Verhuizen Delft

Verhuizers Delft

Een goed en goedkoop verhuisbedrijf inhuren?
Vergelijk op eenvoudige wijze offertes van verhuisbedrijven bij u in de buurt!

 

Verhuizen Delft

Bij een verhuizing komt veel kijken. Het is dan ook aan te raden om in zee te gaan met een professioneel verhuisbedrijf. Via onze verhuisservice komt u direct in contact met professionals bij u in de buurt in Delft. Wij zijn namelijk een netwerk van meerdere verhuisbedrijven in heel Nederland. Het maakt hierbij niet uit of u onze service nodig heeft voor een internationale verhuizing of voor een lokale bedrijfsverhuizing in regio Delft, want de specialisten uit ons netwerk staan voor u klaar. Ze hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied en kunnen u dan ook perfect van dienst zijn met hoge kwaliteitsservice. Vul op de offertepagina uw wensen en contactgegevens in, dan sturen wij u meerdere, vrijblijvende offertes toe. Vergelijk hiervan de prijzen en voorwaarden en kies zelf welk bedrijf uit Delft u helpt met verhuizen.

Professioneel en voordelig verhuisbedrijf

Als u gaat verhuizen is het van belang om dit in één keer goed te doen. En dat is precies waar de bedrijven van ons in het spel komen. Alle bij ons aangesloten partners zijn namelijk ervaren in wat ze doen. Bovendien weet ieder verhuisbedrijf zijn diensten tegen een voordelig tarief te leveren. U kan bij hen een verhuislift huren om de verhuisdag nog gemakkelijker te laten verlopen, maar ook kunt u hen al het werk laten uitvoeren. Zo heeft u zo weinig mogelijk werk aan uw verhuizing en houdt u meer tijd over om te genieten van uw nieuwe woning!

Een zorgzame verhuizing

Bij het verhuizen is het natuurlijk belangrijk dat het verplaatsen van uw kostbare bezittingen op een zorgzame wijze wordt voltrokken. Zowel als het gaat om een binnenlandse als internationale verhuizing. Ieder bij ons aangesloten verhuisbedrijf in Delft garandeert dan ook totale voorzichtigheid. Om dit te verzekeren, werkt ieder verhuisbedrijf met geavanceerde technieken en veilige materialen om uw spullen op een zo zorgzaam mogelijke wijze te kunnen vervoeren. U kunt bovendien een verhuislift huren voor extra veiligheid.

Voor particulieren en bedrijven

Onze bedrijven in Delft werken niet alleen voor individuen, want ze staan ook klaar voor bedrijven die bijvoorbeeld hun kantoor willen verplaatsen. Het is belangrijk dat een bedrijfsverhuizing op een gedegen wijze wordt voltrokken, zodat eventuele schade aan de inboedel wordt voorkomen. Daarnaast helpen we u graag bij een internationale verhuizing, waardoor u niet alleen in Delft, maar ook in het buitenland van onze service gebruik kan maken.

  • Voor particulieren en bedrijven
  • Internationale verhuizing
  • Altijd een gedegen verhuisbedrijf!

verhuisbedrijf Delft

Verhuislift huren

Het huren van een verhuislift levert vele voordelen op. Met een lift kunt u bijvoorbeeld zwaarder meubilair in één keer het huis uit tillen, en is het mogelijk grotere meubelstukken te verplaatsen die niet door een deuropening passen. De verhuislift is daarom ook zeker handig wanneer u balkondeuren heeft. Bij vrijwel elk verhuisbedrijf uit Delft kunt u een verhuislift huren tegen aantrekkelijke prijzen. U moet dan uitgaan van een maximale hoogte van 29 meter en een maximale draagkracht van 250 kilo. Het tillen van een piano, koelkast of dressoir is met een verhuislift geen probleem!

Tevreden klanten

Gerard de Vries – Delft
We wilden een aantal bedrijven vergelijken voor onze bedrijfsverhuizing. Maar het liefst zonder die tijdrovende telefoontjes en mailtjes. Na de aanvraag heb ik binnen enkele uren meerdere overzichten ontvangen. Snel voor elkaar!

Voordelen:

Bij een verhuizing komt veel kijken, dat weten wij uiteraard als geen ander. Vandaar dat wij graag met u meedenken. Onderstaand een overzicht van de voordelen van de service die wij u bieden. Eigenlijk is het zeer eenvoudig. U doet de aanvraag, wij zorgen dat u snel meerdere offertes van verhuisbedrijven ontvangt!

  • Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen
  • Goedkoop verhuizen in Delft en daarbuiten
  • Een verzekerde inboedel
  • Ook op zaterdag verhuizen we u graag
  • Zeer scherpe prijzen, dus voor elk budget
  • Altijd de beste deal en een goed verhuisbedrijf
  • Vakwerk tegen de scherpste prijs
 
Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van een bedrijfsverhuizing, seniorenverhuizing of internationale verhuizing? Bij ons netwerk zijn veel professionals van over het hele land aangesloten. Wij helpen u graag!

Inpakservice of zelf inpakken?

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Delft de vraag of zij het beste zelf hun spullen kunnen inpakken, of gebruik moeten maken van een inpakservice. Dit is echter volledig afhankelijk van uw wensen en de tijd die u beschikbaar heeft. Het gebruik van een inpakservice is ideaal wanneer u veel werkt en geen zin hebt om elke avond dozen in te pakken. Wilt u zo goedkoop mogelijk verhuizen? Dan is het zelf inpakken een betere keuze. Via onze verhuisservice komt u desgewenst snel in contact met een inpakservice bij u in de buurt.

Verhuiswagen huren

Een verhuiswagen kunt u over het algemeen met en zonder bedienhulp huren. Kiest u voor hulp bij het besturen? Dan profiteert u tevens van extra mankracht, omdat al onze vakmannen ervaren verhuizers zijn. Een verhuiswagen is bij menig verhuisbedrijf in diverse afmetingen te huur. Dit begint bij karretjes rond de 11 kubieke meter, maar ook bakken van 20 en 50 kubieke meter zijn verkrijgbaar. Bereken daarom van te voren goed hoeveel ruimte u nodig hebt, en wat daarvoor de juiste verhuiswagen is.

 
verhuisservice, inclusief inpakken van spullen

Verhuisservice

Een verhuisservice is, ondanks wat veel mensen denken, niet hetzelfde als de hulp van een verhuisbedrijf bij een verhuizing. Een verhuisservice helpt u over het algemeen bij het vinden van een verhuisbedrijf of andere specialist op basis van uw wensen en vragen. Zoekt u bijvoorbeeld een professional waarbij u een verhuiswagen of verhuislift kunt huren? Of wilt u weten waar u terecht kunt voor een seniorenverhuizing? Dan helpen de medewerkers van een verhuisservice u graag. Wij zorgen ervoor dat u vrijblijvende offertes op maat krijgt toegestuurd van professionals uit regio Delft.

verhuislift voor seniorenverhuizing

Seniorenverhuizing

Senioren hebben vaak moeite met verhuizen. Dit komt doordat zij weggehaald worden uit een al jaren vertrouwde omgeving. Daarnaast verdwijnt van een deel van het meubilair doordat dit niet meer in de nieuwe woning of in het bejaardentehuis past. Om ervoor te zorgen dat de seniorenverhuizing zo soepel mogelijk verloopt, adviseren wij een verhuisbedrijf uit Delft in te schakelen dat is gespecialiseerd in een seniorenverhuizing. Een dergelijk verhuisbedrijf zal alle spullen inpakken en in de nieuwe woning weer op de standaard plek neerzetten. Zo wordt verwarring voorkomen, en zal de oudere snel kunnen genieten van de nieuwe woonplaats.

 
bedrijfsverhuizing vanuit Delft

Bedrijfsverhuizing

Wilt u graag dat er tijdens de bedrijfsverhuizing geen werktijd verloren gaat? Dan zijn er verschillende dingen die u kunt doen. De eerste – en gemakkelijkste – optie is om in het weekend te verhuizen. Dit is echter niet goedkoop. Een tweede optie is om een deel van het bedrijf eerder te verhuizen dan het andere deel, om zo het werk door te kunnen laten gaan. Tot slot kunt u er ook voor kiezen om een specialist op het gebied van een bedrijfsverhuizing in te schakelen. Deze zal op basis van uw wensen en voorkeuren een draaiboek maken, en ervoor zorgen dat de verhuisdag vlekkeloos verloopt.

internationaal verhuizen Delft

Internationale verhuizing

Waar normaal verhuizen al heel wat tijd en moeite kost, is dit niets in vergelijking met een internationale verhuizing. Voor een internationale verhuizing is het van belang dat u een ervaren verhuisbedrijf uit Delft inschakelt. De meeste verhuisbedrijven hebben contact met diverse verhuisspecialisten overzee, zodat zij kunnen garanderen dat het verhuizen zowel in Nederland als op de plaats van bestemming goed verloopt. De specialisten uit ons netwerk kunnen u bovendien tips geven over de noodzakelijke verzekeringen en de beste methode voor het verschepen van uw inboedel. Zo weet u zeker dat uw verhuizing naar het buitenland op rolletjes verloopt.

 
goedkope studentenverhuizing

Studentenverhuizing

Het is een spannende periode als een student voor het eerst op kamers gaat. Het is dan ook fijn als de verhuizing zo weinig mogelijk stress met zich mee brengt. Studenten hebben veelal nog niet zoveel spullen. Het is in sommige gevallen dan ook goed te doen om een studentenverhuizing heel goedkoop zelf uit te voeren met behulp van vrienden en familie. Als uw zoon of dochter op vier hoog gaat wonen, dan wordt een studentenverhuizing zelf uitvoeren echter al een stuk lastiger. Want hoe krijgt u het bed omhoog langs zoveel smalle trappen? Gelukkig biedt een verhuisbedrijf uit Delft op zo’n moment uitkomst. Dankzij hun verhuismateriaal en expertise is de studentenverhuizing binnen een dag uitgevoerd.

kantoorverhuizing met verhuiswagen Delft

Kantoorverhuizing

Is uw bedrijf toe aan een groter pand, maar besteedt u uw tijd liever aan uw klanten dan aan een verhuizing? Het is mogelijk om een verhuisbedrijf in te huren voor uw kantoorverhuizing. Er bestaan verschillende disciplines die uw kantoorverhuizing tot een succes maken. De disciplines zijn: “financieel”, welke de kosten van de kantoorverhuizing berekent en “afdelingen/personeel”, welke de werkplekken en afdelingen indeelt. “Bouwkundig” kan eventuele bouwkundige klussen op de nieuwe locatie uitvoeren en de afdeling “faciliteit” zal de feitelijke kantoorverhuizing aansturen. Een verhuisbedrijf uit Delft kan één of meerdere van deze disciplines voor u uitvoeren.

tijdelijke opslag prijzen

Tijdelijke opslag

Hebt u er wel eens aan gedacht om tijdens uw verhuizing een tijdelijke opslag in Delft te huren? In een dergelijke opslag kunt u (een deel van) uw inboedel kwijt voor een periode naar keuze. De opslag is in de tussentijd gewoon bereikbaar als u iets nodig hebt. Een tijdelijke opslag is ideaal om bepaalde meubels of verhuisdozen in op te bergen voordat u gaat verhuizen. Zo kunt u op tijd beginnen met inpakken zonder dat de spullen in de weg staan tijdens de verhuizing. Ook ideaal als u aan het verbouwen bent en tijdelijk uw spullen kwijt moet.

verhuizing van piano

Piano verhuizen

Een piano of vleugel is groot, zwaar en daarnaast ook nog eens kostbaar. Als u zelf een piano gaat verhuizen dan is er een kans aanwezig dat deze beschadigd raakt. Het is daarom verstandig om altijd een ervaren verhuisbedrijf uit Delft in te schakelen voor het verhuizen van een piano. Hoe lastig het verhuizen wordt en hoeveel medewerkers er nodig zijn hangt af van de situatie. Hebt u een zware vleugel die van een bovenverdieping zonder lift moet komen? Of is uw woning in Delft omringd door grind? Dan is het gebruik van een kraan of verhuislift onmisbaar.

meubeltransport door verhuisbedrijf Delft

Meubeltransport

Wist u dat meubeltransport voorheen alleen werd ingezet voor het vervoer van kostbare stukken zoals kunst? Tegenwoordig wordt meubeltransport ook ingezet voor uw gehele inboedel of zelfs zelfbouwpakketten. Gaat u verhuizen? Hebt u een mooi meubelstuk gekocht via Marktplaats? Of wilt u bij de Ikea een aantal zelfbouwpakketten halen? Als u geen of een kleine auto hebt, dan biedt meubeltransport uitkomst. U spreekt een tijd af met de chauffeur, hij haalt de meubels op en vervoert deze vervolgens naar de volgende bestemming. Als u meubeltransport inhuurt dan kunt u ervan uitgaan dat de wagens zijn uitgerust met het juiste bevestigingsmateriaal zodat de inhoud veilig op bestemming aankomt.

grote verhuizing en kleine verhuizing

Grote en kleine verhuizingen

Wilt u goedkoop verhuizen in Delft? Met behulp van een grote auto en vele vrienden en familie kunt u besparen op de kosten. Een andere optie door te besparen op de kosten is door meubeltransport in te schakelen. Als u geen tijd hebt om te verhuizen of als u zoveel mogelijk stress wilt voorkomen, dan is het echter verstandig om een verhuisbedrijf uit Delft in te huren. Voor zowel grote als kleine verhuizingen bent u bij ons aan het juiste adres. Van bedrijfsverhuizing tot aan seniorenverhuizing, alle bedrijven die zijn aangesloten bij ons netwerk hebben vele jaren ervaring.

 

Prijzen

De prijzen voor verhuizen liggen sterk uiteen, en worden beïnvloed door de grootte van het oude pand, de afstand van de verhuis, en de mate waarin u zelf het werk uitvoert. Wij gaan over het algemeen uit van gemiddeld €400,- tot €675,- voor de verhuizing van een studentenkamer, en €1300,- tot €1700,- voor het verhuizen van een particuliere woning (vrijstaand). Door zelf een verhuiswagen te huren, of geen gebruik te maken van een inpakservice is het al snel mogelijk om de prijzen sterk te laten dalen. Vraag via onze offertepagina snel een aantal vrijblijvende offertes aan van specialisten bij u in de buurt.

 

Een offerte aanvraag, en dan?

Wilt u goedkoop verhuizen in Delft en bent u benieuwd naar de prijzen van een studentenverhuizing? Of heeft u een vraag over een internationale verhuizing? Van een kantoorverhuizing tot aan een studentenverhuizing, u bent bij onze verhuisservice aan het juiste adres. Vraag gratis en geheel vrijblijvend meerdere (max. 5) offertes aan via het contactformulier. Wij zorgen ervoor dat u voorstellen van verschillende verhuisbedrijven in Delft ontvangt, zodat u zich kunt oriënteren in de mogelijkheden voor succesvol verhuizen. Vergelijk deze aanbiedingen zelf op basis van prijzen en aanbod, en kies voor de verhuizer die u zo goedkoop en/of goed mogelijk van dienst kan zijn. Verhuizen is nooit zo gemakkelijk geweest!

 

Woningtype Verhuizers Diensten Gem. kosten
Appartement 1 Vrachtwagen €400,- tot €675,-
Twee-onder-een-kap 2 Vrachtwagen / spullen inpakken €800,- tot €1050,-
Vrijstaande woning 4 Vrachtwagen / spullen inpakken / montagehulp €1300,- tot €1700,-
goedkoop verhuisbedrijf Delft

Comments are closed.