Verhuizen Leiden

Verhuisbedrijf Leiden

Goedkoop en ervaren verhuisbedrijf
Verhuizen hoeft niet duur te zijn. Vergelijk direct meerdere offertes.

 

Verhuizen Leiden

Wilt u verhuizen in Leiden? Schakel dan een professioneel verhuisbedrijf in! Via onze verhuisservice kunt u eenvoudig verschillende partijen vergelijken. U huurt bij ons goedkoop een verhuislift, maakt gebruik van een inpakservice en we staan u bij met een seniorenverhuizing, studentenverhuizing of bedrijfsverhuizing. Aan senioren bieden we extra service. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van aangesloten specialisten via de contactbutton. Het is aan u om deze offertes met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod, en zo tot en met 40% besparen op de investering. Met onze verhuisservice bent u gegarandeerd van snelle en vakkundige hulp door een erkend verhuisbedrijf.

Professioneel en voordelig verhuisbedrijf

Een binnenlandse of internationale verhuizing hoeft niet duur te zijn. Via onze website vergelijkt u op eenvoudige wijze de prijzen per verhuisbedrijf in Leiden. Door verschillende offertes te bekijken, bespaart u op uw totale kosten. U heeft namelijk de mogelijkheid in zee te gaan met de goedkoopste aanbieder in Leiden. Hierdoor wordt een professionele verhuizing voor iedereen een mogelijkheid!

Voor particulieren en bedrijven

Gaat u verhuizen? Onze verhuisservice staat zowel particuliere gebruikers als bedrijven bij. Veel bedrijven openen nieuwe panden, en wij verhuizen uw kantoorspullen in Leiden snel en goedkoop. Opent u een nieuw pand in het buitenland, dan assisteren we u bij uw internationale verhuizing. We leveren inpakservice voor bedrijven en u kunt goedkoop een verhuislift huren.

Verhuislift huren

Wilt u goedkoop een verhuislift huren in Leiden? Via een verhuizer uit ons netwerk is dit te allen tijde mogelijk! Met een dergelijke lift kunt u moeilijk te verplaatsen objecten zoals meubels gemakkelijk via het raam verhuizen. Zo wordt een verhuizing gemakkelijker. Ieder verhuisbedrijf staat u bij met additionele hulp. Wilt u een verhuislift huren, geef dit dan aan op het contactformulier. Het is niet duur en het bespaart u veel moeite. Wij zorgen ervoor dat u snel een degelijke verhuislift tot uw beschikking heeft in Leiden!

Besparen door offertes vergelijken

Wilt u tot 40% besparen op de kosten van de verhuisklus? Vraag vrijblijvend tot maximaal 5 offertes aan van verhuisbedrijven uit ons netwerk. Deze regionale verhuizers sturen u prijsoffertes toe, kies uit het aanbod een verhuisbedrijf dat u wilt inschakelen voor de klus.

Verhuizing Leiden
 
Wilt u graag in contact komen met een erkende verhuizer uit Leiden dat u helpt bij een bedrijfsverhuizing of seniorenverhuizing? Dan bent u bij ons netwerk aan het juiste adres. Wij helpen u met alle plezier tegen aantrekkelijke prijzen.

Inpakservice of zelf inpakken?

U kan natuurlijk uw inboedel zelf inpakken, maar wij kunnen dit ook voor u doen. Elk verhuisbedrijf heeft jarenlange ervaring in het zo efficient mogelijk inpakken van verhuisdozen. Daarnaast zijn er speciale kledingcontainers voor uw hangkleding. Heeft u veel zware boeken? Extra stevige verhuisdozen zijn dan geen overbodige luxe. Tegen een scherpe prijs pakken we uw spullen op professionele wijze voor u in. Ieder verhuisbedrijf helpt u met alle gemak, zodat uw verhuizing sneller voltooid wordt. U bespaart er tijd door. De service is niet alleen handig voor particuliere klanten, maar ook voor bedrijven met kantoorpanden.

Verhuiswagen huren

Bij menig verhuisbedrijf kunt u niet alleen goedkoop een verhuislift huren, maar ook verhuiswagens. Een verhuiswagen is verkrijgbaar in een groot aantal soorten en maten. Zo biedt men grote wagens voor het verhuizen van bedrijven en grote woningen, maar zijn er ook verhuiswagens beschikbaar met een inhoud van ongeveer 15m3 voor de verhuizing van een studentenkamer. Om de prijzen voor een verhuiswagen enigszins te beperken is het een optie om deze zelf te besturen. Wilt u profiteren van de hulp van een ervaren verhuizer bij het in- en uitladen, en u niet druk hoeven te maken om het rijden van een grote verhuiswagen? Huur dan tevens een bestuurder.

 
particuliere verhuizing Leiden

Verhuisservice

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Leiden de vraag wat het exact is wat wij bij onze verhuisservice doen. Dit is vrij eenvoudig: wij verbinden onze klanten aan de juiste professional. Stel u zoekt een verhuisbedrijf dat u kan helpen bij een seniorenverhuizing. Wij zullen uw hulpvraag vervolgens doorsturen aan enkele professionals bij u uit de regio. Het is aan u om op basis van de verkregen aanbiedingen te kiezen voor een professional die het beste bij u past.

Verhuislift huren Leiden

Seniorenverhuizing

Voor senioren is verhuizen ingewikkeld; zware spullen verhuizen wordt er met de jaren niet gemakkelijker op. Gelukkig verhuizen wij voor senioren ook de inboedel op vakkundige wijze. We bedienen u bij een seniorenverhuizing van A tot Z: met inpakservice, en met verhuizen en uitpakken. Onze prijzen zijn voor senioren vanzelfsprekend gelijk, dus bespaar uzelf de moeite en laat ons u bijstaan in Leiden.

 
bedrijfsverhuizing Leiden

Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing dient u goed voor te bereiden om het verlies van werktijd zoveel mogelijk te besparen. Dit betekent dat u moet overwegen om de verhuizing in het weekend af te handelen, of de bedrijfsverhuizing in twee delen splitsen. Dit betekent dat het werk gewoon door kan gaan tijdens het verhuisproces. Om ervoor te zorgen dat er geen problemen ontstaan tijdens de bedrijfsverhuizing maken onze specialisten uit Leiden samen met u een draaiboek voor de verhuisdag, waarbij alle mogelijke scenario’s worden besproken. Wij ondersteunen u met alle plezier en zorgen ervoor dat de bedrijfsverhuizing soepel verloopt.

naar Amerika verhuizen

Internationale verhuizing

Gaat u in het buitenland wonen en werken? Dan hebt u veel uren van organisatie voor de boeg. Wij hebben contact met specialisten van over de hele wereld. Dit betekent dat uw verhuizing zowel in het binnen- als buitenland vakkundig verzorgd kan worden. Een verhuisbedrijf in Leiden kan u helpen met de regelgeving omtrent het verschepen van uw inboedel, en het afsluiten van de juiste verzekeringen. Bent u benieuwd naar de kosten die wij rekenen voor een internationale verhuizing? Aarzel dan niet om vrijblijvend offertes aan te vragen via het webformulier, en wij zullen u spoedig van dienst zijn.

goedkope studentenverhuizing

Studentenverhuizing

De verschillende verhuizers die aangesloten zijn bij ons netwerk, leveren verschillende hulpmiddelen waarmee u als student zo goedkoop en snel mogelijk kan verhuizen! Een studentenverhuizing is vaak complex en vereist een goede voorbereiding. Vaak bevindt een studentenkamer zich in een oud pand met een kleine hal en is er geen lift aanwezig. Om de studentenverhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, biedt onze verhuisservice de verhuur van een verhuiswagen of –lift aan. Indien gewenst neemt een verhuisbedrijf uit Leiden de complete studentenverhuizing uit handen. Of u nu voor het eerst op kamers gaat of dat u voor de vierde keer in een nieuwe studentenkamer intrekt: onze verhuisservice in Leiden maakt het een stuk makkelijker.

kantoorverhuizing Leiden

Kantoorverhuizing

Behalve voor particuliere verhuizingen, is onze verhuisservice ook inzetbaar in het geval van een kantoorverhuizing. In overleg met een erkend verhuisbedrijf organiseert u de hele bedrijfsverhuizing. De verhuizers doen meer dan alleen de verhuizing zelf. Zij zullen u ook ondersteunen bij de organisatie en denken mee over de inrichting van het nieuwe pand. Indien gewenst zullen zij systeemwanden optrekken en plafonds verlagen. Indien gewenst leveren zij uw oude kantoorpand na de kantoorverhuizing leeg op, zodat u niet zelf nog aan de slag hoeft. Wilt u zich nergens zorgen over hoeven maken en het liefst in het weekend verhuizen? Dan neemt een verhuizer uit ons netwerk de complete kantoorverhuizing uit handen. Indien u zoveel mogelijk geld wilt besparen zijn er ook andere mogelijkheden.

goedkope verhuizing Leiden

Tijdelijke opslag

Het komt bij verhuizingen vaker voor dan gedacht: meubilair waarvan u niet precies weet wat u er mee wil. Misschien past het niet bij de inrichting van de nieuwe woning of is het gewoon te groot voor de nieuwe kantoorruimte. U kunt het natuurlijk verkopen of naar de kringloop brengen, maar als u er toch nog geen afstand van kan of wil doen, vraag dan naar de mogelijkheden van een tijdelijke opslagruimte. Menig verhuisbedrijf uit Leiden biedt deze optie voor zowel particulieren als bedrijven. Uw inboedel wordt tijdelijk opgeslagen in een veilige en droge ruimte, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over waterschade of inbraak.

piano verhuizen Leiden

Piano verhuizen

Een piano verhuizen is niet iets wat u dagelijks zal doen, maar voor menig verhuisbedrijf is dit juist wel dagelijkse kost. Een piano is een instrument van grote emotionele waarde, dat door het formaat en gewicht lastig is om te vervoeren. Als u hiervoor een verhuizer uit ons netwerk voor inschakelt dan weet u zeker dat het instrument goedkoop en op een veilige manier verhuist wordt. Wilt u het toch zelf proberen? Schakel dan een professionele verhuiswagen in met laadklep en pak de piano goed in ter bescherming. Vraag tevens hulp aan anderen, het verplaatsen van 400 kilo is niet eenvoudig en vraagt om voldoende manskracht.

meubels vervoeren Leiden

Meubeltransport

Een verhuisservice kan u op verschillende aspecten van de reguliere- of kantoorverhuizing ondersteunen. Naast het feit dat zij u van begin tot eind kunnen ondersteunen en handige hulpmiddelen verhuren, bieden zij ook meubeltransport aan. Hierbij pakt u zelf in en demonteert u zelf uw meubilair. Met behulp van meubeltransport hoeft u de verhuisdozen niet zelf te vervoeren. Op deze manier krijgt u de mogelijkheid om zo goedkoop mogelijk te verhuizen en toch te profiteren van de expertise en ervaring van een verhuizer uit Leiden. Ook in het geval van een buitenlandse of bedrijfsverhuizing is meubeltransport een optie. Hiermee bent u zelf betrokken bij het verhuisproces, zodat u de hele dag bewust meemaakt.

verhuizing Leiden

Grote en kleine verhuizingen

Een verhuisdag is, voor zowel particulieren als organisaties, een lange en stressvolle dag, maar met de hulp van een erkend verhuisbedrijf uit Leiden hoeft u er niet tegen op te zien. U wordt op de verhuisdag op verschillende aspecten ondersteund door ervaren verhuizers. Of er nou een grote- of kleine verhuizing staat te gebeuren, bij ons bent u aan het juiste adres. Grote verhuizingen worden in overleg zorgvuldig georganiseerd zodat u binnen een dag klaar bent met verhuizen. Hoeft u enkel een aantal meubelen te verhuizen? Of heeft u vervoer nodig voor de piano of wasdroger? Ook kleine verhuizingen worden snel en goedkoop door ons uitgevoerd.

 
 
 

Prijzen

De prijzen voor een verhuizing vertonen per verhuisbedrijf verschillen. Daarnaast worden de kosten op verschillende manieren ingedeeld. Denk aan personeelskosten, voorrijkosten en de tarieven van een verhuiswagen. Gemiddeld genomen betaalt u voor een volledige verhuizing €600,- tot €1.000,-. Hierbij zit inpakservice inbegrepen. Wilt u liever goedkoper verhuizen, dan kunt u verschillende services inschakelen. Een inpakservice schakelt u bijvoorbeeld al in vanaf €40,- per uur, evenals een montageservice. Daarbij is een verhuiswagen al vanaf €60,- per uur te huur, zodat ook meubeltransport niet veel hoeft te kosten. Deze diensten komen goed van pas in het geval van een kleine- of studentenverhuizing. Een kantoorverhuizing kost echter doorgaans een stuk meer, reken op minimaal €5.000,-.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Wenst u meer te weten over onze prijzen voor een internationale verhuizing? Wilt u goedkoop een verhuislift huren in Leiden? Bent u benieuwd hoe wij ouderen ondersteunen bij een seniorenverhuizing? Of zoekt u een verhuisbedrijf voor alleen een meubeltransport, de verhuur van een verhuiswagen of een inpakservice? Zowel reguliere klanten als bedrijven kunnen vrijblijvend offertes aanvragen via het contactformulier. U komt dan in contact met maximaal 5 verschillende professionele verhuisbedrijven bij u uit de regio. Het is aan u om de verkregen offertes met elkaar te vergelijken op basis van prijs en aanbod. Door het vergelijken van deze offertes kan u tot wel 40% besparen op de verhuiskosten. Wij garanderen een snelle en vakkundige hulp. Verhuizen wordt een gemak met de hulp van de specialisten van Verhuizen Nu. Wij zijn u graag van dienst!

 
 
 
Woningtype Verhuizers Diensten Gem. kosten
Appartement 1 Vrachtwagen €400,- tot €675,-
Twee-onder-een-kap 2 Vrachtwagen / spullen inpakken €800,- tot €1050,-
Vrijstaande woning 4 Vrachtwagen / spullen inpakken / montagehulp €1300,- tot €1700,-
verhuisbedrijf Leiden

Comments are closed.