Verhuizen Meppel

Gaat u verhuizen naar een nieuwe woning? Of heeft u een erkend verhuisbedrijf in Meppel nodig voor het verhuizen van uw bedrijf in Meppel? De verhuisbedrijven uit ons netwerk staan voor u klaar! Op deze pagina leest u meer over een verhuizing en de mogelijkheden van de verhuisservice. Daarnaast vertellen we u meer over de kosten van verhuizers.

Start gratis offerteaanvraag!

Vraag direct gratis en vrijblijvende offertes aan via het offerteformulier. U ontvangt spoedig een aantal aanbiedingen van verhuisbedrijven uit de regio Meppel. Vergelijk de offertes met scherpe prijzen op de kosten, het aanbod en de voorwaarden. Kies eenvoudig een goedkoop en het beste verhuisbedrijf uit Meppel voor uw verhuizing en bespaar op de verhuiskosten!

Gratis offertes aanvragen

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het offerteformulier.

Vergelijk offertes

Vergelijk op uw gemak diverse offertes van verhuisbedrijven uit uw buurt.

Bespaar tot 40%

Kies voor het verhuisbedrijf met de beste offerte en bespaar tot 40%.


Navigeer op deze pagina naar:

Werkzaamheden verhuisbedrijf | Werkwijze | Soorten verhuizingen | Kosten | Bespaartips


Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf

Gaat u verhuizen? Dan wilt u natuurlijk alles zo goedkoop mogelijk regelen. Schakel vandaag nog een goedkoop verhuisbedrijf in. De verhuizers nemen al het werk uit handen. U bent verzekerd van een hoge kwaliteit en garantie bij het vervoeren van uw inboedel. Niet sjouwen met zware dozen en verhuizen van grote meubels. Dit doen de vakmannen allemaal voor u. Daarnaast kost verhuizen vaak veel tijd. De verhuizers hebben hier veel ervaring mee, hierdoor gaat het een stuk sneller. De voordelen van een verhuisbedrijf:

 • U hoeft zelf geen zwaar werk te doen zoals het inpakken van dozen en meubels.
 • De verhuizers hebben handige hulpmiddelen voor een probleemloze en snelle verhuizing.
 • Opslagruimte als dat nodig is.
 • Met een verhuisbedrijf heeft u garantie en kwaliteit.

verhuisbedrijf Meppel

U zoekt een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf?

Via het offerteformulier komt u eenvoudig en snel in contact met een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf. Vul al uw gegevens in en u ontvangt spoedig een aantal offertes van specialisten uit Meppel. Vergelijk de offertes op basis van verhuiskosten en betaal nooit teveel voor het verhuizen. Ons netwerk bestaat uit erkende verhuisbedrijven. U bent verzekerd van een goede hulp bij het verhuizen!

Verhuisservice Meppel

Een verhuisbedrijf biedt een service op maat. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het inpakken zelf te doen en de verhuizers alleen de dozen en de meubels te laten verhuizen. Wilt u liever nog meer gemak? Kies dan voor een verhuisservice met het complete pakket. Deze verhuisservice houdt in dat alles wordt ingepakt, verhuisd en weer uitgepakt in uw nieuwe woning. Het voordeel van de verhuisservice is dat het zeer flexibel is. U bepaalt wat u wel en niet wilt laten doen door het verhuisbedrijf. Wat doet een verhuisbedrijf?

 • Inpakken en uitpakken van verhuisdozen.
 • Demonteren en in elkaar zetten van kasten.
 • Probleem en snel verhuizen naar de nieuwe woning.
 • Opslag van inboedel.

Werkwijze van verhuisbedrijf

Wanneer u een verhuisbedrijf uit Meppel inschakelt, komt een verhuizer ruim voor uw verhuisdag bij u langs om uw wensen te bespreken. Er worden afspraken gemaakt met betrekking tot de werkzaamheden van de verhuizers en u spreekt eventueel zelfs al een tijd af. Op de dag van verhuizen zal de verhuizer bij u langs komen en van start gaan met de afgesproken werkzaamheden. Dat varieert van het inpakken van uw inboedel tot het inladen van uw vooraf ingepakte verhuisdozen. Daarna vervoert het verhuisbedrijf deze met een verhuiswagen naar uw nieuwe woning in Meppel. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen, zullen zij uw verhuisdozen en meubilair vervolgens uitladen en uitpakken.


Erkend verhuisbedrijf in Meppel nodig?

Vraag gratis offertes aan en bespaar op de verhuiskosten!

Gratis offertes vergelijken

Voor bedrijven en particulieren

Wij zijn een netwerk van gespecialiseerde verhuisbedrijven uit Meppel voor particulieren en voor bedrijven. De verhuizers hebben jarenlange ervaring en helpen u graag met een particuliere verhuizing, bedrijfsverhuizing, seniorenverhuizing en internationale verhuizingen. Ook voor particulieren zoals studenten is het verstandig om een verhuisbedrijf in te schakelen. Het verhuizen van een bedrijf of kantoor vereist een andere aanpak dan voor particulieren. Een verhuisbedrijf beschikt over handige hulpmiddelen zoals een verhuislift. Hierdoor gaat de bedrijfsverhuizing of verhuizing voor particulieren een stuk sneller en veiliger. Vraag gratis offertes aan om te besparen op de verhuiskosten! De verhuisbedrijven helpen u graag bij een:

 • Particuliere verhuizing
 • Bedrijfs- en kantoorverhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Internationale verhuizing
 • Studentenverhuizing

Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing is een ingewikkelde klus, die enige logistiek vereist. De meeste bedrijven willen namelijk zo weinig mogelijk werktijd verliezen en willen daarom de verhuizing op een zaterdag. Weekendverhuizingen kosten echter aanzienlijk meer geld. Het is daarom ook een goede optie om te profiteren van de kennis en expertise van specialisten in bedrijfsverhuizingen. Een bedrijfsverhuizing expert zal samen met u kijken naar de eisen aan een verhuizing en op basis daarvan een draaiboek maken voor de verhuisdag. Onze bedrijfsverhuizing specialisten adviseren u bovendien graag over de te nemen maatregelen voor en na de verhuizing.

verhuizing Meppel

Kantoorverhuizing

Een kantoorverhuizing is complexer dan een standaard verhuizing. Naast alle kantoormeubelen is er ook tal van apparatuur dat mee verhuist moet worden. Een stressvolle zaak, waarbij u best wat hulp kunt gebruiken! Geef uw kantoorverhuizing daarom compleet, of gedeeltelijk uit handen. In overleg regelen we samen een kantoorverhuizing zonder zorgen. Maak gebruik van de verhuisservice van erkende projectverhuizers en alles wordt voor u geregeld. Van het inpakken tot het vervoeren. U kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf alle apparatuur en spullen in te pakken en te labelen, waarna een goedkoop verhuisbedrijf uit ons netwerk alles verplaatst naar uw nieuwe kantoorruimte.

Seniorenverhuizing

Veel senioren hebben moeite met een verhuizing, omdat dan veel verandert om hun heen. Door de specialisten uit ons netwerk wordt dan ook extra aandacht besteed aan het behoud van dezelfde indeling in huis. Hierdoor wordt verwarring grotendeels voorkomen en zal de overgang naar de nieuwe plek gemakkelijker verlopen. Bij een seniorenverhuizing kunnen onze verhuizers ervoor zorgen dat alle spullen worden ingepakt, het huis in de oude staat wordt opgeleverd, en kunnen zij tevens het kluswerk op de nieuwe locatie afhandelen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en verhuiskosten voor een seniorenverhuizing? Vul dan het offerteformulier in en bespaar op uw seniorenverhuizing.


Hulp nodig bij het verhuizen?

Schakel verhuizers uit Meppel in! Vergelijk gratis offertes en bespaar!


Internationale verhuizing

Wie gaat immigreren moet rekening houden met een groot aantal zaken. Wij adviseren daarom om de internationale verhuizing zelf over te laten aan een ervaren internationaal verhuisbedrijf. De meeste bedrijven met ervaring hebben contacten met diverse organisaties in het buitenland. Zo weet u zeker dat u zowel in Nederland als op de plaats van bestemming op de juiste wijze wordt geholpen. Verhuisbedrijven met internationale ervaring kunnen u bovendien tips geven over de verzekeringen die u moet afsluiten en de voorwaarden waaraan de internationale verhuizing moet voldoen. Wij zijn u hierbij met alle plezier van dienst.

Studentenverhuizing

Een studentenverhuizing vraagt over het algemeen om extra aandacht. Dit komt omdat het vaak gaat om kamers op hogere verdiepingen, waar meestal geen liften beschikbaar zijn. Zelf alle meubels naar beneden tillen is mogelijk, maar duurt lang en is met een verkeerde houding slecht voor uw rug. Over het algemeen is het belangrijk dat een studentenverhuizing zo goedkoop mogelijk verloopt, daarom garanderen wij u de scherpste prijzen! De professionele verhuizers uit ons netwerk hebben uw kamer binnen een dag compleet verhuisd, zodat u al dezelfde dag kan genieten van de nieuwe woonruimte. Liever zelf verhuizen? Met behulp van een praktische verhuiswagen of verhuislift is het een stuk makkelijker!

verhuiswagen huren

Verhuiswagen huren

Wij gaven al aan dat het mogelijk is om verhuisliften te huren bij menig verhuisbedrijf in Meppel. Ander producten die te huur zijn, zijn een aanhangwagen en verhuiswagen. Het huren en zelf besturen van een verhuiswagen zal de investering in een verhuizing aardig doen laten dalen. Wanneer u onze verhuisservice inschakelt voor uw meubeltransport, dan zult u profiteren van de kennis en ervaring van een erkend verhuizer. Een verhuiswagen varieert in laadkracht over het algemeen tussen de 11 en 50 kubieke meter. Het is afhankelijk van uw wensen, de afstand en het budget voor welke variant u het beste kunt kiezen.

Meubeltransport

Als u gaat verhuizen en hulp nodig heeft, hoeft u natuurlijk niet uw complete verhuisproces uit handen te geven. Als u zelf graag het overzicht houdt of als u geld wilt besparen kan u zelf uw inboedel inpakken en labelen. Voor wat extra hulp kan u dan onze verhuisservice voor meubeltransport inschakelen. De verhuizers uit Meppel zullen dan uw grote meubels voor u vervoeren Dankzij onze meubeltransport hoeft u geen zware meubels te tillen en hoeft u zelf geen verhuiswagen te huren. De verhuizers plaatst het meubilair in uw nieuwe woning en zal, indien gewenst, de meubels weer monteren.

Verhuislift service

Een verhuislift is in sommige situaties een handig hulpmiddel. Een verhuislift wordt gebruik voor het tillen van meubilair van de bovenverdieping. Het verhuizen en verplaatsen van de zware meubels gaat zo een stuk sneller. Het is het handigst inzetbaar wanneer u een woning hebt met balkondeuren of wijd openslaande ramen op de bovenverdieping. Bij menig verhuisbedrijf zij liften verkrijgbaar tot 29 meter hoogte en een maximale draagkracht van 250 kilo. Huur ook een verhuislift met een bediener erbij voor meer gemak tijdens het verhuizen. Vraag via de offertepagina vrijblijvend meerdere offertes aan.


Tevreden klanten

Voor onze bedrijfsverhuizing hebben we een aantal bedrijven vergeleken. We hadden geen zin in tijdrovende telefoontjes en mailtjes. Na de aanvraag op de site kregen we binnen enkele uren al meerdere prijsopgaven. Snel voor elkaar!
Geraldine Brinkman – Smilde

klantervaring

We wilden geen stress en gedoe rondom onze verhuizing naar Meppel. Via verhuizen-nu.nl hebben we snel een goede en betaalbare oplossing weten te vinden.
Fam. Veenstra – Meppel

klantervaring Meppel

Piano verhuizen

Het verhuizen van een piano is een vak apart. Het is een kostbaar instrument, waar heel voorzichtig mee omgegaan moet worden. Daarbij is het instrument zelf erg zwaar, waardoor hij moeilijk te verplaatsen is. De verhuizers uit ons netwerk hebben ruime ervaring in het vervoeren van piano’s. Als u een erkend verhuisbedrijf uit Meppel inschakelt dan zal deze uw piano goed en stevig verpakken. Zo worden beschadigingen aan uw piano en uw muur voorkomen. Eenmaal in de nieuwe woonruimte wordt de piano direct op de gewenste locatie geplaatst. Onder de wieltjes worden direct de onderzetters gezet, zodat het vast op zijn plek staat.

Inpakservice of zelf inpakken?

Als u gaat verhuizen dan moet u een groot aantal keuzes maken. Onder andere of u gebruik maakt van de inpakservice van onze professionals uit Meppel, of dat u ervoor kiest om zelf de dozen in te pakken. Het eigenhandig van de dozen is goedkoop, maar kost wel veel tijd. Hebt u dan ook geen behoefte om na uw werk nog de verhuisdozen te moeten vullen? Kies dan voor de gemakkelijke oplossing. De kosten voor een gemiddelde inpakservice zijn €250,- wanneer u de rest van de verhuizing zelf uitvoert. Moet u met spoed verhuizen? Dan is een inpakservice erg handig. De verhuizing gaat zo nog sneller.

Demontage en montage van meubels

Eén van de meest tijdrovende klussen tijdens een verhuizing, is het demonteren en monteren van meubilair. Hebt u eindelijk al uw inboedel verhuist, moet u vervolgens nog uw bank in elkaar schroeven voordat u kunt rusten. Bovendien is dit een lastige klus, zeker wanneer u geen handleidingen meer hebt; welk onderdeel hoort waar ook alweer? De verhuizers zijn zo ervaren in het monteren van meubels, dat zij dit (ook zonder handleiding) in een handomdraai voor elkaar hebben. Laat het demonteren en monteren van uw meubels daarom over aan de professionele verhuizers uit Meppel, zodat u bij thuiskomt direct op de bank kunt zitten.

Tijdelijke opslag

In sommige gevallen kan niet alle inboedel meeverhuizen. Als u kleiner gaat wonen, bijvoorbeeld, of als u gaat samenwonen. Als u nog niet weet wat er met de achtergebleven inboedel moet gebeuren kan u ervoor kiezen om deze tijdelijk op te laten slaan. De verhuizers uit ons netwerk in Meppel zullen uw resterende inboedel dan naar een opslagplaats verplaatsen. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand en kan u zelf rustig bepalen wat er met de inboedel moet gebeuren. Een tijdelijke opslag is ook voor bedrijven in Meppel een aantrekkelijke optie voor kantoorartikelen die, al dan niet tijdelijk, niet meer gebruikt worden.

verhuizen in Meppel

Grote en kleine verhuizingen

Van een grote verhuizing tot een kleine verhuizing, het gaat altijd om een ingrijpende en stressvolle gebeurtenis. Om deze dag zo soepel mogelijk te laten verlopen is het verstandig om verhuizers uit ons netwerk in Meppel in te schakelen. In overleg organiseren wij uw seniorenverhuizing, studentenverhuizing of bedrijfsverhuizing precies zoals u wilt! Van een complete service waarbij u ’s avonds rustig uw nieuwe woning in kan lopen tot meubeltransport, waarbij u slechts de grotere meubels door ons laat verhuizen. Benieuwd naar de verhuiskosten en mogelijkheden? Vul dan direct het offerteformulier in!

Bij u in de provincie:

Assen | Emmen | Hoogeveen | Meppel | Coevorden | Roden

Kosten verhuisbedrijf

Wist u dat een gemiddelde verhuizing in totaal €860,- tot €1.240,- kost? Ook zonder de hulp van een professioneel verhuisbedrijf uit Meppel lopen de verhuiskosten aardig op én dan bent u naderhand heel wat grijze haren rijker. Omdat u zelf bepaalt in welke mate u de hulp van het verhuisbedrijf inschakelt, heeft u een grote invloed op de totaalprijs. Voor het huren van een kleine verhuiswagen betaalt u bijvoorbeeld €60,- per uur terwijl een grote verhuiswagen ongeveer €70,- per uur kost. Uw spullen laat u al inpakken vanaf €40,- per uur en ook de kosten voor het demonteren en monteren van uw meubilair kost gemiddeld €40,- per uur.

Tabel: wat kost een verhuisbedrijf?

Dienst van verhuisbedrijf Gemiddelde kosten*
Verhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer €60,- per uur
Verhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer €70,- per uur
Extra verhuizer inhuren Vanaf €30,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tabel: wat kost een verhuisservice?

Diensten verhuissservice Gemiddelde kosten*
Lift service €65,- per uur
Piano verhuizen €200,- tot €350,- (incl. verzekering)
Tijdelijke opslag inboedel €100,- (opslagbox van 30m³)
Spullen inpakken €40,- per uur
Montage/demontage meubels €40,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tips om te besparen op de verhuiskosten

Een belangrijke tip om te besparen op de verhuiskosten, is zoveel mogelijk zelf te doen. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken en uitpakken van de verhuisdozen. Als de verhuizers uit Meppel alleen maar de dozen hoeven te vervoeren zijn zij uiteraard veel minder tijd kwijt dan wanneer ze alles ook nog moeten inpakken! Een andere manier om te besparen op de verhuiskosten, is door op een doordeweekse dag te verhuizen! Vaak zijn de huurprijzen van een verhuiswagen doordeweeks een stuk voordeliger. Tot slot is het aan te raden om in ieder geval de offertes van meerdere verhuisfirma’s te vergelijken, zodat u verzekerd bent van de scherpste prijs!

verhuizers aan de slag in Meppel

Goedkoop verhuizen? Vergelijk gratis offertes

Wilt u een verhuislift huren?, maar wilt u eerst weten wat dat kost? Of bent u benieuwd naar de kosten van een verhuisservice of inpakservice? Vul dan het contactformulier in, om zo gratis en geheel vrijblijvende prijsoffertes aan te vragen. Van ieder aangesloten verhuisbedrijf in de regio ontvangt u vervolgens een voorstel op maat. Vervolgens geldt: vergelijken is besparen! Wij garanderen dat voor welke specialist uit ons netwerk u ook kiest, u altijd snel en vakkundig zult worden geholpen bij het verhuizen. Wij werken enkel samen met ervaren en gediplomeerde vakmensen, en zijn u met alle plezier van dienst!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan