Verhuizen Drenthe

Gaat u verhuizen? Dan is dit ongetwijfeld een spannende tijd! Als u de verhuizing het liefst zo veel mogelijk stressvrij doorkomt, dan is het inschakelen van een verhuisbedrijf een goed idee. De verhuisservice is volledig op maat, dat betekent dat u zelf bepaald in welke mate het verhuisbedrijf uit Drenthe helpt.

Start gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina leest u meer over de werkzaamheden die een verhuisbedrijf uit Drenthe tijdens het verhuizen uitvoert. Ook leest u meer over de verschillende verhuiskosten. Wilt u meer weten of wilt u besparen op de verhuiskosten? Vraag dan vrijblijvend offertes van verhuizers uit Drenthe aan!

Gratis offertes aanvragen

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het offerteformulier.

Vergelijk offertes

Vergelijk op uw gemak diverse offertes van verhuisbedrijven uit uw buurt.

Bespaar tot 40%

Kies voor het verhuisbedrijf met de beste offerte en bespaar tot 40%.


Navigeer op deze pagina naar:

Werkzaamheden verhuisbedrijf | Werkwijze | Soorten verhuizingen | Kosten | Bespaartips


Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf?

Veel mensen in Drenthe vragen zich af waarom zij vakmannen zouden moeten inschakelen als ze gaan verhuizen. Ook zonder verhuisservice is een verhuizing prima te organiseren, toch? Met de hulp van familie en vrienden kunt u inderdaad in één dag verhuizen. Het inschakelen van een professionele verhuizer biedt echter wel meer gemak. Zij leveren, indien gewenst, alle materiaal bij u af zodat u nergens meer om hoeft te denken. Daarnaast bent u verzekerd van het feit dat uw meubels veilig vervoerd worden. Er zijn verschillende redenen waarom het inschakelen van een verhuisbedrijf uit Drenthe een goed idee is.

 • Uw inboedel is tijdens de verhuisdag verzekerd tegen schade.
 • Uw verhuisdag verloopt snel en soepel.
 • U bespaart uzelf een hoop energie en stress.

verhuisbedrijf Drenthe

U zoekt een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf?

We werken samen met vakmannen in Drenthe die jarenlange ervaring hebben in hun vak. De bedrijven zijn gerenommeerd en ze weten hoe ze een verhuizing op de beste wijze aan moeten pakken. Ze gebruiken handige gereedschappen, zoals een verhuislift, en assisteren senioren tijdens een seniorenverhuizing. Het toverwoord is daarnaast ‘goedkoop’, want door offertevoorstellen van de experts te vergelijken, bespaart u op uw uiteindelijke kosten. U geniet van lage prijzen, zelfs als het gaat om een internationale verhuizing vanuit Drenthe.

Verhuisservice Drenthe

Een verhuisservice wordt volledig op maat gemaakt. Dit houdt in dat u zelf bepaald welke service u bij het verhuizen inschakelt. U kunt verhuisbedrijven natuurlijk inschakelen voor de organisatie van de hele dag. Zo hoeft u, behalve naar het nieuwe huis rijden, helemaal niets te doen. De verhuizers zullen uw spullen inpakken, uitpakken, demonteren én weer monteren. U houdt het overzicht en helpt eventueel met het uitpakken. Een verhuisservice bestaat onder meer uit de volgende werkzaamheden:

 • Het inpakken en uitpakken van uw inboedel.
 • Het demonteren en monteren van uw meubilair.
 • Kleine reparatie- of herstelwerkzaamheden in de oude woning voor de oplevering.
 • Het bedienen of besturen van de verhuislift of –wagen.

Werkwijze van verhuisbedrijf

Omdat de service voor het verhuizen volledig op maat is, maakt u vooraf duidelijke afspraken over de verhuisdag. Zo weten de verhuizers precies wat er van hen verwacht wordt en weet u ook waar u aan toe bent. Kiest u ervoor om zelf in te pakken en alleen uw inboedel te laten vervoeren? Zorg dan dat de avond van te voren alle verhuisdozen gevuld zijn. U hoeft ze niet te tillen: dit doen de verhuizers voor u. U kunt alvast naar uw nieuwe woning waar u het huis voorbereidt op al uw spullen. Als de verhuizers op uw nieuwe adres aankomen zullen zij de verhuisdozen direct in de juiste kamer zetten. Daarom is het belangrijk om de dozen goed te labelen!


Snel en gemakkelijk verhuizen met de hulp van verhuizers!

Vind goedkope verhuizers uit Drenthe en bespaar tot 40% op de verhuiskosten!

Gratis offertes vergelijken

Voor bedrijven en particulieren

Een verhuisbedrijf uit Drenthe is in te schakelen voor zowel bedrijfsverhuizingen als particuliere verhuizingen. Particulieren die gaan verhuizen schakelen vaak verhuizers in om zo energie te besparen. In het geval van een kantoorverhuizing is het belangrijk om een verhuizer in te schakelen om het overzicht te houden. Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw kantoorverhuizing? Let dan bijvoorbeeld op keurmerken. Voor particulieren is het verstandig om te letten op het Erkende Verhuizers keurmerk. Hiermee bent u verzekerd van een betrouwbaar verhuisbedrijf uit Drenthe. Er zijn verschillende verhuizingen waarvoor de hulp van een erkende verhuizer van pas komt:

 • Een bedrijfsverhuizing
 • Een kantoorverhuizing
 • Een seniorenverhuizing
 • Een studentenverhuizing
 • Een internationale verhuizing

Bedrijfsverhuizing

Bent u de eigenaar van een bedrijf en wordt de werkruimte te klein? Dan is het tijd om te denken aan een bedrijfsverhuizing. Een bedrijfsverhuizing wordt vaak gevreesd, doordat dit regelmatig leidt tot problemen, verloren werkuren en opstartproblemen in het nieuwe pand. Door samen te werken met een verhuisbedrijf uit Drenthe dat gespecialiseerd is in bedrijfsverhuizingen voorkomt u echter dergelijke problemen. Bij een bedrijfsverhuizing zal samen met u worden gekeken naar de wensen en mogelijkheden, en wordt een draaiboek op maat gemaakt. Zo zal de verhuizing snel en vakkundig verlopen. Vraag snel vrijblijvende offertes aan.

verhuizing Drenthe

Kantoorverhuizing

Een kantoorverhuizing is een complex en groot project. Verschillende variabelen bepalen hoe complex de kantoorverhuizing is en wat de daarmee samenhangende processen zijn. Het is daarom erg belangrijk om al deze variabelen van tevoren in kaart te brengen. Denk hierbij aan de voorwerpen. Welke voorwerpen verhuizen mee? Zijn dit alleen computers of ook zitmeubilair en archiefkasten? Daarnaast is de locatie van belang. Wat is de route hier naartoe? Is de locatie eenvoudig te bereiken? Verschillende handelingen zijn bovendien van belang, zoals de demontage van meubilair, vervangen van verlichting en het afvoeren van afval. Een verhuisbedrijf kan dit hele proces voor u uit handen nemen en ervoor zorgen dat uw kantoorverhuizing goed verloopt.

Seniorenverhuizing

Verhuizen is voor iedereen vervelend, maar voor senioren al helemaal. De spullen inpakken, uitpakken en alles opnieuw inrichten kost ze namelijk veel inspanning. Voor een seniorenverhuizing tegen scherpe prijzen bent u bij ons aan het juiste adres. Als u een bedrijf inhuurt met ervaring op het gebied van een seniorenverhuizingen, dan zorgt deze ervoor dat de ouderen zo min mogelijk last hebben van de verhuizing. Indien gewenst helpen de verhuizers met inpakken en uitpakken. Het is daarnaast mogelijk om na de seniorenverhuizing de woning woonklaar te maken. Zo kunnen de verhuizers meubels uitpakken en monteren, kasten identiek inrichten en de televisie aansluiten.


Erkende verhuizers voor particulieren en bedrijven

Vergelijk vrijblijvend offertes en kies het verhuisbedrijf uit Drenthe met het beste aanbod!


Internationale verhuizing

Bent u van plan van Drenthe naar een internationale bestemming te verhuizen? Naar België, Duitsland of misschien zelfs Amerika? Schakel ook dan de hulp in van ons verhuisbedrijf. We helpen namelijk niet alleen mensen binnen Drenthe verhuizen, maar ook van Drenthe naar andere plaatsen. Vraag een offerte aan, en onze mensen maken een prijsopgave op voor een internationale verhuizing. U hoeft hiervoor niet per se particulier te zijn, want we assisteren ook bedrijven bij een internationale verhuizing. Binnen Europa verhuizen we uw inboedel met vrachtwagens, maar voor een overzeese verhuizing is een vlucht of een overtocht per schip nodig. Onze vakmannen plannen de verhuizing met u tot in de puntjes. Hierdoor nemen we u het werk uit handen! Voor dit alles hanteren we betaalbare prijzen, waardoor verhuizen goedkoop wordt.

Studentenverhuizing

Studenten verhuizen veelal low budget, met hulp van vrienden of familie. In sommige gevallen is een dergelijke studentenverhuizing goed mogelijk, wanneer de student nog niet veel spullen heeft en als de woning goed bereikbaar is. Als de studentenwoning in een andere stad staat, dan is het echter wellicht verstandig om toch een busje te regelen of een verhuisbedrijf in te schakelen. Meerdere keren een lange afstand op een neer rijden is namelijk niet ideaal. Een studentenwoning is bovendien veelal niet voorzien van een lift. In sommige gevallen is het daarom noodzakelijk om tijdens een studentenverhuizing een verhuislift te regelen, om meubels op de eindbestemming te krijgen.

verhuiswagen huren in Drenthe

Verhuiswagen huren

Steeds meer mensen willen zelf een verhuiswagen huren, om zo de verhuizing zo goedkoop als het kan te laten verlopen. Voor een particuliere verhuizing is vaak een verhuiswagen met ongeveer 20 kubieke meter opslagruimte voldoende. Het huren van een verhuiswagen zal echter ook enkele kosten met zich meebrengen. De prijzen zijn afhankelijk van de afmeting van de verhuiswagen en de vraag of u deze met of zonder bestuurder huurt. Evenals bij een verhuislift profiteert u bij het huren van een verhuiswagen met bestuurder van hulp bij het tillen, en hoeft u zich geen zorgen te maken over de mogelijkheden voor parkeren.

Meubeltransport

Als u gaat verhuizen dan gaan er uiteraard ook meubels mee. De gemiddelde auto kan deze meubels niet meenemen. Het is daarom verstandig om een meubeltransport in te schakelen. Als u meubeltransport inschakelt dan kunt u veelal gebruik maken van wagen met hydraulische laadkleppen zodat het inladen van meubels een stuk eenvoudiger gaat. Een wagen speciaal voor meubeltransport is bovendien voorzien van dubbele laadvloeren. Een voordeel hiervan is dat u veel spullen in één keer kunt vervoeren. Daarnaast kunt u hierdoor het contact tussen meubels onderling voorkomen, waardoor deze na het meubeltransport onbeschadigd in uw nieuwe woning aankomen.

Verhuislift service

Heeft u een verhuislift nodig? Deze neemt de verhuisfirma uit Drenthe voor u mee! De verhuislift is een belangrijk instrument bij het verhuizen, zeker als u nieuwe of oude huis in een flatgebouw is. Dankzij de verhuislift kunt u gemakkelijk grote, zware objecten van boven naar beneden verhuizen en andersom. Hierdoor wordt een verhuizing een stuk gemakkelijker én minder zwaar. Een verhuisbedrijf voert de werkzaamheden hierdoor een stuk sneller uit. Het gevolg? Lagere prijzen, waardoor het werk goedkoop wordt!


Tevreden klanten

Voor onze bedrijfsverhuizing hebben we een aantal bedrijven vergeleken. We hadden geen zin in tijdrovende telefoontjes en mailtjes. Na de aanvraag op de site kregen we binnen enkele uren al meerdere prijsopgaven. Snel voor elkaar!
Geraldine Brinkman – Smilde

klantervaring

We wilden geen stress en gedoe rondom onze verhuizing naar Drenthe. Via verhuizen-nu.nl hebben we snel een goede en betaalbare oplossing weten te vinden.
Fam. Veenstra – Drenthe

klantervaring Drenthe

Piano verhuizen

Het verhuizen van een piano is allesbehalve eenvoudig. Het is belangrijk om met vele factoren rekening te houden. Denk hierbij aan de soort piano, in wat voor woning u woont, of er een lift aanwezig is en of er bepaalde obstakels zijn zoals drempels en grind. Om te voorkomen dat de piano beschadigd raakt tijdens het verhuizen, is uiterste voorzichtigheid noodzakelijk. Menig verhuisbedrijf is ervaren in het verhuizen van piano’s. De verhuizers pakken de piano goed in, onder andere met dekens, om beschadigingen te voorkomen. Tijdens het transport wordt het instrument stevig vastgezet. Zo weet u zeker dat uw piano heelhuids aankomt in uw nieuwe woning in Drenthe.

Inpakservice of zelf inpakken?

Het inpakken van de inboedel kan enige tijd in beslag nemen. Hebt u geen behoefte om uren aan het inpakken te spenderen, of kunt u geen dag op het werk missen? Overweeg dan om gebruik te maken van een speciale inpakservice. Wanneer u kiest voor een inpakservice, dan zullen op de verhuisdag zelf enkele verhuizers al vroeg bij u in Drenthe op de stoep staan om alle dozen in te pakken. U hoeft dan zelf ook niet te zorgen voor inpakmateriaal. Deze verhuizers helpen u tevens graag bij het verplaatsen van de spullen. De kosten voor een inpakservice vallen rond de €225,-.

Demontage en montage van meubels

Eén van de populaire diensten in Drenthe is het demonteren en monteren van meubilair. Dit is een lastige klus. Na een lange dag hard werken komt u aan in uw nieuwe woning en voordat u rustig kunt gaan zitten, zult u eerst alle meubels nog in elkaar moeten schroeven. Maar waar is nu dat gereedschap gebleven? En welk onderdeel hoort nu waar? De verhuizers hebben ontzettend veel ervaring met verschillende soorten meubels. Zij lossen deze puzzel in een korte tijd voor u op, zodat u bij thuiskomst niets meer hoeft te monteren!

Tijdelijke opslag

Bent u op tijd begonnen met inpakken en staan de verhuisdozen nu in de weg? Of is uw huis verkocht maar uw nieuwe woning nog niet klaar, en moet u nu uw inboedel ergens kwijt? Het is wellicht een goed idee om een tijdelijke opslag te huren. In een opslag staan uw spullen veilig, schoon en droog te wachten totdat u ze nodig hebt. Per ongeluk iets in de opslag gelegd wat u nog nodig hebt? Geen probleem, de opslag is te allen tijde bereikbaar. U kunt uw inboedel zelf naar de tijdelijke opslag brengen. Als het om veel spullen gaat dan is het echter tevens een mogelijkheid om dit door een verhuisbedrijf te laten doen.

verhuizen Drenthe

Grote en kleine verhuizingen

Een grote verhuizing, zoals een bedrijfsverhuizing, kost meer moeite dan een kleine verhuizing, zoals een studentenverhuizing. Maar of het nou om een grote of kleine gaat, bij een verhuizing is een goede voorbereiding het halve werk. Als u op tijd begint met inpakken en van te voren een plan maakt, dan brengt het verhuizen veel minder stress met zich mee. Hebt u niet veel tijd om u voor te bereiden? Of hebt u geen zin in gedoe? Dan is het wellicht een goed idee om via onze verhuisservice een verhuisbedrijf uit Drenthe in te schakelen.

Bij u in de provincie:

Assen | Emmen | Hoogeveen | Meppel | Coevorden | Roden

Kosten verhuisbedrijf

De verhuiskosten zijn doorgaans te verdelen in drie categorieën: de arbeidskosten en de materiaalkosten. Een verhuizer kost ongeveer €30,- per uur. Wanneer u meerdere verhuizers uit Drenthe inhuurt dan betaalt u extra. Maar omdat de verhuizing ook sneller achter de rug is, kan het alsnog goedkoper zijn! Voor het inschakelen van een verhuiswagen betaalt u ongeveer €60,- tot €70,- per uur, afhankelijk van het formaat van de wagen. Een grotere wagen kost meer, maar doordat u minder vaak heen en weer hoeft te rijden kunt u de verhuiswagen sneller weer inleveren. Dit is een belangrijke afweging in uw keuze voor de verhuiswagen! Gemiddeld kost een verhuizing tussen de €860,- en €1.240,-

Tabel: wat kost een verhuisbedrijf?

Dienst van verhuisbedrijf Gemiddelde kosten*
Verhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer €60,- per uur
Verhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer €70,- per uur
Extra verhuizer inhuren Vanaf €30,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tabel: wat kost een verhuisservice?

Diensten verhuissservice Gemiddelde kosten*
Lift service €65,- per uur
Piano verhuizen €200,- tot €350,- (incl. verzekering)
Tijdelijke opslag inboedel €100,- (opslagbox van 30m³)
Spullen inpakken €40,- per uur
Montage/demontage meubels €40,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tips om te besparen op de verhuiskosten

Een verhuizing kost relatief veel geld, maar gelukkig zijn er simpele manieren om te besparen op de verhuiskosten. Als u zoveel mogelijk zelf doet, kunt u tegen scherpe prijzen toch profiteren van de kennis en ervaring van erkende verhuizers! Door gebruik te maken van alleen de montageservice bespaart u uzelf een hoop tijd en energie en betaalt u niet de hoofdprijs. Hebt u de mogelijkheid om op een doordeweekse dag te verhuizen? Dan zijn de prijzen voor de verhuiswagen en verhuislift vaak voordeliger, waardoor u een stuk goedkoper uit bent. Een andere belangrijke tip is het vergelijken van meerdere verhuizers. Alleen dan bent u verzekerd van het beste aanbod!

verhuizers in Drenthe in actie

Goedkoop verhuizen? Vergelijk gratis offertes

Of het nu gaat om een seniorenverhuizing, kantoorverhuizing of een studentenverhuizing, om stress te voorkomen is het verstandig om professionele verhuishulp in te schakelen. Voor het inschakelen van meubeltransport of een verhuisbedrijf uit Drenthe bent u bij een verhuisservice aan het juiste adres. Verhuisbedrijven verspreid over heel Nederland zijn aangesloten bij ons netwerk. Dit betekent dat er ook altijd een professional in Drenthe of in de buurt van Drenthe zit. Laat uw contactgegevens en een omschrijving van uw wensen achter via de offertepagina. U ontvangt zo spoedig mogelijk meerdere (max. 5) offertes van bedrijven uit Drenthe. Vergelijk deze op basis van prijs en aanbod en kies zo het goedkoopste, het beste of het snelste verhuisbedrijf uit uw eigen regio!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan