Verhuizen Roden

Gaat u verhuizen in Roden? Schakel dan een professioneel en erkend verhuisbedrijf in. U bent verzekerd van een hoge kwaliteit, hoeft zelf geen zwaar werk te doen en de verhuizing verloopt snel en soepel. Op deze pagina leest u meer over verhuizingen, de voordelen van het inschakelen van verhuizers en de gemiddelde verhuiskosten.

Start gratis offerteaanvraag!

Via ons netwerk vindt u snel en eenvoudig het beste verhuisbedrijf voor uw verhuizing. Via het offerteformulier vraagt u gemakkelijk gratis en vrijblijvende offertes aan. U ontvangt aanbiedingen van verhuisbedrijven bij u uit de regio Roden. Vergelijk de offertes met scherpe prijs en bespaar tot wel 40% op de verhuiskosten van uw verhuizing!

Gratis offertes aanvragen

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het offerteformulier.

Vergelijk offertes

Vergelijk op uw gemak diverse offertes van verhuisbedrijven uit uw buurt.

Bespaar tot 40%

Kies voor het verhuisbedrijf met de beste offerte en bespaar tot 40%.


Navigeer op deze pagina naar:

Werkzaamheden verhuisbedrijf | Werkwijze | Soorten verhuizingen | Kosten | Bespaartips


Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf uit Roden? Een verstandige keuze! Verhuizen is zwaar werk en kost veel tijd. Verhuizers hebben veel ervaring en vakkennis. Hierdoor verloopt een verhuizing voorspoedig. U hoeft zelf geen zwaar werk te doen, maar alles wordt voor u geregeld. Daarnaast bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, een veilig meubeltransport en garantie. Heeft u tijdelijke opslag nodig voor, een gedeelte van, uw inboedel? Ook dat is geen enkel probleem. De voordelen van een verhuisbedrijf:

 • Het zware werk wordt gedaan door professionals.
 • De verhuizing verloopt probleemloos en snel.
 • Veilige en vochtvrije opslagruimte wanneer dit nodig is.
 • Garantie, kwaliteit en een veilig transport.

verhuisbedrijf Roden

U zoekt een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf?

Een binnenlandse of internationale verhuizing hoeft niet duur te zijn. Via onze website vergelijkt u op eenvoudige wijze de verhuiskosten per verhuisbedrijf in Roden. Door verschillende offertes te bekijken, bespaart u op uw totale kosten. U heeft namelijk de mogelijkheid in zee te gaan met de goedkoopste aanbieder in Roden. Hierdoor wordt een professionele verhuizing voor iedereen een mogelijkheid!

Verhuisservice Roden

Een verhuisbedrijf uit Roden biedt altijd een verhuisservice op maat aan. Elke verhuizing is anders, daarom wordt er altijd een plan gemaakt speciaal voor uw verhuizing. Bepaal zelf wat u wel en niet wilt laten doen door het verhuisbedrijf. Kiest u voor een complete verhuisservice? Dan wordt alles voor u geregeld. Van het inpakken en veilig transporteren, tot het uitpakken in de nieuwe woning. Het is ook mogelijk om zelf de verhuisdozen in te pakken en alleen gebruik te maken van de verhuizers voor het sjouwen en vervoeren. Wat doet een verhuisbedrijf?

 • Inpakken, uitpakken en sjouwen verhuisdozen.
 • Verplaatsen meubilair en montage kasten.
 • Veilig transport en snelle verhuizing.
 • Opslag van inboedel.

Werkwijze van verhuisbedrijf

De werkwijze van een verhuisservice verschilt enorm en dat komt vooral omdat de service per situatie verschilt. U bepaalt namelijk zelf van welke diensten u gebruik maakt. Kiest u er bijvoorbeeld voor om alleen een montageservice in te schakelen? Dan komen de verhuizers op het afgesproken moment bij u langs om uw meubels uit elkaar te halen. Op de nieuwe locatie zullen zij deze vervolgens weer monteren. Ondertussen bent u verantwoordelijk voor het tillen en inladen van de verhuisdozen en het vervoeren van het meubilair. Kiest u ervoor om de hele verhuizing uit handen te geven, dan hoeft u zelf helemaal niets te doen!


Verhuizen? Schakel dan hulp in voor een snelle verhuizing.

Bespaar op de kosten. Vraag offertes aan en vergelijk om te besparen op de verhuiskosten!

Gratis offertes vergelijken

Voor bedrijven en particulieren

Een verhuisbedrijf handelt niet alleen verhuizingen voor particulieren af, maar ook voor bedrijven. Schakel een erkend verhuisbedrijf in voor het verhuizen van uw kantoor. U weet zeker dat alles snel en soepel verloopt en kunt snel aan het werk in uw nieuwe pand. Ook voor een seniorenverhuizing, studentenverhuizing of internationale verhuizing is het mogelijk om een professional in te schakelen. De verschillende soorten verhuizingen waarvoor u een vakman kunt inschakelen:

 • Verhuizing particulieren
 • Bedrijfs- en kantoorverhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Internationale verhuizing
 • Studentenverhuizing

Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing dient u goed voor te bereiden om het verlies van werktijd zoveel mogelijk te besparen. Dit betekent dat u moet overwegen om de verhuizing in het weekend af te handelen, of de bedrijfsverhuizing in twee delen splitsen. Dit betekent dat het werk gewoon door kan gaan tijdens het verhuisproces. Om ervoor te zorgen dat er geen problemen ontstaan tijdens de bedrijfsverhuizing maken onze specialisten uit ons netwerk in Roden samen met u een draaiboek voor de verhuisdag, waarbij alle mogelijke scenario’s worden besproken. Wij ondersteunen u met alle plezier en zorgen ervoor dat de bedrijfsverhuizing soepel verloopt.

verhuizing in Roden

Kantoorverhuizing

Behalve voor particuliere verhuizingen, is onze verhuisservice ook inzetbaar in het geval van een kantoorverhuizing. In overleg met een erkend projectverhuizer, organiseert u de hele bedrijfsverhuizing. De verhuizers doen meer dan alleen de verhuizing zelf. Zij zullen u ook ondersteunen bij de organisatie en denken mee over de inrichting van het nieuwe pand. Indien gewenst zullen zij systeemwanden optrekken en plafonds verlagen. Indien gewenst leveren zij uw oude kantoorpand na de kantoorverhuizing leeg op, zodat u niet zelf nog aan de slag hoeft. Wilt u zich nergens zorgen over hoeven maken en het liefst in het weekend verhuizen? Dan nemen verhuizers uit ons netwerk in Roden de complete kantoorverhuizing uit handen. Indien u zoveel mogelijk geld wilt besparen zijn er ook andere mogelijkheden.

Seniorenverhuizing

Voor senioren is verhuizen ingewikkeld; zware spullen verhuizen wordt er met de jaren niet gemakkelijker op. Daarom bieden verhuisfirma’s hulp bij een seniorenverhuizing. Alles wordt van A tot Z voor u geregeld: met inpakservice, en met verhuizen en uitpakken. Kies er ook voor om uw verhuizing zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen en schakel een verhuisbedrijf uit Roden in.


Besparen op de kosten voor uw verhuizing?

Vraag gratis offertes aan en bespaar op de kosten van een verhuisbedrijf!


Internationale verhuizing

Gaat u in het buitenland wonen en werken? Dan hebt u veel uren van organisatie voor de boeg. Wij hebben contact met specialisten van over de hele wereld. Dit betekent dat uw verhuizing zowel in het binnen- als buitenland vakkundig verzorgd kan worden. Een verhuisbedrijf in Roden kan u helpen met de regelgeving omtrent het verschepen van uw inboedel, en het afsluiten van de juiste verzekeringen. Bent u benieuwd naar de kosten voor een internationale verhuizing? Aarzel dan niet om vrijblijvend offertes aan te vragen via het offerteformulier. U ontvangt snel een aantal gratis offertes, maximaal 5, om te vergelijken.

Meer informatie over het verhuizen naar het buitenland.

Studentenverhuizing

De verschillende verhuizers die aangesloten zijn bij ons netwerk, leveren verschillende hulpmiddelen waarmee u als student zo goedkoop en snel mogelijk kan verhuizen! Een studentenverhuizing is vaak complex en vereist een goede voorbereiding. Vaak bevindt een studentenkamer zich in een oud pand met een kleine hal en is er geen lift aanwezig. Om de studentenverhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, biedt onze verhuisservice de verhuur van een verhuiswagen of verhuislift aan. Indien gewenst neemt een verhuisbedrijf uit Roden de complete studentenverhuizing uit handen. Of u nu voor het eerst op kamers gaat of dat u voor de vierde keer in een nieuwe studentenkamer intrekt: een verhuisservice in Roden maakt het een stuk makkelijker.

verhuiswagen huren

Verhuiswagen huren

Bij menig verhuisbedrijf kunt u niet alleen goedkoop een verhuislift huren, maar ook verhuiswagens. Een verhuiswagen is verkrijgbaar in een groot aantal soorten en maten. Zo biedt men grote wagens voor het verhuizen van bedrijven en grote woningen, maar zijn er ook verhuiswagens beschikbaar met een inhoud van ongeveer 15m3 voor de verhuizing van een studentenkamer. Om de verhuiskosten voor een verhuiswagen enigszins te beperken is het een optie om deze zelf te besturen. Wilt u profiteren van de hulp van ervaren verhuizers bij het in- en uitladen, en u niet druk hoeven te maken om het rijden van een grote verhuiswagen? Huur dan tevens een bestuurder.

Meubeltransport

Een verhuisservice kan u op verschillende aspecten van de reguliere- of kantoorverhuizing ondersteunen. Naast het feit dat zij u van begin tot eind kunnen ondersteunen en handige hulpmiddelen verhuren, bieden zij ook meubeltransport aan. Hierbij pakt u zelf in en demonteert u zelf uw meubilair. Met behulp van meubeltransport hoeft u de verhuisdozen niet zelf te vervoeren. Op deze manier krijgt u de mogelijkheid om zo goedkoop mogelijk te verhuizen en toch te profiteren van de expertise en ervaring van verhuizers uit Roden. Ook in het geval van een buitenlandse of bedrijfsverhuizing is meubeltransport een optie. Hiermee bent u zelf betrokken bij het verhuisproces, zodat u de hele dag bewust meemaakt.

Verhuislift service

Wilt u goedkoop een verhuislift huren in Roden? Via een verhuizer uit ons netwerk is dit te allen tijde mogelijk! Met een verhuislift kunt u moeilijk te verplaatsen objecten zoals meubels gemakkelijk via het raam verhuizen. Zo wordt een verhuizing gemakkelijker. Ieder verhuisbedrijf staat u bij met additionele hulp. Wilt u een verhuislift huren, geef dit dan aan op het contactformulier. Het is niet duur en het bespaart u veel moeite. Wij zorgen ervoor dat u snel een degelijke verhuislift tot uw beschikking heeft in Roden!


Tevreden klanten

Voor onze bedrijfsverhuizing hebben we een aantal bedrijven vergeleken. We hadden geen zin in tijdrovende telefoontjes en mailtjes. Na de aanvraag op de site kregen we binnen enkele uren al meerdere prijsopgaven. Snel voor elkaar!
Geraldine Brinkman – Smilde

klantervaring

We wilden geen stress en gedoe rondom onze verhuizing naar Roden. Via verhuizen-nu.nl hebben we snel een goede en betaalbare oplossing weten te vinden.
Fam. Veenstra – Roden

klantervaring Roden

Piano verhuizen

Een piano verhuizen is niet iets wat u dagelijks zal doen, maar voor menig verhuisbedrijf is dit juist wel dagelijkse kost. Een piano is een instrument van grote emotionele waarde, dat door het formaat en gewicht lastig is om te vervoeren. Als u hiervoor verhuizers uit ons netwerk in Roden voor inschakelt dan weet u zeker dat het instrument goedkoop en op een veilige manier verhuisd wordt. De verhuizers zorgen ervoor dat de piano stevig wordt vastgesnoerd voor het transport. Met een verhuisbedrijf bent u er zeker van dat het transport op een veilige wijze gebeurt.

Inpakservice of zelf inpakken?

Het is natuurlijk mogelijk om uw inboedel zelf in te pakken, maar u kunt het ook overlaten aan de verhuizers met een inpakservice. Elk verhuisbedrijf heeft jarenlange ervaring in het zo efficiënt mogelijk inpakken van verhuisdozen. Daarnaast zijn er speciale kledingcontainers voor uw hangkleding. Heeft u veel zware boeken? Extra stevige verhuisdozen zijn dan geen overbodige luxe. Tegen een scherpe prijs pakken de verhuizers uw spullen op professionele wijze voor u in. Ieder verhuisbedrijf helpt u met alle gemak, zodat uw verhuizing sneller voltooid wordt. U bespaart er tijd door. De service is niet alleen handig voor particuliere klanten, maar ook voor bedrijven met kantoorpanden. Met spoed verhuizen? Een inpakservice zorgt ervoor dat uw verhuizing sneller verloopt.

Demontage en montage van meubels

Eén van de diensten die door particulieren in Roden als erg waardevol ervaren wordt, is de montageservice. Bij de montageservice demonteren en monteren de verhuizers uw meubilair. Dit scheelt u een hoop tijd omdat u zich niet af hoeft te vragen welk onderdeel waar hoort. Bovendien hoeft u geen gereedschap in huis te halen én hoeft u niet bang te zijn dat u de schroeven verliest. Doordat uw meubels snel weer gemonteerd zijn, kunt u snel beginnen met het inrichten van uw nieuwe woonkamer, slaapkamer of kantoor. Zo voelt u zich snel weer helemaal thuis!

Tijdelijke opslag

Het komt bij verhuizingen vaker voor dan gedacht: meubilair waarvan u niet precies weet wat u er mee wil. Misschien past het niet bij de inrichting van de nieuwe woning of is het gewoon te groot voor de nieuwe kantoorruimte. U kunt het natuurlijk verkopen of naar de kringloop brengen, maar als u er toch nog geen afstand van kan of wil doen, vraag dan naar de mogelijkheden van een tijdelijke opslagruimte. Menig verhuisbedrijf uit Roden biedt deze optie voor zowel particulieren als bedrijven. Uw inboedel wordt tijdelijk opgeslagen in een veilige en droge ruimte, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over waterschade of inbraak.

verhuizen Roden

Grote en kleine verhuizingen

Een verhuisdag is, voor zowel particulieren als organisaties, een lange en stressvolle dag, maar met de hulp van een erkend verhuisbedrijf uit Roden hoeft u er niet tegen op te zien. U wordt op de verhuisdag op verschillende aspecten ondersteund door ervaren verhuizers. Of er nou een grote- of kleine verhuizing staat te gebeuren, bij ons bent u aan het juiste adres. Grote verhuizingen worden in overleg zorgvuldig georganiseerd zodat u binnen een dag klaar bent met verhuizen. Hoeft u enkel een aantal meubelen te verhuizen? Of heeft u vervoer nodig voor de piano of wasdroger? Ook kleine verhuizingen worden snel en goedkoop door ons uitgevoerd.

Bij u in de provincie:

Assen | Emmen | Hoogeveen | Meppel | Coevorden | Roden

Kosten verhuisbedrijf

De prijzen voor verhuizen in Roden liggen enorm uiteen en verschillen per verhuisfirma. Dit komt omdat elke verhuizer zijn eigen tarief hanteert. Gemiddeld betaalt u €30,- per uur voor het inschakelen van één verhuizer. Voor meerdere verhuizers ligt de prijs dus hoger, maar dit hoeft niet te betekenen dat de verhuiskosten ook hoger uitvallen. Met meerdere verhuizers is de klus in kortere tijd geklaard, waardoor u uiteindelijk misschien wel geld bespaart! Wilt u enkel gebruik maken van de verhuisservice voor het verhuizen van een piano? Houd dan rekening met verhuiskosten van ongeveer €200,- tot €350,-. Hier zit de verzekering voor de piano bij inbegrepen.

Tabel: wat kost een verhuisbedrijf?

Dienst van verhuisbedrijf Gemiddelde kosten*
Verhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer €60,- per uur
Verhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer €70,- per uur
Extra verhuizer inhuren Vanaf €30,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tabel: wat kost een verhuisservice?

Diensten verhuissservice Gemiddelde kosten*
Lift service €65,- per uur
Piano verhuizen €200,- tot €350,- (incl. verzekering)
Tijdelijke opslag inboedel €100,- (opslagbox van 30m³)
Spullen inpakken €40,- per uur
Montage/demontage meubels €40,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tips om te besparen op de verhuiskosten

Zelfs zonder de hulp van professionele hulp tijdens een verhuizing in Roden lopen de kosten aardig op. Gelukkig zijn er genoeg manieren waarop u de verhuiskosten laag kunt houden. Een belangrijke tip is doordeweeks verhuizen. Vaak vallen de totale verhuiskosten dan een stuk lager uit, omdat de huur voor de verhuiswagen en eventueel verhuislift een stuk goedkoper is! Als u wel wilt profiteren van de professionele hulp maar niet de hoofdprijs wilt betalen, kies er dan voor om zoveel mogelijk zelf te doen. As u zelf uw spullen inpakt maar deze laat tillen door de verhuizers bespaart u uzelf een hoop energie, zonder dat u veel geld kwijt bent!

verhuizers in Roden

Goedkoop verhuizen? Vergelijk gratis offertes

Gaat u verhuizen? Een verhuizing kost veel tijd en is zwaar werk. Schakel daarom een verhuisbedrijf in voor een snelle en probleemloze verhuizing. Van een inpakservice, veilig meubeltransport met een verhuiswagen tot het uitpakken in de nieuwe woning. Alles wordt voor u geregeld. Vraag direct gratis en vrijblijvende offertes aan om te vergelijken. Door te vergelijken bespaart u tot wel 40% op de verhuiskosten en weet u zeker dat u het beste verhuisbedrijf kiest. Ook voor een bedrijfsverhuizing, internationale verhuizing en seniorenverhuizing. Verhuizen wordt een stuk gemakkelijker en gaat veel sneller met erkende verhuizers. Ook voor het huren van een verhuislift of verhuiswagen.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan