Verhuizen Zeeland

Bij verhuizen komt enorm veel kijken en de verhuizing zelf is voor de meeste mensen een stressvolle dag. Het inhuren van een verhuisbedrijf uit Zeeland zorgt ervoor dat de verhuizing op rolletjes loopt. U bespaart uzelf een hoop stress en u bent binnen één werkdag over naar de nieuwe woning!

Start gratis offerteaanvraag!

Verhuisbedrijven voeren verschillende diensten uit. Op deze pagina leest u meer over de verschillende werkzaamheden waarvoor u verhuizers kan inschakelen. Ook leest u wat verhuizen gemiddeld kost. Wilt u besparen op de verhuiskosten? Twijfel dan niet en vraag vrijblijvend meerdere offertes aan.

Gratis offertes aanvragen

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het offerteformulier.

Vergelijk offertes

Vergelijk op uw gemak diverse offertes van verhuisbedrijven uit uw buurt.

Bespaar tot 40%

Kies voor het verhuisbedrijf met de beste offerte en bespaar tot 40%.


Navigeer op deze pagina naar:

Werkzaamheden verhuisbedrijf | Werkwijze | Soorten verhuizingen | Kosten | Bespaartips


Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf?

Voor wie zorgeloos wil verhuizen, is de hulp van een verhuisbedrijf onmisbaar. Een professioneel bedrijf inschakelen heeft namelijk een hoop voordelen. Zo bent u niet alleen sneller verhuisd naar uw nieuwe woning, maar scheelt u dit ook een hoop inpakstress! Een belangrijk bijkomend voordeel is dat al uw spullen tijdens het verhuizen verzekerd zijn tegen schade. Mocht er onverhoopt iets beschadigd raken, dan vergoedt de verhuisfirma de schade. De belangrijkste voordelen van verhuishulp staan hieronder voor u opgesomd:

 • U profiteert van de kennis en ervaring van een professioneel verhuizer.
 • U verhuist snel en efficiënt.
 • Uw inboedel is verzekerd tegen schade.
 • U bespaart uzelf een hoop waardevolle tijd en energie.

verhuisbedrijf Zeeland

U zoekt een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf?

Als u gaat verhuizen is het van belang om dit in één keer goed te doen. En dat is precies waar de bedrijven uit ons netwerk in het spel komen. Alle bij ons aangesloten partners zijn namelijk ervaren in wat ze doen. Bovendien weet ieder verhuisbedrijf zijn diensten tegen een voordelig tarief te leveren. U kunt bij hen een verhuislift huren om de verhuisdag nog gemakkelijker te laten verlopen, maar ook kunt u hen al het werk laten uitvoeren. Zo heeft u zo weinig mogelijk werk aan uw verhuizing en houdt u meer tijd over om te genieten van uw nieuwe woning!

Verhuisservice Zeeland

Een verhuisservice maakt verhuizen in Zeeland een stuk gemakkelijker. En het mooie is dat u zelf bepaalt van welke diensten u gebruik maakt! Een verhuisservice bestaat uit vele verschillende werkzaamheden, zoals een montageservice, klusservice of inpakservice. Door te kiezen voor één of meerdere diensten heeft u zelf invloed op de verhuiskosten. Bij de montageservice zal de verhuizer uw meubilair monteren en demonteren en bij een inpakservice pakken zij al uw spullen in. Verhuizers uit Zeeland voeren onder meer de volgende werkzaamheden uit:

 • Het inpakken en uitpakken van uw inboedel.
 • Het monteren en demonteren van uw meubels.
 • Kleine reparatie of herstelwerkzaamheden in de oude woning.
 • Het vervoeren van piano’s, wasmachines en andere zware meubelstukken.

Werkwijze van verhuisbedrijf

De werkwijze van een verhuisservice verschilt enorm en dat komt vooral omdat de service per situatie verschilt. U bepaalt namelijk zelf van welke diensten u gebruik maakt. Kiest u er bijvoorbeeld voor om alleen een montageservice in te schakelen? Dan komen de verhuizers op het afgesproken moment bij u langs om uw meubels uit elkaar te halen. Op de nieuwe locatie zullen zij deze vervolgens weer monteren. Ondertussen bent u verantwoordelijk voor het tillen en inladen van de verhuisdozen en het vervoeren van het meubilair. Kiest u ervoor om de hele verhuizing uit handen te geven, dan hoeft u zelf helemaal niets te doen!


Snel en gemakkelijk verhuizen met een verhuisbedrijf uit Zeeland!

Vind een erkend verhuisbedrijf uit de regio en bespaar tot 40% op de verhuiskosten.

Gratis offertes vergelijken

Voor bedrijven en particulieren

De bedrijven uit ons netwerk zijn niet alleen voor particulieren in te schakelen, maar juist ook door bedrijven! Het verhuizen van bedrijven vereist een speciale aanpak, omdat hier veel bij komt kijken. Voor het vinden van een geschikt verhuisbedrijf in Zeeland, is het daarom belangrijk om te letten op de keurmerken. Deze verhuizers hebben ervaring in het verhuizen van kantoren en garanderen een succesvolle verhuisdag. Voor particulieren is het aan te raden om te letten of een verhuisbedrijf is aangesloten bij de branchevereniging Erkende Verhuizers. Er bestaan verschillende verhuizingen voor zowel bedrijven als particulieren:

 • Bedrijfsverhuizing
 • Kantoorverhuizing
 • Seniorenverhuizing
 • Internationale verhuizing
 • Studentenverhuizing

Bedrijfsverhuizing

Wilt u graag dat er tijdens de bedrijfsverhuizing geen werktijd verloren gaat? Dan zijn er verschillende dingen die u kunt doen. De eerste – en gemakkelijkste – optie is om in het weekend te verhuizen. Dit is echter niet goedkoop. Een tweede optie is om een deel van het bedrijf eerder te verhuizen dan het andere deel, om zo het werk door te kunnen laten gaan. Tot slot kunt u er ook voor kiezen om een specialist op het gebied van een bedrijfsverhuizing in te schakelen. Deze zal op basis van uw wensen en voorkeuren een draaiboek maken, en ervoor zorgen dat de verhuisdag vlekkeloos verloopt.

verhuizing Zeeland

Kantoorverhuizing

Is uw bedrijf toe aan een groter pand, maar besteedt u uw tijd liever aan uw klanten dan aan een verhuizing? Het is mogelijk om een verhuisbedrijf in te huren voor uw kantoorverhuizing. Er bestaan verschillende disciplines die uw kantoorverhuizing tot een succes maken. De disciplines zijn: “financieel”, welke de kosten van de kantoorverhuizing berekent en “afdelingen/personeel”, welke de werkplekken en afdelingen indeelt. “Bouwkundig” kan eventuele bouwkundige klussen op de nieuwe locatie uitvoeren en de afdeling “faciliteit” zal de feitelijke kantoorverhuizing aansturen. Een verhuisbedrijf uit Zeeland kan één of meerdere van deze disciplines voor u uitvoeren.

Seniorenverhuizing

Senioren hebben vaak moeite met verhuizen. Dit komt doordat zij weggehaald worden uit een al jaren vertrouwde omgeving. Daarnaast verdwijnt van een deel van het meubilair doordat dit niet meer in de nieuwe woning of in het bejaardentehuis past. Om ervoor te zorgen dat de seniorenverhuizing zo soepel mogelijk verloopt, adviseren wij een verhuisbedrijf uit Zeeland in te schakelen dat is gespecialiseerd in een seniorenverhuizing. Een dergelijk verhuisbedrijf zal alle spullen inpakken en in de nieuwe woning weer op de standaard plek neerzetten. Zo wordt verwarring voorkomen, en zal de oudere snel kunnen genieten van de nieuwe woonplaats.


Goedkope verhuizers uit Zeeland gezocht?

Vergelijk vrijblijvend offertes en vind een geschikt verhuisbedrijf uit de regio!


Internationale verhuizing

Waar normaal verhuizen al heel wat tijd en moeite kost, is dit niets in vergelijking met een internationale verhuizing. Voor een internationale verhuizing is het van belang dat u een ervaren verhuisbedrijf uit Zeeland inschakelt. De meeste verhuisbedrijven hebben contact met diverse verhuisspecialisten overzee, zodat zij kunnen garanderen dat het verhuizen zowel in Nederland als op de plaats van bestemming goed verloopt. De specialisten uit ons netwerk kunnen u bovendien tips geven over de noodzakelijke verzekeringen en de beste methode voor het verschepen van uw inboedel. Zo weet u zeker dat uw verhuizing naar het buitenland op rolletjes verloopt.

Studentenverhuizing

Het is een spannende periode als een student voor het eerst op kamers gaat. Het is dan ook fijn als de verhuizing zo weinig mogelijk stress met zich mee brengt. Studenten hebben veelal nog niet zoveel spullen. Het is in sommige gevallen dan ook goed te doen om een studentenverhuizing heel goedkoop zelf uit te voeren met behulp van vrienden en familie. Als uw zoon of dochter op vier hoog gaat wonen, dan wordt een studentenverhuizing zelf uitvoeren echter al een stuk lastiger. Want hoe krijgt u het bed omhoog langs zoveel smalle trappen? Gelukkig biedt een verhuisbedrijf uit Zeeland op zo’n moment uitkomst. Dankzij hun verhuismateriaal en expertise is de studentenverhuizing binnen een dag uitgevoerd.

verhuiswagen huren

Verhuiswagen huren

Een verhuiswagen kunt u over het algemeen met en zonder bedienhulp huren. Kiest u voor hulp bij het besturen? Dan profiteert u tevens van extra mankracht, omdat al onze vakmannen ervaren verhuizers zijn. Een verhuiswagen is bij menig verhuisbedrijf in diverse afmetingen te huur. Dit begint bij karretjes rond de 11 kubieke meter, maar ook bakken van 20 en 50 kubieke meter zijn verkrijgbaar. Bereken daarom van tevoren goed hoeveel ruimte u nodig hebt, en wat daarvoor de juiste verhuiswagen is.

Meubeltransport

Wist u dat meubeltransport voorheen alleen werd ingezet voor het vervoer van kostbare stukken zoals kunst? Tegenwoordig wordt meubeltransport ook ingezet voor uw gehele inboedel of zelfs zelfbouwpakketten. Gaat u verhuizen? Hebt u een mooi meubelstuk gekocht via Marktplaats? Of wilt u bij de Ikea een aantal zelfbouwpakketten halen? Als u geen of een kleine auto hebt, dan biedt meubeltransport uitkomst. U spreekt een tijd af met de chauffeur, hij haalt de meubels op en vervoert deze vervolgens naar de volgende bestemming. Als u meubeltransport inhuurt dan kunt u ervan uitgaan dat de wagens zijn uitgerust met het juiste bevestigingsmateriaal zodat de inhoud veilig op bestemming aankomt.

Verhuislift service

Het huren van een verhuislift levert vele voordelen op. Met een lift kunt u bijvoorbeeld zwaarder meubilair in één keer het huis uit tillen, en is het mogelijk grotere meubelstukken te verplaatsen die niet door een deuropening passen. De verhuislift is daarom ook zeker handig wanneer u balkondeuren heeft. Bij vrijwel elk verhuisbedrijf uit Zeeland kunt u een verhuislift huren tegen aantrekkelijke prijzen. U moet dan uitgaan van een maximale hoogte van 29 meter en een maximale draagkracht van 250 kilo. Het tillen van een piano, koelkast of dressoir is met een verhuislift geen probleem!


Tevreden klanten

Voor onze bedrijfsverhuizing hebben we een aantal bedrijven vergeleken. We hadden geen zin in tijdrovende telefoontjes en mailtjes. Na de aanvraag op de site kregen we binnen enkele uren al meerdere prijsopgaven. Snel voor elkaar!
Geraldine Brinkman – Smilde

klantervaring

We wilden geen stress en gedoe rondom onze verhuizing naar Zeeland. Via verhuizen-nu.nl hebben we snel een goede en betaalbare oplossing weten te vinden.
Fam. Veenstra – Zeeland

klantervaring Zeeland

Piano verhuizen

Een piano of vleugel is groot, zwaar en daarnaast ook nog eens kostbaar. Als u zelf een piano gaat verhuizen dan is er een kans aanwezig dat deze beschadigd raakt. Het is daarom verstandig om altijd een ervaren verhuisbedrijf uit Zeeland in te schakelen voor het verhuizen van een piano. Hoe lastig het verhuizen wordt en hoeveel medewerkers er nodig zijn hangt af van de situatie. Hebt u een zware vleugel die van een bovenverdieping zonder lift moet komen? Of is uw woning in Zeeland omringd door grind? Dan is het gebruik van een kraan of verhuislift onmisbaar.

Inpakservice of zelf inpakken?

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Zeeland de vraag of zij het beste zelf hun spullen kunnen inpakken, of gebruik moeten maken van een inpakservice. Dit is echter volledig afhankelijk van uw wensen en de tijd die u beschikbaar heeft. Het gebruik van een inpakservice is ideaal wanneer u veel werkt en geen zin hebt om elke avond dozen in te pakken. Wilt u zo goedkoop mogelijk verhuizen? Dan is het zelf inpakken een betere keuze. Via onze verhuisservice komt u desgewenst snel in contact met een inpakservice bij u in de buurt.

Demontage en montage van meubels

Eén van de diensten die door particulieren in Zeeland als erg waardevol ervaren wordt, is de montageservice. Bij de montageservice demonteren en monteren de verhuizers uw meubilair. Dit scheelt u een hoop tijd omdat u zich niet af hoeft te vragen welk onderdeel waar hoort. Bovendien hoeft u geen gereedschap in huis te halen én hoeft u niet bang te zijn dat u de schroeven verliest. Doordat uw meubels snel weer gemonteerd zijn, kunt u snel beginnen met het inrichten van uw nieuwe woonkamer, slaapkamer of kantoor. Zo voelt u zich snel weer helemaal thuis!

Tijdelijke opslag

Hebt u er wel eens aan gedacht om tijdens uw verhuizing een tijdelijke opslag in Zeeland te huren? In een dergelijke opslag kunt u (een deel van) uw inboedel kwijt voor een periode naar keuze. De opslag is in de tussentijd gewoon bereikbaar als u iets nodig hebt. Een tijdelijke opslag is ideaal om bepaalde meubels of verhuisdozen in op te bergen voordat u gaat verhuizen. Zo kunt u op tijd beginnen met inpakken zonder dat de spullen in de weg staan tijdens de verhuizing. Ook ideaal als u aan het verbouwen bent en tijdelijk uw spullen kwijt moet.

verhuizen Zeeland

Grote en kleine verhuizingen

Wilt u goedkoop verhuizen in Zeeland? Met behulp van een grote auto en vele vrienden en familie kunt u besparen op de kosten. Een andere optie door te besparen op de kosten is door meubeltransport in te schakelen. Als u geen tijd hebt om te verhuizen of als u zoveel mogelijk stress wilt voorkomen, dan is het echter verstandig om een verhuisbedrijf uit Zeeland in te huren. Voor zowel grote als kleine verhuizingen bent u bij ons aan het juiste adres. Van bedrijfsverhuizing tot aan seniorenverhuizing, alle bedrijven die zijn aangesloten bij ons netwerk hebben vele jaren ervaring.

Bij u in de provincie:

Zeeland | Middelburg | Vlissingen | Goes | Terneuzen

Kosten verhuisbedrijf

De prijzen voor verhuizen in Zeeland liggen enorm uiteen en verschillen per verhuisfirma. Dit komt omdat elke verhuizer zijn eigen tarief hanteert. Gemiddeld betaalt u €30,- per uur voor het inschakelen van één verhuizer. Voor meerdere verhuizers ligt de prijs dus hoger, maar dit hoeft niet te betekenen dat de verhuiskosten ook hoger uitvallen. Met meerdere verhuizers is de klus in kortere tijd geklaard, waardoor u uiteindelijk misschien wel geld bespaart! Wilt u enkel gebruik maken van de verhuisservice voor het verhuizen van een piano? Houd dan rekening met verhuiskosten van ongeveer €200,- tot €350,-. Hier zit de verzekering voor de piano bij inbegrepen.

Tabel: wat kost een verhuisbedrijf?

Dienst van verhuisbedrijf Gemiddelde kosten*
Verhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer €60,- per uur
Verhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer €70,- per uur
Extra verhuizer inhuren Vanaf €30,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tabel: wat kost een verhuisservice?

Diensten verhuissservice Gemiddelde kosten*
Lift service €65,- per uur
Piano verhuizen €200,- tot €350,- (incl. verzekering)
Tijdelijke opslag inboedel €100,- (opslagbox van 30m³)
Spullen inpakken €40,- per uur
Montage/demontage meubels €40,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tips om te besparen op de verhuiskosten

Zelfs zonder de hulp van professionele hulp tijdens een verhuizing in Zeeland lopen de kosten aardig op. Gelukkig zijn er genoeg manieren waarop u de verhuiskosten laag kunt houden. Een belangrijke tip is doordeweeks verhuizen. Vaak vallen de totale verhuiskosten dan een stuk lager uit, omdat de huur voor de verhuiswagen en eventueel verhuislift een stuk goedkoper is! Als u wel wilt profiteren van de professionele hulp maar niet de hoofdprijs wilt betalen, kies er dan voor om zoveel mogelijk zelf te doen. As u zelf uw spullen inpakt maar deze laat tillen door de verhuizers bespaart u uzelf een hoop energie, zonder dat u veel geld kwijt bent!

verhuizen in Zeeland of omgeving

Goedkoop verhuizen? Vergelijk gratis offertes

Wilt u binnenkort goedkoop verhuizen in Zeeland en bent u benieuwd naar de verhuiskosten van een studentenverhuizing? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden bij een internationale verhuizing? Van een kantoorverhuizing tot aan een studentenverhuizing, u bent bij een verhuisbedrijf uit Zeeland aan het juiste adres! Vraag gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes aan via het offerteformulier. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk de voorstellen van verschillende verhuisbedrijven in Zeeland, zodat u zich kunt oriënteren op de mogelijkheden en verhuiskosten. Vergelijk de aanbiedingen op basis van prijs en aanbod en kies voor de verhuizer die u zo goedkoop of zo goed mogelijk van dienst kan zijn. Verhuizen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan