Verhuizen Terneuzen

Wie gaat verhuizen gaat een spannende en vaak stressvolle tijd tegemoet. Met de hulp van een professioneel verhuisbedrijf uit Terneuzen verloopt de verhuizing juist snel en soepel, waardoor uw stress tot het minimum beperkt blijft. Verhuizers helpen u met het inpakken van uw inboedel, het vervoeren van uw spullen of het monteren van uw meubilair. Of geef de verhuizing van A tot Z uit handen en geniet van een zorgeloze verhuizing!

Start gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina leest u meer informatie over de diensten die verhuisbedrijven uit Terneuzen aanbieden. Ook krijgt u een indicatie van de totale kostprijs. Bespaar daarna op uw verhuiskosten door de offertes van verschillende specialisten met elkaar te vergelijken!

Gratis offertes aanvragen

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het offerteformulier.

Vergelijk offertes

Vergelijk op uw gemak diverse offertes van verhuisbedrijven uit uw buurt.

Bespaar tot 40%

Kies voor het verhuisbedrijf met de beste offerte en bespaar tot 40%.


Navigeer op deze pagina naar:

Werkzaamheden verhuisbedrijf | Werkwijze | Soorten verhuizingen | Kosten | Bespaartips


Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf

Wist u dat u zelf bepaalt in welke mate het bedrijf u tijdens de verhuisdag ondersteunt? Hiermee heeft u een grote invloed op de totaalprijs én de rust die u tijdens de verhuizing ervaart. U kunt de verhuizing natuurlijk van A tot Z uitbesteden, zodat u zelf niets hoeft te doen. Maar als u wilt besparen op de verhuiskosten, kunt u ook alles vooraf inpakken en verhuizers in te schakelen voor het tillen van uw dozen. Kies voor een verhuisbedrijf als u:

 • zorgeloos en stressvrij wilt verhuizen;
 • wilt dat uw spullen tijdens de verhuizing verzekerd zijn tegen schade;
 • zelf geen tijd of energie heeft om te verhuizen;
 • wilt thuiskomen in een nieuw huis waar al uw spullen al zijn uitgepakt.

verhuisbedrijf Terneuzen

U zoekt een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf?

Wanneer u op zoek bent naar een goedkoop maar tevens professioneel verhuisbedrijf in Terneuzen dan kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Wij zijn een netwerk van specialisten uit Terneuzen op het gebied van verhuizen, die allen jarenlange ervaring hebben in de verhuizing branche. De specialisten in ons netwerk bieden gunstige tarieven, een verzekerde inboedel tijdens het vervoer, een hoge mate van vakmanschap, de mogelijkheid van het huren van een verhuislift en een inzetbaarheid op zaterdagen. Dat de verhuisservice goedkoop is, gaat niet ten koste van kwaliteit. Voor een hoge klanttevredenheid tegen aantrekkelijke prijzen bent u bij verhuizers uit ons netwerk aan het juiste adres.

Verhuisservice Terneuzen

Regelmatig vragen particulieren uit Terneuzen wat precies het doel is van een verhuisservice. Een verhuisservice helpt u bij de organisatie van uw eigen verhuizing. Of het nu gaat om het inpakken van uw inboedel of het vervoeren van uw meubilair: de verhuisservice wordt door het verhuisbedrijf volledig aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren. Hiermee bespaart u uzelf een hoop waardevolle tijd en energie en verloopt uw verhuisdag een stuk sneller! U heeft bij een verhuisservice onder andere de keuze uit de volgende werkzaamheden:

 • Het inpakken en uitpakken van uw spullen.
 • Het monteren en demonteren van uw meubels.
 • Het vervoeren van uw inboedel.
 • Het besturen van de verhuiswagen of verhuislift.
 • Het uitvoeren van kleine reparatie- of herstelwerkzaamheden.

Werkwijze van verhuisbedrijf

Schakelt u een verhuisbedrijf uit Terneuzen in? Dan komt één van de verhuizers bij u langs om al uw voorkeuren door te nemen. De globale planning van de verhuisdag wordt besproken zodat u een duidelijk beeld krijgt van de dag. Afhankelijk van uw voorkeuren, komen de verhuizers ’s ochtends vroeg bij u langs om de verhuisdozen in te pakken of in te laden. Dankzij jarenlange ervaring zullen zij de verhuisdozen efficiënt inladen, zodat u niet vaker dan één keer heen en weer hoeft te rijden. Daarna vervoeren zij uw spullen naar de nieuwe woning, waar ze de verhuisdozen naar de juiste ruimte brengen. Heeft u hulp nodig bij het monteren van uw meubels? Dan neemt de verhuizer ook deze taak op zich.


Goedkope en erkende verhuizers in Terneuzen!

Vergelijk vrijblijvend offertes en bespaar tot 40% op de verhuiskosten!

Gratis offertes vergelijken

Voor bedrijven en particulieren

Wanneer u een kantoorverhuizing laat uitvoeren, dan wilt u natuurlijk een verhuisbedrijf met ervaring in bedrijfsverhuizingen inschakelen. Let bij het inschakelen bijvoorbeeld op de keurmerken van verhuisbedrijven. Ook voor particulieren is er een branchevereniging om rekening mee te houden: als het bedrijf is aangesloten bij Erkende Verhuizers, bent u verzekerd van betrouwbare en kwalitatieve hulp. Er zijn verschillende soorten verhuizingen waarbij u de hulp van een erkende verhuizer uit Terneuzen erg goed kan gebruiken:

 • Verhuizing voor particulieren
 • Internationale verhuizingen
 • Kantoorverhuizing
 • Bedrijfsverhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Studentenverhuizing

Bedrijfsverhuizing

Wanneer u met het hele bedrijf moet verhuizen naar een ander pand, dan zal hiervoor heel wat georganiseerd moeten worden. Zo is het vaak wenselijk dat een deel van het bedrijf voortdurend draaiende blijft, en dat u tijdens de bedrijfsverhuizing zo weinig mogelijk tijd verliest. Bovendien willen de meeste bedrijven zo goedkoop mogelijk verhuizen. Een verhuisbedrijf uit Terneuzen dat gespecialiseerd is in het verhuizen van bedrijven kan u hierbij van dienst zijn. Een specialist zal samen met u kijken naar de mogelijkheden, en een aangepast draaiboek voor u maken. Zo weet u zeker dat de bedrijfsverhuizing snel en geordend zal verlopen.

verhuizing Terneuzen

Kantoorverhuizing

Een kantoorverhuizing brengt veel voorbereiding met zich mee. Verschillende factoren spelen een rol tijdens het verhuizen, het is belangrijk om deze allen mee te nemen in de planning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende handelingen die moeten worden uitgevoerd. De uiteindelijke kantoorverhuizing is de centrale handeling. Andere handelingen zijn het monteren en demonteren van meubilair, het afkoppelen van computers en telefoons, het in- en uitpakken van archiefkasten etc. Daarnaast speelt de locatie een rol in de planning van de kantoorverhuizing. Gaat het om een interne kantoorverhuizing of moet een grote route worden afgelegd met een verhuiswagen? Een ervaren verhuisbedrijf uit Terneuzen houdt met alle factoren rekening en zorgt ervoor dat uw kantoorverhuizing zonder problemen verloopt.

Seniorenverhuizing

Waar verhuizen op zich al een stressvolle onderneming is, is deze voor senioren helemaal een uitdaging. Daarom hebben wij speciaal voor senioren een extra service. Deze service is inclusief inpakhulp, en een schoonmaak- en klusondersteuning. Het oude huis zal in goede staat worden opgeleverd, en al het inpakwerk wordt verzorgd. Vraag naar meer informatie over een seniorenverhuizing in Terneuzen via het offerteformulier.


Wilt u ook besparen op de verhuiskosten?

Vergelijk dan de offertes van verschillende verhuizers uit Terneuzen.


Internationale verhuizing

Een internationale verhuizing kost veel voorbereiding en vergt verscheidene vergunningen. Om de taak van het verhuizen voor u wat kleiner te maken, kunnen bedrijven die zich hebben aangesloten bij ons netwerk u helpen met verschillende onderdelen. Denk hierbij aan het inpakken van de inboedel in specialistisch verpakkingsmateriaal opdat uw spullen zee- of luchtwaardig zijn. Daarnaast staat menig verhuisbedrijf in contact met een verhuisagent overzee. Dit betekent dat ook op de plaats van bestemming uw meubilair op de juiste manier behandeld wordt. Het bedrijf regelt bovendien indien gewenst de douaneformaliteiten. Zo verloopt uw internationale verhuizing zonder zorgen.

Studentenverhuizing

Een studentenverhuizing is altijd spannend. Als studenten verhuizen dan gaan ze veelal voor het eerst op zichzelf wonen. Ze hebben nog niet veel spullen, het inschakelen van een grote verhuiswagen en veel mankracht is dan ook niet nodig. Een voordeel hiervan is dat een studentenverhuizing veelal voordeliger is dan de verhuizing van een groot gezin. Een studentenkamer bevindt zich in de meeste gevallen in het centrum of op een verdieping. Als de bereikbaarheid niet optimaal is dan is het belangrijk dat u expertise en de juiste hulpmiddelen hebt. Een verhuisbedrijf zorgt ervoor dat de studentenverhuizing op rolletjes verloopt.

verhuiswagen huren

Verhuiswagen huren

Voor zowel een bedrijfsverhuizing als particuliere verhuizing is het gebruik van een verhuiswagen bijna altijd noodzakelijk. Verhuiswagens zijn bij menig verhuisbedrijf beschikbaar in vele soorten en maten. De meest gebruikelijke wagens zijn echter die met 20 en 50 kubieke meter opslagruimte. Bij de meeste verhuisbedrijven is het mogelijk om goedkoop een verhuiswagen te huren. Dit kan zowel met als zonder bestuurder. Als u kleine verhuiswagen huurt betaalt u ongeveer €60,- per uur. Voor een grote verhuiswagen liggen de kosten rond de €70,- per uur.

Meubeltransport

Denk u erover na om een meubeltransport in te schakelen? Van oudsher werd meubeltransport gezien als een symbool van kwaliteit. Meubeltransport werd alleen ingezet voor het vervoeren van kostbare stukken. Tegenwoordig wordt het echter ook gezien als het transport van meubels tijdens bijvoorbeeld een verhuizing. Of u nou een kostbaar schilderij wilt vervoeren of uw bank, bed en tuinset, als u een meubeltransport inhuurt dan weet u zeker dat alles onbeschadigd op de bestemming aankomt. Hebt u een zware tafel van 4 meter lang? Geen probleem, de verhuiswagen is groot genoeg en de medewerkers van een meubeltransport beschikken over de mankracht en benodigde expertise.

Verhuislift service

Voor veel particulieren uit Terneuzen vormt een verhuislift een uitkomst. Zeker bij een verhuizing naar een flatgebouw! Dankzij een lift verplaatst u zwaar meubilair snel en eenvoudig naar buiten, zonder dat daarbij beschadigingen of blessures ontstaan. Via een verhuisservice kunt u verhuisliften in verschillende soorten en maten huren. De grootste lift die aangeboden wordt is 29 meter hoog en heeft een draaggewicht van maximaal 250 kilo. Kiest u voor een verhuislift met bediening, dan komt een verhuizer bij u langs om u hierbij te ondersteunen.


Tevreden klanten

Voor onze bedrijfsverhuizing hebben we een aantal bedrijven vergeleken. We hadden geen zin in tijdrovende telefoontjes en mailtjes. Na de aanvraag op de site kregen we binnen enkele uren al meerdere prijsopgaven. Snel voor elkaar!
Geraldine Brinkman – Smilde

klantervaring

We wilden geen stress en gedoe rondom onze verhuizing naar Terneuzen. Via verhuizen-nu.nl hebben we snel een goede en betaalbare oplossing weten te vinden.
Fam. Veenstra – Terneuzen

klantervaring Terneuzen

Piano verhuizen

Het verhuizen van een piano is een lastige klus. Een piano is namelijk erg kostbaar, u wilt vanzelfsprekend dat deze onbeschadigd op de nieuwe bestemming aankomt. Huur daarom een verhuisbedrijf uit Terneuzen in wanneer u uw instrument wilt verhuizen. Verhuizers hebben ervaring en weten hoe een piano ingepakt en vervoerd moet worden. Woont u op een verdieping en is er geen lift aanwezig? Dan maakt een verhuisbedrijf gebruik van een speciale lift. Voordat u het weet staat uw piano in uw nieuwe, prachtige woning in Terneuzen. Vergeet u niet de piano te laten stemmen? Tijdens het verhuizen is het namelijk mogelijk dat deze vals wordt.

Inpakservice of zelf inpakken?

Of u het beste zelf uw meubels kunt inpakken of gebruik moet maken van een inpakservice is afhankelijk van uw wensen en budget. Het laten inpakken van uw spullen kan relatief goedkoop, maar zal toch wel zo’n €200,- tot €250,- kosten. Het pakken van de inboedel kan echter ook dagen duren wanneer u dit zelf nog moet doen als u weer terugkomt van werk of andere verplichtingen. Kiest u voor een inpakservice in Terneuzen? Dan zullen enkele verhuizers ’s ochtends vroeg al bij u langskomen, en dezelfde dag alle dozen en meubilair naar het toekomstige pand verhuizen.

Demontage en montage van meubels

Eén van de klussen tijdens uw verhuisdag is het demonteren en monteren van uw meubilair. Dit is een klus die aardig wat tijd in beslag neemt. Zeker als u niet meer weet welk onderdeel waar hoort, en welke schroeven u moet gebruiken. Gelukkig is het demonteren en opnieuw monteren van meubels voor de meeste verhuizers een gemakkelijke puzzel. Door jarenlange ervaring zien zij direct hoe uw meubelstuk in elkaar geplaatst moet worden. Door alleen al het demonteren en monteren van het meubilair uitbesteed bespaart u uzelf enorm veel energie. Terwijl u uw spullen aan het uitpakken bent, zorgt de verhuizer ervoor dat ook uw bank, tafel en Tv-meubel in elkaar geschroefd worden.

Tijdelijke opslag

Gaat u binnenkort verhuizen? Het is verstandig om op tijd te beginnen met inpakken. Een voordeel hiervan is dat u niet alles op het laatste moment nog moet inpakken. Dit scheelt een hoop stress. Een nadeel is echter dat al die verhuisdozen nog een tijdje in de weg staan. Gelukkig is daar ook een oplossing voor. U kunt uw spullen namelijk in een tijdelijke opslag zetten. Op deze manier staan uw spullen veilig opgeborgen maar staan ze u niet in de weg. De tijdelijke opslag in Terneuzen blijft toegankelijk zodat u altijd bij uw spullen kunt. En u bepaalt zelf hoe lang u gebruik wilt maken van de opslag.

verhuizen in Terneuzen

Grote en kleine verhuizingen

Verhuist u met uw kat naar een studio in de stad? Of verhuist uw gezin bestaande uit 7 personen naar een grote boerderij? Of het nou gaat om een grote of kleine verhuizing in Terneuzen, een goede voorbereiding is het halve werk. Als een goede voorbereiding niet uw sterkste punt is, of als u hier geen tijd voor hebt, dan is het wellicht verstandig om een verhuisbedrijf in te huren. Professionele verhuizers hebben ervaring met zowel grote als kleine verhuizingen. Van een kantoorverhuizing tot aan een studentenverhuizing of een seniorenverhuizing, onze verhuisservice is u graag van dienst!

Bij u in de provincie:

Zeeland | Middelburg | Vlissingen | Goes | Terneuzen

Kosten verhuisbedrijf

Dat een verhuizing geld kost, is duidelijk. Gemiddelde verhuiskosten liggen tussen de €860,- en €1.240,-. Natuurlijk kunt u geld besparen door vrienden en familie in te schakelen, maar als u écht zorgeloos wilt verhuizen dan komt de hulp van een professionele verhuisservice zeker van pas. U huurt al een verhuizer in vanaf €30,- per uur. Wilt u gebruik maken van een verhuislift? Dit kost ongeveer €65,- per uur. Wilt u genieten van optimale luxe, dan is het een idee om ook het inpakken van uw spullen uit te besteden. Hiervoor betaalt u ongeveer €40,- per uur.

Tabel: wat kost een verhuisbedrijf?

Dienst van verhuisbedrijf Gemiddelde kosten*
Verhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer €60,- per uur
Verhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer €70,- per uur
Extra verhuizer inhuren Vanaf €30,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tabel: wat kost een verhuisservice?

Diensten verhuissservice Gemiddelde kosten*
Lift service €65,- per uur
Piano verhuizen €200,- tot €350,- (incl. verzekering)
Tijdelijke opslag inboedel €100,- (opslagbox van 30m³)
Spullen inpakken €40,- per uur
Montage/demontage meubels €40,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tips om te besparen op de verhuiskosten

Er zijn volop manieren waarop u op de verhuiskosten kunt besparen. Een belangrijke tip is door zoveel mogelijk zelf te doen. Denk aan het inpakken van de verhuisdozen. Ook kun u zelf de verhuisdozen regelen. Door tweedehands verhuisdozen te gebruiken bespaart u al flink op de verhuiskosten. Vaak worden deze voor weinig of zelfs gratis aangeboden. Een andere manier waarop u de verhuiskosten gemakkelijk verlaagd, is het vergelijken van offertes. De kosten verschillen namelijk per bedrijf. Als u de prijzen van diverse bedrijven met elkaar vergelijkt bent u verzekerd van het beste aanbod!

verhuizers aan het werk

Goedkoop verhuizen? Vergelijk gratis offertes

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor het verhuizen van uw inboedel? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een internationale verhuizing? Of hebt u een vraag over het verschil in prijzen tussen een standaard bedrijfsverhuizing met professionele ondersteuning en het goedkoop verhuizen van bedrijven? Van seniorenverhuizing tot aan bedrijfsverhuizing, hier zit u goed! Bij ons netwerk zijn meerdere verhuisbedrijven uit Terneuzen en de omgeving van Terneuzen aangesloten. Laat vandaag nog uw gegevens achter via de offertepagina. U ontvangt meerdere vrijblijvende (max. 5) offertes van verhuisbedrijven uit Terneuzen. Vergelijk de offertes op basis van prijs en aanbod en kies zo zelf welk verhuisbedrijf u inschakelt!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan