Verhuizen Rijswijk

Verhuizing offerte

Een goed en goedkoop verhuisbedrijf inhuren?
Vergelijk op eenvoudige wijze offertes van verhuisbedrijven bij u in de buurt!

 

Verhuizen Rijswijk

Verhuizen is iets wat u het beste op een professionele manier kunt voltrekken. Bent u daarom op zoek naar een gedegen verhuisbedrijf in Rijswijk? Dan staat ons netwerk voor u klaar met goede service om uw inboedel op een zo kundig mogelijke wijze voor u te laten verhuizen. U kunt bij ons een verhuislift huren, gebruik maken van onze verhuisservice voor bedrijven of een internationale verhuizing laten voltrekken. Tevens staan we klaar voor particulieren die hun spullen op een zo zorgzame wijs vervoerd willen hebben. Vraag offertes aan om direct vergelijkingen te maken op prijs en aanbod, zodat u zo goedkoop mogelijk verhuist!

Professioneel en voordelig verhuisbedrijf

Wanneer u op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Rijswijk dat zowel professioneel als goedkoop opereert, zit u bij ons goed. Wij werken namelijk samen met allerhande specialistische bedrijven, die uw inboedel op een gedegen manier voor u kunnen vervoeren naar uw nieuwe thuis! Hierbij passen ze handige werkwijzen toe, zodat uw spullen niet zullen beschadigen. Ze opereren zo goedkoop mogelijk en door offertes van diverse specialisten te vergelijken, bespaart u nog eens extra op de kosten.

Een zorgzame verhuizing

Waar het bij de aangesloten specialisten om draait, is dat uw inboedel geen schade ondervindt. Bij ons staat daarom centraal dat we enkel werken met ervaren vakmannen, die precies weten wat ze doen. Om uw spullencollectie op een zo veilig mogelijke wijze te verhuizen, gebruiken ze handige technieken. Zo kunt u een verhuislift huren, waarna de vakmannen ervoor zorgen dat alle dozen veilig en handig worden opgestapeld. Ook als u naar het buitenland verhuist zorgen wij ervoor dat iedere kilometer met uiterste veiligheid wordt gereden.

Voor particulieren en bedrijven

Onze verhuisservice helpt zowel individuen als bedrijven in Rijswijk bij hun verhuizing. Particuliere verhuizingen voert het verhuisbedrijf met uiterste precisie uit, maar ook als u transport nodig heeft voor uw kantoorinboedel, bent u bij ons aan het juiste adres! Daarnaast beschikken wij over verhuisliften en helpen we u wanneer u naar het buitenland verhuist. Oftewel: onze specialisten in Rijswijk zijn alles kunners!

  • Verhuislift huren, goed werk en veilige technieken
  • Internationale verhuizingen en ten alle tijde een ervaren verhuisbedrijf!
  • Voor individuele aanvragen en bedrijven
Verhuisservice Rijswijk
 
Wilt u graag zo goedkoop mogelijk verhuizen, maar niets verliezen op vakmanschap en kwaliteit? Dan bent u bij de specialisten uit ons netwerk aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij uw bedrijfsverhuizing of seniorenverhuizing.

Verhuislift huren

Een verhuislift is in sommige situaties een handig hulpmiddel. Zo helpt de lift u bij het tillen van meubilair van de bovenverdiepingen, en kan dit de verhuisdag versnellen doordat u zware meubels sneller verplaatst. Het is het handigst inzetbaar wanneer u een woning hebt met balkondeuren of wijd openslaande ramen op de bovenverdieping. Bij menig verhuisbedrijf zij liften verkrijgbaar tot 29 meter hoogte en een maximale draagkracht van 250 kilo. U huurt een verhuislift met of zonder liftbediener. Vraag via de offertepagina vrijblijvend meerdere offertes aan.

Tevreden klanten

Gerard de Vries – Rijswijk
We wilden een aantal bedrijven vergelijken voor onze bedrijfsverhuizing. Maar het liefst zonder die tijdrovende telefoontjes en mailtjes. Na de aanvraag heb ik binnen enkele uren meerdere overzichten ontvangen. Snel voor elkaar!

Voordelen:

Bij een verhuizing komt veel kijken, dat weten wij uiteraard als geen ander. Vandaar dat wij graag met u meedenken. Onderstaand een overzicht van de voordelen van de service die wij u bieden. Eigenlijk is het zeer eenvoudig. U doet de aanvraag, wij zorgen dat u snel meerdere offertes van verhuisbedrijven ontvangt!

  • Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen
  • Goedkoop verhuizen in Rijswijk en daarbuiten
  • Een verzekerde inboedel
  • Ook op zaterdag verhuizen we u graag
  • Zeer scherpe prijzen, dus voor elk budget
  • Altijd de beste deal en een goed verhuisbedrijf
  • Vakwerk tegen de scherpste prijs
 

Inpakservice of zelf inpakken?

Als u gaat verhuizen dan moet u een groot aantal keuzes maken. Onder andere of u gebruik maakt van de inpakservice van onze professionals uit Rijswijk, of dat u ervoor kiest om zelf de dozen in te pakken. Het eigenhandig van de dozen is goedkoop, maar kost wel veel tijd. Hebt u dan ook geen behoefte om na uw werk nog de verhuisdozen te moeten vullen? Kies dan voor de gemakkelijke oplossing. De kosten voor een gemiddelde inpakservice zijn €250,- wanneer u de rest van de verhuizing zelf uitvoert.

Verhuiswagen huren

Wij gaven al aan dat het mogelijk is om verhuisliften te huren bij menig verhuisbedrijf in Rijswijk. Ander producten die te huur zijn, zijn een aanhangwagen en verhuiswagen. Het huren en zelf besturen van een verhuiswagen zal de investering in een verhuizing aardig doen laten dalen. Wanneer u onze verhuisservice inschakelt voor uw meubeltransport, dan zult u profiteren van de kennis en ervaring van een erkend verhuizer. Een verhuiswagen varieert in laadkracht over het algemeen tussen de 11 en 50 kubieke meter. Het is afhankelijk van uw wensen, de afstand en het budget voor welke variant u het beste kunt kiezen.

 
verhuis inpakservice Rijswijk

Verhuisservice

Een verhuisservice is anders dan een inpakservice of de hulp van een erkend verhuisbedrijf uit Rijswijk. Bij onze verhuisservice wordt u namelijk op basis van uw hulpvraag verbonden aan een vakman bij u in de regio, die de hulpvraag snel en vakkundig zal beantwoorden. Door via onze offertepagina vrijblijvende prijsopgaven aan te vragen, is het bovendien mogelijk om de kosten voor een bedrijfsverhuizing of internationale verhuizing met 25% te verlagen. Hebt u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Wij informeren u met alle plezier, en streven naar een 100 procent klanttevredenheid.

Verhuizing Rijswijk

Seniorenverhuizing

Veel senioren hebben moeite met verhuizen, omdat dan veel verandert om hun heen. Door de specialisten uit ons netwerk wordt dan ook extra aandacht besteed aan het behoud van dezelfde indeling in huis. Hierdoor wordt verwarring grotendeels voorkomen en zal de overgang naar de nieuwe plek gemakkelijker verlopen. Bij een seniorenverhuizing kunnen onze verhuizers ervoor zorgen dat alle spullen worden ingepakt, het huis in de oude staat wordt opgeleverd, en kunnen zij tevens het kluswerk op de nieuwe locatie afhandelen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen voor een seniorenverhuizing? Wij informeren u graag.

Seniorenverhuizing Rijswijk

Bedrijfsverhuizing

Het verhuizen van bedrijven is een ingewikkelde klus, die enige logistiek vereist. De meeste bedrijven willen namelijk zo weinig mogelijk werktijd verliezen en willen daarom verhuizen op een zaterdag. Weekendverhuizingen kosten echter aanzienlijk meer geld. Het is daarom ook een goede optie om te profiteren van de kennis en expertise van specialisten in bedrijfsverhuizingen. Een bedrijfsverhuizing expert zal samen met u kijken naar de eisen aan een verhuizing en op basis daarvan een draaiboek maken voor de verhuisdag. Onze bedrijfsverhuizing specialisten adviseren u bovendien graag over de te nemen maatregelen voor en na de verhuizing.

Internationale verhuizing Rijswijk

Internationale verhuizing

Wie gaat immigreren moet rekening houden met een groot aantal zaken. Wij adviseren daarom om de verhuizing zelf over te laten aan een ervaren internationaal verhuisbedrijf. De meeste bedrijven met ervaring hebben contacten met diverse organisaties in het buitenland. Zo weet u zeker dat u zowel in Nederland als op de plaats van bestemming op de juiste wijze wordt geholpen. Verhuisbedrijven met internationale ervaring kunnen u bovendien tips geven over de verzekeringen die u moet afsluiten en de voorwaarden waaraan de verhuizing moet voldoen. Wij zijn u hierbij met alle plezier van dienst.

studentenverhuizing

Studentenverhuizing

Een studentenverhuizing vraagt over het algemeen om extra aandacht. Dit komt omdat het vaak gaat om kamers op hogere verdiepingen, waar meestal geen liften beschikbaar zijn. Zelf alle meubels naar beneden tillen is mogelijk, maar duurt lang en is met een verkeerde houding slecht voor uw rug. Over het algemeen is het belangrijk dat een studentenverhuizing zo goedkoop mogelijk verloopt, daarom garanderen wij u de scherpste prijzen! De professionele verhuizers uit ons netwerk hebben uw kamer binnen een dag compleet verhuisd, zodat u al dezelfde dag kan genieten van de nieuwe woonruimte. Liever zelf verhuizen? Met behulp van een praktische verhuiswagen of verhuislift is het een stuk makkelijker!

kantoorverhuizing Rijswijk

Kantoorverhuizing

Een kantoorverhuizing is complexer dan een standaard verhuizing. Naast alle kantoormeubelen is er ook tal van apparatuur dat mee verhuist moet worden. Een stressvolle zaak, waarbij u best wat hulp kunt gebruiken! Geef uw kantoorverhuizing daarom compleet, of gedeeltelijk uit handen. In overleg regelen we samen een kantoorverhuizing zonder zorgen. Laat ons uw hele kantoor inpakken en verhuizen zodat u nergens over na hoeft te denken. U kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf alle apparatuur en spullen in te pakken en te labelen, waarna een verhuisbedrijf uit ons netwerk alles verplaatst naar uw nieuwe kantoorruimte.

tijdelijke opslag

Tijdelijke opslag

In sommige gevallen kan niet alle inboedel meeverhuizen. Als u kleiner gaat wonen, bijvoorbeeld, of als u gaat samenwonen. Als u nog niet weet wat er met de achtergebleven inboedel moet gebeuren kan u ervoor kiezen om deze tijdelijk op te laten slaan. De verhuizers uit ons netwerk in Rijswijk zullen uw resterende inboedel dan naar een opslagplaats verhuizen. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand en kan u zelf rustig bepalen wat er met de inboedel moet gebeuren. Een tijdelijke opslag is ook voor bedrijven in Rijswijk een aantrekkelijke optie voor kantoorartikelen die, al dan niet tijdelijk, niet meer gebruikt worden.

piano verhuizen

Piano verhuizen

Het verhuizen van een piano is een vak apart. Een piano is een kostbaar instrument, waar heel voorzichtig mee omgegaan moet worden. Daarbij is de piano zelf erg zwaar, waardoor hij moeilijk te verplaatsen is. De verhuizers uit ons netwerk hebben ruime ervaring in het verhuizen van piano’s. Als u een erkend verhuisbedrijf uit Rijswijk inschakelt dan zal deze uw piano goed en stevig verpakken. Zo worden beschadigingen aan uw piano en uw muur voorkomen. Eenmaal in de nieuwe woonruimte wordt de piano direct op de gewenste locatie geplaatst. Onder de wieltjes worden direct de onderzetters gezet, zodat de piano vast op zijn plek staat.

meubeltransport Rijswijk

Meubeltransport

Als u gaat verhuizen en hulp nodig heeft, hoeft u natuurlijk niet uw complete verhuisproces uit handen te geven. Als u zelf graag het overzicht houdt of als u geld wilt besparen kan u zelf uw inboedel inpakken en labelen. Voor wat extra hulp kan u dan onze verhuisservice voor meubeltransport inschakelen. De verhuizers uit Rijswijk zullen dan uw grote meubels voor u verhuizen. Dankzij onze meubeltransport hoeft u geen zware meubels te tillen en hoeft u zelf geen verhuiswagen te huren. De verhuizers plaatst het meubilair in uw nieuwe woning en zal, indien gewenst, de meubels weer monteren.

verhuisbedrijf Rijswijk

Grote en kleine verhuizingen

Hoe groot of klein een verhuizing ook is, het gaat altijd om een ingrijpende en stressvolle gebeurtenis. Om deze dag zo soepel mogelijk te laten verlopen is het verstandig om een verhuizer uit ons netwerk in Rijswijk in te schakelen. In overleg organiseren wij uw seniorenverhuizing, studentenverhuizing of bedrijfsverhuizing precies zoals u wilt! Van een complete service waarbij u ’s avonds rustig uw nieuwe woning in kan lopen tot meubeltransport, waarbij u slechts de grotere meubels door ons laat verhuizen. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

 
 
 

Prijzen

Bent u benieuwd naar de prijzen voor een seniorenverhuizing? Wilt u weten hoe goedkoop het is om een lift of verhuiswagen te huren? Of hebt u behoefte aan een exacte prijsopgave voor het uitvoeren van een bedrijfsverhuizing van uw bedrijf in Rijswijk? Door onze offertepagina zo nauwkeurig mogelijk in te vullen, kunnen wij u voorzien van enkele prijsopgaven van vakmannen bij u in de regio. Wij garanderen dat u altijd hulp aangeboden krijgt van een erkend verhuisbedrijf met ruime ervaring binnen het vakgebied.

*Let op dit zijn gemiddelde verhuiskosten. Vraag offertes aan en ontdek de exacte kosten!

 

Vrijblijvend offertes aanvragen

Heeft u een verhuislift nodig, maar wilt u eerst weten wat dat kost? Of bent u benieuwd naar de tarieven van onze verhuisservice? Vul dan het contactformulier in, om zo gratis en geheel vrijblijvende prjisoffertes aan te vragen. Van ieder aangesloten verhuisbedrijf in de regio ontvangt u vervolgens een voorstel op maat. Vervolgens geldt: vergelijken is besparen! Wij garanderen dat voor welke specialist uit ons netwerk u ook kiest, u altijd snel en vakkundig zult worden geholpen bij het verhuizen. Wij werken enkel samen met ervaren en gediplomeerde vakmensen, en zijn u met alle plezier van dienst!

Woningtype Verhuizers Diensten Gem. kosten
Appartement 1 Vrachtwagen €400,- tot €675,-
Twee-onder-een-kap 2 Vrachtwagen / spullen inpakken €800,- tot €1050,-
Vrijstaande woning 4 Vrachtwagen / spullen inpakken / montagehulp €1300,- tot €1700,-
goedkoop verhuizen Rijswijk

Comments are closed.