijzen zijn voor een seniorenverhuizing? Zowel reguliere klanten als bedrijven kunnen vrijblijvend meerdere offertes aanvragen via het contactformulier. U komt dan in contact met een aantal professionele verhuisbedrijven bij u uit de regio. Het is aan u om de verkregen offertes met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod. Wij garanderen een snelle en vakkundige hulp. Verhuiswerk wordt een gemak met de hulp van een verhuisbedrijf uit ons netwerk! Wij zijn u met alle plezier van dienst.

verhuiskosten

Comments are closed.