Verhuizen Coevorden

Bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf in Coevorden? Ga ook voor meer gemak en laat het verhuizen over aan deskundige verhuizers. Op deze pagina leest u meer over de voordelen van een verhuisservice, de mogelijkheden en de soorten verhuizingen. Natuurlijk geven we u ook inzicht in de kosten. Met een verhuisbedrijf bent u verzekerd van een snelle en probleemloze verhuizing.

Start gratis offerteaanvraag!

Kies voor kwaliteit en vraag offertes aan via het offerteformulier. U ontvangt tot maximaal vijf offertes met scherpe prijzen. De aanbiedingen zijn gratis en geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Vergelijk de aanbiedingen van de verhuisbedrijven op uw gemak, bespaar op de verhuiskosten en kies de beste verhuizers!

Gratis offertes aanvragen

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het offerteformulier.

Vergelijk offertes

Vergelijk op uw gemak diverse offertes van verhuisbedrijven uit uw buurt.

Bespaar tot 40%

Kies voor het verhuisbedrijf met de beste offerte en bespaar tot 40%.


Navigeer op deze pagina naar:

Werkzaamheden verhuisbedrijf | Werkwijze | Soorten verhuizingen | Kosten | Bespaartips


Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf

Verhuizen is veel werk. Inpakken, alles schoonmaken, slepen met meubilair en verhuisdozen en dan weer uitpakken en inrichten. Het kost niet alleen veel tijd, maar is ook zwaar werk. Zeker het verhuizen van grote kasten en andere meubels. Door een verhuisbedrijf in te schakelen hoeft u dit zware werk niet te doen. De verhuizers regelen alles voor u en zorgen ervoor dat de verhuizing snel en probleemloos verloopt. Profiteer van de volgende voordelen:

 • U hoeft geen arbeidsintensief werk te doen.
 • Verhuizers met vakkennis voor een probleemloze verhuizing.
 • Ook voor inpakken, uitpakken en opslagruimte.
 • Hoogwaardige kwaliteit en een snelle verhuizing.

verhuisbedrijf Coevorden

U zoekt een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf?

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf? Via ons netwerk vindt u eenvoudig en snel een goedkoop verhuisbedrijf dat uitstekende kwaliteit levert. Ons netwerk bestaat uit erkende verhuisbedrijven uit Coevorden. U ontvangt spoedig een aantal gratis offertes van verhuizers door het offerteformulier in te vullen. Vergelijk de vrijblijvende offertes op basis van de verhuiskosten en de voorwaarden en kies het beste verhuisbedrijf. Bespaar op de kosten!

Verhuisservice Coevorden

Elke verhuizing is anders. Of dit nou gaat om een studentenverhuizing, met spoed verhuizen of een internationale verhuizing. Daarom is het belangrijk dat de verhuisservice voor u op maat gemaakt wordt. Wilt u helemaal geen werk van het verhuizen? Dan nemen de verhuizers uit Coevorden alles uit handen. Of kies ervoor om de verhuisdozen zelf in te pakken en de verhuizers alleen in te huren voor een veilig transport met een verhuiswagen. U bepaalt hoe de verhuisservice eruit gaat zien. Wat doet een verhuisbedrijf?

 • Vakkundig inpakken en uitpakken van de verhuisdozen.
 • Meubilair demonteren en in de nieuwe woning weer in elkaar zetten.
 • Inboedel en meubels veilig transporteren met een verhuislift en verhuiswagen.
 • Opslagruimte wanneer dit nodig is.

Werkwijze van verhuisbedrijf

Schakelt u een verhuisbedrijf uit Coevorden in? Dan komt één van de verhuizers bij u langs om al uw voorkeuren door te nemen. De globale planning van de verhuisdag wordt besproken zodat u een duidelijk beeld krijgt van de dag. Afhankelijk van uw voorkeuren, komen de verhuizers ’s ochtends vroeg bij u langs om de verhuisdozen in te pakken of in te laden. Dankzij jarenlange ervaring zullen zij de verhuisdozen efficiënt inladen, zodat u niet vaker dan één keer heen en weer hoeft te rijden. Daarna vervoeren zij uw spullen naar de nieuwe woning, waar ze de verhuisdozen naar de juiste ruimte brengen. Heeft u hulp nodig bij het monteren van uw meubels? Dan neemt de verhuizer ook deze taak op zich.


Kies voor verhuizers voor een probleemloze verhuizing

Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan en bespaar tot 40% op de verhuiskosten!

Gratis offertes vergelijken

Voor bedrijven en particulieren

De verhuisbedrijven uit ons netwerk staan niet alleen voor u klaar voor verhuizingen voor particulieren, maar ook voor een bedrijfsverhuizing. Gaat uw kantoor naar een nieuw pand? Dan wilt u natuurlijk niet te veel tijd kwijt zijn aan het verhuizen van de bureaus, kasten en andere inboedel. Schakel daarom een verhuisbedrijf uit Coevorden in voor het verhuizen en u kunt snel weer aan het werk in uw nieuwe kantoor. Een seniorenverhuizing, studentenverhuizing of internationale verhuizing voor particulieren is uiteraard ook mogelijk. Een verhuisbedrijf beschikt over handige hulpmiddelen zoals een verhuislift en grote wagens. De verhuizing verloopt hierdoor een stuk sneller dan wanneer je het zelf zou doen. De verschillende soorten verhuizingen.

 • Particuliere verhuizing
 • Bedrijfs- en kantoorverhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Internationale verhuizing
 • Studentenverhuizing

Bedrijfsverhuizing

Naast specialisten in een seniorenverhuizing, is er ook verhuisservice voor het uitvoeren van een bedrijfsverhuizing. Een bedrijfsverhuizing heeft namelijk veel haken en ogen. Zo wil een bedrijf meestal zo weinig mogelijk werktijd en daarmee inkomsten verliezen, maar zal er door de verhuizing toch enige onrust en oponthoud ontstaan in het bedrijf. Specialisten in een bedrijfsverhuizing kunnen samen met u kijken naar de opties en desgewenst een draaiboek maken voor de bedrijfsverhuizing. Het is bijvoorbeeld een optie om het bedrijf in delen te verhuizen, of hiervoor een heel weekend in te plannen.

verhuizing in Coevorden

Kantoorverhuizing

Een kantoorverhuizing is complex, om meerdere redenen. Ten eerste gaat het om een grote inboedel met ingewikkelde apparatuur die in het nieuwe kantoor weer bij de juiste werknemer terecht moet komen. Daarbij moet de kantoorverhuizing het liefst zo snel mogelijk afgerond zijn. In overleg regelt een erkende projectverhuizer uit Coevorden uw verhuizing. Indien gewenst nemen zij uw complete kantoorverhuizing uit handen. Ziet u deze optie niet zitten? Laat uw werknemers dan hun eigen apparatuur inpakken. Het verhuisbedrijf levert meestal de verhuisdozen die de werknemers zelf kunnen labelen. Vervolgens verhuizen de verhuizers alles naar de nieuwe locatie waar u zelf de dozen uitpakt. Zo verhuist u goedkoop en bespaart u tijd!

Seniorenverhuizing

Wanneer ouderen moeten verhuizen, dan heeft dit vaak te maken met een noodzaak voor meer woon- en leefhulp, of voor de noodzaak tot een kleinere ruimte. Het gevolg hiervan is dat een deel van het meubilair moet achterblijven. Een aantal van de verhuizers uit ons netwerk in Coevorden zijn gespecialiseerd in de seniorenverhuizing. Hierbij zullen zij het oude pand netjes opleveren, de inboedel inpakken en deze op de nieuwe locatie weer zo terugzetten dat het lijkt op de oude woning. Zo zorgen zij ervoor dat de seniorenverhuizing snel afgehandeld is, en de oudere spoedig van een normaal wooncomfort kan genieten.


Grote verhuiswagen voor uw verhuizing nodig?

Schakel een erkend verhuisbedrijf in. Vergelijk vrijblijvende offertes en bespaar!


Internationale verhuizing

Menig verhuisbedrijf kan u helpen bij binnenlandse verhuizingen en is tevens ervaren met verhuizingen naar het buitenland. Een zogeheten internationale verhuizing vereist heel wat meer planning en organisatie dan een standaard verhuisdag. Wanneer u contact opneemt met specialisten uit ons netwerk voor een internationale verhuizing, dan helpen zij u onder andere met de regelgeving rondom het verschepen van meubilair, de benodigde verzekeringen en stellen ze u in verbinding met experts in het buitenland. Zo weet u zeker dat het verhuizen zowel in Nederland als het toekomstige land soepel verloopt. Ga ook voor een professionele verhuisservice.

Studentenverhuizing

Studentenverhuizingen komen in Coevorden regelmatig voor. Vaak is er sprake van een beperkt budget en moeten verhuizingen zo goedkoop mogelijk gebeuren. Het is natuurlijk gezellig om een stel vrienden op te trommelen die allemaal helpen bij de studentenverhuizing, maar het blijft zwaar werk. Vaak liggen studentenkamers op hogere verdiepingen waar geen lift aanwezig is. Als u alle zware grote meubelen een aantal trappen naar beneden moet tillen dan bent u waarschijnlijk lang bezig. Onze verhuisservice garandeert voor elke studentenverhuizing de scherpste prijzen. Zo is uw studentenkamer al in één dag verhuisd, zonder dat u zich in hoeft te spannen.

verhuiswagen in Coevorden huren

Verhuiswagen huren

Verhuiswagens komen goed van pas bij een bedrijfsverhuizing of verhuizing voor particulieren. Verhuiswagens zijn over het algemeen beschikbaar in een groot aantal soorten en maten. Zo is een kleine verhuiswagen ongeveer 11m3 en kan een grote wagen een inhoud hebben van ongeveer 50m3. Verhuiswagens kun u met en zonder bestuurder huren. Kiest u voor de huur met een bestuurder, dan profiteert u eveneens van extra tilhulp en een ervaren verhuizer. Om kosten te besparen kunt u er echter ook voor kiezen om zelf het busje te besturen. Hiervoor moet u wel over voldoende ervaring beschikken en rekening houden met verzekeringen en veiligheid.

Meubeltransport

Het is een luxe om het verhuizen compleet uit handen te geven. Als u een beperkt budget heeft dan kan u goedkoop verhuizen en toch professionele verhuizers inschakelen. Door gebruik te maken van meubeltransport, bijvoorbeeld. In dat geval pakt u zelf in en komt het verhuisbedrijf pas op de dag van het vervoeren langs. Zij zullen de inboedel inladen, deze vervoeren naar het nieuwe adres en daar weer uitladen. U pakt zelf uw verhuisdozen weer uit. Meubeltransport is een gulden tussenweg. U hoeft bijvoorbeeld niet zelf verhuiswagens te huren en te besturen en u bent ook geen uren bezig met het tillen van verhuisdozen.

Verhuislift service

Bent u van plan om te verhuizen maar woont u op een bovenverdieping, dan is het wellicht een goede keuze om te kiezen voor het huren van een verhuislift. Bij de meeste verhuisbedrijven uit Coevorden kunt u goedkoop een verhuislift huren met een maximale hoogte van 29m en een draagkracht van 250 kilo. Zo kunt u gemakkelijk zware meubels zoals een dressoir naar beneden takelen, zonder dat u het risico loopt dat deze beschadigen. Het verhuizen van meubels en dozen vanaf de verdieping gaat een stuk sneller met een verhuislift. Huur een verhuislift met een bediener voor het meeste gemak. Dan wordt alles geregeld voor u.


Tevreden klanten

Voor onze bedrijfsverhuizing hebben we een aantal bedrijven vergeleken. We hadden geen zin in tijdrovende telefoontjes en mailtjes. Na de aanvraag op de site kregen we binnen enkele uren al meerdere prijsopgaven. Snel voor elkaar!
Geraldine Brinkman – Smilde

klantervaring

We wilden geen stress en gedoe rondom onze verhuizing naar Coevorden. Via verhuizen-nu.nl hebben we snel een goede en betaalbare oplossing weten te vinden.
Fam. Veenstra – Coevorden

klantervaring Coevorden

Piano verhuizen

Een piano heeft een grote emotionele waarde en het instrument zelf is ook niet goedkoop. Natuurlijk moet deze voorzichtig verhuisd worden. Het instrument weegt gemiddeld tussen de 150 en 400 kilo. Het gewicht, en het formaat, maakt het lastig om het zelf te verhuizen. Elk verhuisbedrijf uit ons netwerk in Coevorden heeft ruime ervaring in het vervoeren van piano’s. De verhuizers zullen het instrument goed en voorzichtig inpakken, ter bescherming van de piano zelf maar ook van de muren en deuren. De piano wordt in de verhuiswagen goed vast gezet en wordt op het nieuwe adres direct op de juiste plek geplaatst, zodat u dit niet hoeft te doen.

Inpakservice of zelf inpakken?

Wie gaat verhuizen weet dat het veel tijd en moeite kost om alle spullen in te pakken. Bent u overdag druk aan het werk en hebt u geen behoefte om ’s avonds nog een week lang bezig te zijn met het inpakken van dozen? Dan hebt u de mogelijkheid om gebruik te maken van een inpakservice. Bij een verhuizing voor particulieren komen er bij een inpakservice een aantal medewerkers van een verhuisbedrijf uit Coevorden op de ochtend van de verhuisdag bij u langs, en zullen alles vakkundig inpakken. Desgewenst koppelt u de inpakservice aan een volledige hulp bij het verhuizen. De kosten liggen ongeveer rond de €250,-. Liever een exacte prijsindicatie? Vraag vrijblijvend prijsoffertes aan.

Demontage en montage van meubels

Eén van de klussen tijdens uw verhuisdag is het demonteren en monteren van uw meubilair. Dit is een klus die aardig wat tijd in beslag neemt. Zeker als u niet meer weet welk onderdeel waar hoort, en welke schroeven u moet gebruiken. Gelukkig is het demonteren en opnieuw monteren van meubels voor de meeste verhuizers een gemakkelijke puzzel. Door jarenlange ervaring zien zij direct hoe uw meubelstuk in elkaar geplaatst moet worden. Door alleen al het demonteren en monteren van het meubilair uitbesteed bespaart u uzelf enorm veel energie. Terwijl u uw spullen aan het uitpakken bent, zorgt de verhuizer ervoor dat ook uw bank, tafel en Tv-meubel in elkaar geschroefd worden.

Tijdelijke opslag

Gaat u kleiner wonen? Bijvoorbeeld als u van een eengezinswoning verhuist naar een appartement, of als u voor het eerst verhuist naar een seniorenwoning. In dat geval is het vaak onmogelijk om de complete inboedel mee te nemen. U kunt het meubilair verkopen aan de kringloop, maar zit er zoveel haast achter een seniorenverhuizing dat u niet de tijd heeft om alles rustig door te nemen. Als u nog niet zeker weet wat u met de resterende inboedel wilt doen dan biedt onze verhuisservice u goedkoop een tijdelijke opslag aan in Coevorden. Voor een vast bedrag per maand slaan wij dan uw meubilair op tot u het zelf weer kunt gebruiken.

verhuizen Coevorden

Grote en kleine verhuizingen

Gaat u met het complete gezin verhuizen naar de andere kant van het land? Of zelfs naar het buitenland? Of gaat u of uw volwassen kind voor het eerst op kamers in Coevorden, slechts een paar kilometer verwijdert van het ouderlijk huis? Of het nu gaat om een grote verhuizing naar het buitenland of juist een hele kleine verhuizing, een verhuisbedrijf uit ons netwerk in Coevorden staat voor u klaar. Geef de complete verhuizing uit handen of schakel alleen het meubeltransport in. Samen regelen wij een stressvrije verhuizing, waarbij u nog dezelfde dag in uw nieuwe woning kunt intrekken.

Bij u in de provincie:

Assen | Emmen | Hoogeveen | Meppel | Coevorden | Roden

Kosten verhuisbedrijf

Dat een verhuizing geld kost, is duidelijk. Gemiddelde verhuiskosten liggen tussen de €860,- en €1.240,-. Natuurlijk kunt u geld besparen door vrienden en familie in te schakelen, maar als u écht zorgeloos wilt verhuizen dan komt de hulp van een professionele verhuisservice zeker van pas. U huurt al een verhuizer in vanaf €30,- per uur. Wilt u gebruik maken van een verhuislift? Dit kost ongeveer €65,- per uur. Wilt u genieten van optimale luxe, dan is het een idee om ook het inpakken van uw spullen uit te besteden. Hiervoor betaalt u ongeveer €40,- per uur.

Tabel: wat kost een verhuisbedrijf?

Dienst van verhuisbedrijf Gemiddelde kosten*
Verhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer €60,- per uur
Verhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer €70,- per uur
Extra verhuizer inhuren Vanaf €30,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tabel: wat kost een verhuisservice?

Diensten verhuissservice Gemiddelde kosten*
Lift service €65,- per uur
Piano verhuizen €200,- tot €350,- (incl. verzekering)
Tijdelijke opslag inboedel €100,- (opslagbox van 30m³)
Spullen inpakken €40,- per uur
Montage/demontage meubels €40,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tips om te besparen op de verhuiskosten

Er zijn volop manieren waarop u op de verhuiskosten kunt besparen. Een belangrijke tip is door zoveel mogelijk zelf te doen. Denk aan het inpakken van de verhuisdozen. Ook kun u zelf de verhuisdozen regelen. Door tweedehands verhuisdozen te gebruiken bespaart u al flink op de verhuiskosten. Vaak worden deze voor weinig of zelfs gratis aangeboden. Een andere manier waarop u de verhuiskosten gemakkelijk verlaagd, is het vergelijken van offertes. De kosten verschillen namelijk per bedrijf. Als u de prijzen van diverse bedrijven met elkaar vergelijkt bent u verzekerd van het beste aanbod!

verhuizers in Coevorden

Goedkoop verhuizen? Vergelijk gratis offertes

Wilt u weten wat de prijzen zijn voor professioneel verhuizen voor bedrijven en senioren? Wilt u het liefst zo goedkoop mogelijk een verhuiswagen huren? Of bent u benieuwd naar de opties van meubeltransport, een inpakservice of de verhuiskosten? Door meerdere prijsoffertes aan te vragen, ontvangt u een gratis en vrijblijvende prijsopgave van (max 5.) verschillende aangesloten verhuisbedrijf in Coevorden. Door deze offertes te vergelijken op basis van verhuiskosten en aanbod en ingesloten diensten is het mogelijk om tot wel 40% te besparen op de uiteindelijke verhuiskosten. Wij zijn u graag van dienst.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan