Verhuizen Vlissingen

Gaat u binnenkort verhuizen in Vlissingen? Maak dan gebruik van onze service om een ervaren en goedkoop verhuisbedrijf uit uw regio te vinden! De verhuisservice is er om u te helpen de verhuizing op een zo’n rustig mogelijke wijze te doorlopen. U kunt meubeltransport inschakelen, maar voor een stressvrije verhuizing komt ook de inpakservice en montageservice erg goed van pas!

Start gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina krijgt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden die een verhuisbedrijf uit Vlissingen biedt. Ook krijgt u een indicatie van de verhuiskosten. Wilt u bovendien tot 40% besparen? Vergelijk dan vrijblijvend offertes van verhuizers uit uw regio! Deze service is gratis en volledig vrijblijvend, dus u zit helemaal nergens aan vast!

Gratis offertes aanvragen

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het offerteformulier.

Vergelijk offertes

Vergelijk op uw gemak diverse offertes van verhuisbedrijven uit uw buurt.

Bespaar tot 40%

Kies voor het verhuisbedrijf met de beste offerte en bespaar tot 40%.


Navigeer op deze pagina naar:

Werkzaamheden verhuisbedrijf | Werkwijze | Soorten verhuizingen | Kosten | Bespaartips


Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf?

Wilt u zo snel en makkelijk mogelijk verhuizen? Dan is de hulp van een professioneel verhuisbedrijf uit Vlissingen onmisbaar. Zij nemen de organisatie van het verhuizen uit handen, zodat u rustig kunt wennen aan de nieuwe woning. In het geval van seniorenverhuizingen is het nog belangrijker dat de verhuizing zonder spanningen verloopt. De verhuizers zorgen voor een rustige overgang naar de nieuwe woning. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom u bij het verhuizen gebruik moet maken van een verhuisbedrijf:

 • U bespaart uzelf een hoop energie en tijd.
 • De verhuizing is al binnen één dag klaar.
 • Uw spullen zijn verzekerd tegen schade.

Essentieel bij het verhuizen is dat uw spullen zonder kleerscheuren van deur tot deur worden verplaatst. Ieder bij ons aangesloten verhuisbedrijf in Vlissingen heeft dan ook als doel uw inboedel zo zorgzaam mogelijk te verhuizen. Door gebruik te maken van de juiste verhuismaterialen en –technieken, weten ze iedere klus tot een fantastisch eindresultaat op te leveren. Zo kan u bijvoorbeeld een verhuislift huren voor extra veiligheid. Dit geldt zowel bij binnenlandse klussen als bij een internationale verhuizing.

verhuisbedrijf Vlissingen

U zoekt een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf?

Het grote voordeel van onze service is dat we alleen met erkende specialisten werken. Ieder aangesloten verhuisbedrijf heeft jarenlange ervaring en weet hierdoor professionele service te leveren. Dit gaat gepaard met voordelige tarieven, waardoor u vakwerk kunt verwachten en tegelijkertijd goedkoop kunt verhuizen. Door verschillende verhuisbedrijven te vergelijken, is het mogelijk om nog meer op de kosten te besparen.

Verhuisservice Vlissingen

Er wordt nog regelmatig gevraagd wat een verhuisservice inhoudt. Het is lastig om hierop een duidelijk antwoord te geven, omdat het antwoord per situatie verschilt. U bepaalt namelijk zelf voor welke diensten u het verhuisbedrijf uit Vlissingen inschakelt. Hierdoor is de service voor iedereen anders! Er zijn verschillende werkzaamheden die het bedrijf tijdens het verhuizen voor u uit kan voeren, zoals het inpakken, monteren en vervoeren van uw spullen. Wat doet een verhuisbedrijf precies?

 • In- en uitpakken van uw spullen.
 • Het vervoeren van uw inboedel.
 • Het demonteren en monteren van uw meubilair.
 • Kleine reparaties of herstelwerkzaamheden.

Werkwijze van verhuisbedrijf

De werkwijze van de verhuisservice verschilt per bedrijf. Over het algemeen gaan verhuizers uit Vlissingen als volgt te werk. Ruim voor de verhuizing komen de verhuizers uit Vlissingen bij u langs om alle wensen en voorkeuren door te nemen. Zo weten beide partijen precies waar zij aan toe zijn. Geeft u de hele verhuizing uit handen? Dan hoeft u zelf niets in te pakken. De verhuizers brengen de materialen mee, zoals verhuisdozen, tape en labels. Zij pakken uw spullen in en demonteren uw meubilair. Daarna tillen zij dit allemaal naar de verhuiswagen die klaar staat, terwijl u ergens van uw rust geniet. Dit vervoeren ze naar het nieuwe adres waar zij al uw spullen zullen uitpakken en monteren!


Snel en vakkundig verhuizen met erkende verhuizers.

Vergelijk vrijblijvend offertes en bespaar tot 40% op de verhuiskosten.

Gratis offertes vergelijken

Voor bedrijven en particulieren

Verhuizingen voor particulieren en bedrijven steken compleet anders in elkaar. Een bedrijfsverhuizing in Vlissingen komt vaak meer bij kijken en is meer complex. Er zijn daarom speciaal verhuisbedrijven die zich hebben gespecialiseerd in verhuizingen voor bedrijven of particulieren. Hebt u een kantoorverhuizing op de planning staan? Controleer dan of het verhuisbedrijf beschikt over keurmerken. Dit garandeert een betrouwbaar bedrijf en garanties wanneer het verhuisbedrijf onverhoopt failliet verklaard wordt. Voor particulieren raden we aan er op te letten of het verhuisbedrijf is aangesloten bij de brancherekening Erkende Verhuizers. Een verhuisbedrijf komt van pas bij de volgende soorten verhuizingen:

 • Bedrijfsverhuizingen
 • Kantoorverhuizingen
 • Internationale verhuizingen
 • Seniorenverhuizingen
 • Studentenverhuizingen

Bedrijfsverhuizing

Wanneer een bedrijf groeit, is het vaak noodzakelijk om te verhuizen naar een groter pand. Een bedrijfsverhuizing is echter niet gemakkelijk. Dit komt doordat er tijdens het proces vaak werktijd verloren gaat, en bij het nieuwe bedrijfspand regelmatig problemen optreden zoals een verkeerde installatie van het datanetwerk. Wilt u ervoor zorgen dat uw bedrijfsverhuizing vlekkeloos verloopt? Schakel dan de hulp van een erkend verhuisbedrijf in via onze verhuisservice. Onze specialisten kijken graag samen met u naar de mogelijkheden van een bedrijfsverhuizing, en maken voor u een draaiboek voor de verhuisdag. Zo weet u waar u voor, tijdens en na het verhuizen op moet letten.

verhuizing Vlissingen

Kantoorverhuizing

Een kantoorverhuizing is een grote uitdaging en heeft veel voorbereiding nodig. Het is dan ook niet gek dat u een kantoorverhuizing niet ziet zitten. Gelukkig is het een optie om dit project uit handen te geven aan professionals. Het is een mogelijkheid om alleen een gedeelte van de kantoorverhuizing door een verhuisbedrijf te laten doen of de gehele verhuizing. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een professional inschakelen die zich ontfermt over de afdelingen. Op deze manier hoeft u zich niet druk te maken over welke afdeling en medewerker waar komt te zitten op de nieuwe locatie. Het verhuisbedrijf zorgt ervoor dat alle werkplekken gereed zijn, de meubels gemonteerd en de computers aangesloten zodat u na de kantoorverhuizing direct aan het werk kunt gaan.

Seniorenverhuizing

Vaak wordt gezegd dat men ouderen niet meer moet verhuizen omdat dit leidt tot verwarring en ongemak. Het is in veel gevallen echter geen optie om een oudere in het eigen huis te laten zitten in verband met noodzakelijke zorg of het onderhoud van het pand. Daarom zijn er een aantal verhuisbedrijven in Vlissingen die zich hebben gespecialiseerd in het verhuizen van senioren. Een seniorenverhuizing houdt onder andere in dat de verhuizers alle spullen in het oude huis inpakken, en deze op de nieuwe locatie op een vergelijkbare plek zetten. Zo blijft het ongemak beperkt en zal de oudere na de seniorenverhuizing hopelijk snel van de nieuwe woning genieten.


Snelle verhuizingen voor particulieren en bedrijven!

Vind een geschikte verhuizer uit Vlissingen en bespaar tot 40%!


Internationale verhuizing

Immigreren vereist heel wat organisatie, waaronder de verhuizing naar het nieuwe land. Om zeker te weten dat het verhuizen soepel verloopt, en u voldoet aan alle regels in het nieuwe land, adviseren wij gebruik te maken van de diensten van een verhuisbedrijf. Een erkende verhuisservice heeft kennis van de verzekeringen die u hiervoor moet afsluiten, de voorwaarden voor het verschepen van meubilair en de maximale hoeveelheid inboedel die u mee mag naar de plek van bestemming. Hebt u vragen over de kosten of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij informeren u met alle plezier!

Studentenverhuizing

Het is vanzelfsprekend dat een student in Vlissingen het liefst zo goedkoop mogelijk wil verhuizen. De meeste studenten kiezen er daarom voor om met hulp van vrienden en familie te verhuizen. Als u snel klaar wilt zijn met de studentenverhuizing dan is het echter fijn om professionele hulp(middelen) te hebben. Twijfelt u over het inhuren van een verhuisbedrijf uit Vlissingen? Hulp bij een studentenverhuizing hoeft helemaal niet duur te zijn. Een student heeft nog niet zoveel spullen, waardoor een grote verhuiswagen niet nodig is tijdens een studentenverhuizing. Het inschakelen van een kleine bus of alleen een verhuislift is ook een optie. Hierdoor blijft de studentenverhuizing relatief goedkoop.

verhuiswagen huren

Verhuiswagen huren

Naast een verhuislift is het ook een optie om een verhuiswagen te huren, om de verhuizing zo goedkoop mogelijk te laten verlopen. Het regelen van een verhuiswagen kan bij menig verhuisbedrijf, en in diverse soorten en maten. Voor het verhuizen van particulieren hoeft er vaak geen gebruik te worden gemaakt van de grootste wagens, maar dit is afhankelijk van de hoeveelheid spullen die u bezit. Voor welke wagen u het beste kunt kiezen is afhankelijk van de afstand en het budget. Bovendien moet u een keuze maken tussen een verhuiswagen met en zonder bestuurder.

Meubeltransport

Stel u eens voor: u hebt een mooie tuinset gezien op Marktplaats maar hebt geen idee hoe u deze in uw nieuwe tuin moet krijgen. In uw kleine auto past namelijk nog niet eens één stoel. Gelukkig is het een mogelijkheid om hiervoor meubeltransport in te schakelen. U spreekt een tijd af met de chauffeur van het meubeltransport en hij of zij haalt uw meubels op. Een voordeel van meubeltransport is dat u geen gedoe hebt met het huren van een bus. De tijd die u normaalgesproken kwijt bent met het halen en brengen van een bus bespaart u. De chauffeur kan u bovendien helpen bij het in- en uitladen van de spullen.

Verhuislift service

Het huren van een verhuislift levert vele voordelen op. Met een lift kunt u bijvoorbeeld zwaarder meubilair in één keer het huis uit tillen, en is het een optie om grotere meubelstukken te verplaatsen die niet door een deuropening passen. De verhuislift is ook zeker handig wanneer u balkondeuren heeft. Bij vrijwel elk verhuisbedrijf uit Vlissingen is een lift beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs. U moet dan uitgaan van een maximale hoogte van 29 meter en een maximale draagkracht van 250 kilo. Het tillen van een piano, koelkast of dressoir is met een verhuislift geen probleem!


Tevreden klanten

Voor onze bedrijfsverhuizing hebben we een aantal bedrijven vergeleken. We hadden geen zin in tijdrovende telefoontjes en mailtjes. Na de aanvraag op de site kregen we binnen enkele uren al meerdere prijsopgaven. Snel voor elkaar!
Geraldine Brinkman – Smilde

klantervaring

We wilden geen stress en gedoe rondom onze verhuizing naar Vlissingen. Via verhuizen-nu.nl hebben we snel een goede en betaalbare oplossing weten te vinden.
Fam. Veenstra – Vlissingen

klantervaring Vlissingen

Piano verhuizen

Als u wilt dat uw piano heelhuids in uw nieuwe woning aankomt, dan is het verstandig om hiervoor een ervaren verhuisbedrijf in te schakelen. De gemiddelde piano weegt zo’n 300 kilo en is daarnaast onhandig om vast te houden. Het is dan ook niet te doen om deze met uw vrienden van de trap te tillen. Een verhuisbedrijf pakt een piano goed in met verschillende beschermlagen van dekens en stretchfolie. Zware piano’s worden met meerdere verhuizers vervoerd. Ze maken hierbij gebruik van hulpmiddelen zoals een lift of een zogenaamde “pianohond”. In de speciale verhuiswagen wordt het instrument vastgezet met spanbanden zodat deze niet kan omvallen. Zo weet u zeker dat uw piano veilig op de volgende bestemming aankomt.

Inpakservice of zelf inpakken?

Weet u niet waar u moet beginnen met het inpakken van uw spullen, of het u hier totaal geen tijd voor in verband met werk en andere bezigheden? Overweeg dan om gebruik te maken van een inpakservice. Deze verhuisservice is bij menig verhuisbedrijf in Vlissingen opgezet, ter ondersteuning van de klanten. Bij een inpakservice zullen verhuizers op de verhuisdag al vroeg bij u op de stoep staan om alles in te pakken. Dit kan zowel bij een seniorenverhuizing als een bedrijfsverhuizing of het verhuizen van een standaard particulier. De kosten voor een inpakservice vallen gemiddeld rond de €250,-.

Demontage en montage van meubels

Het monteren en demonteren van meubels is een lastige klus als u dit niet dagelijks doet. Gelukkig voor u zijn professionele verhuizers uit Vlissingen ervaren in het monteren van meubilair. Zij hebben uw bed in een handomdraai weer in elkaar gezet, evenals uw bank, eettafel en stoelen. Terwijl u zich focust op het uitpakken van de verhuisdozen zorgt de verhuizer ervoor dat al uw meubilair klaar voor gebruik is. Op deze manier is uw huis ’s avonds direct klaar en kunt u rustig aan uw nieuwe woning in Vlissingen gaan wennen. De montageservice kost ongeveer €40,- per uur.

Tijdelijke opslag

Gaat u kleiner wonen in Vlissingen? Of gaat u pas over een aantal maanden verhuizen maar wilt u alvast beginnen met het opruimen van de zolder? Het huren van een tijdelijke opslag is wellicht een goed idee. Als u hier uw spullen in zet dan staan ze niet in de weg. Er zijn opslagruimtes van verschillende formaten te huur. Of het nou gaat om een kast en bed of alleen een dozijn verhuisdozen, er is altijd een opslagruimte die bij u past. U bepaalt bovendien zelf hoe lang u de opslagruimte huurt. Hebt u een opslag nodig voor een week, een maand of een onbepaalde tijd? Het is allemaal mogelijk.

verhuizen Vlissingen

Grote en kleine verhuizingen

Staat er een bedrijfsverhuizing op de planning? Dit is een grote verhuizing waarbij u vast wel wat hulp kunt gebruiken. Als u een verhuisservice uit Vlissingen inhuurt dan scheelt dit een hoop stress en hebt u meer tijd om aan uw klanten te besteden. Ook voor kleine verhuizingen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt uw hele verhuizing uit handen geven, voordat u het weet geniet u in uw nieuwe woning in Vlissingen. Als u goedkoop wilt verhuizen dan is het tevens een optie om alleen een verhuiswagen te huren. Van goedkoop verhuizen tot een grote verhuizing met alles er op en er aan, er is van alles mogelijk.

Bij u in de provincie:

Zeeland | Middelburg | Vlissingen | Goes | Terneuzen

Kosten verhuisbedrijf

Verhuizen kost gemiddeld tussen de €860,- en €1.240,-. Als u de hulp van verhuizers uit Vlissingen inschakelt, heeft u zelf grote invloed op de verhuiskosten. Door te kiezen voor een goedkope verhuisservice profiteert u wel van de kennis en ervaring van een vakman, maar betaalt u niet de hoofdprijs! Het inschakelen van een verhuizer uit Vlissingen kan al vanaf €30,- per uur! Wilt u ook een verhuiswagen gebruiken? Afhankelijk van het formaat betaalt u hier gemiddeld €60,- tot €70,- per uur voor. Wilt u ook uw spullen laten inpakken? Voor de inpakservice kunt u rekening houden met een gemiddelde prijs van ongeveer €40,- per uur.

Tabel: wat kost een verhuisbedrijf?

Dienst van verhuisbedrijf Gemiddelde kosten*
Verhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer €60,- per uur
Verhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer €70,- per uur
Extra verhuizer inhuren Vanaf €30,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tabel: wat kost een verhuisservice?

Diensten verhuissservice Gemiddelde kosten*
Lift service €65,- per uur
Piano verhuizen €200,- tot €350,- (incl. verzekering)
Tijdelijke opslag inboedel €100,- (opslagbox van 30m³)
Spullen inpakken €40,- per uur
Montage/demontage meubels €40,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tips om te besparen op de verhuiskosten

Als u een nieuw huis in Vlissingen koopt of huurt, dan geeft u uw geld waarschijnlijk liever uit aan de inrichting ervan en niet aan het verhuizen. Helaas is verhuizen een dure aangelegenheid, ook zonder de hulp van professionele verhuizers. Daarom krijgt u een aantal tips om op de verhuiskosten te besparen. Allereerst: probeer de verhuizing in Vlissingen op een doordeweekse dag te plannen! Doordat de tarieven voor de verhuiswagens en –liften doordeweeks voordeliger zijn, vallen de verhuiskosten een stuk lager uit! Daarnaast is het altijd aan te raden om de tarieven van meerdere bedrijven met elkaar te vergelijken. Zo kiest u gemakkelijk voor de firma uit Vlissingen met het beste aanbod.

verhuizen in Vlissingen

Goedkoop verhuizen? Vergelijk gratis offertes

Wilt u binnenkort goedkoop verhuizen in Vlissingen en bent u benieuwd naar de verhuiskosten van een studentenverhuizing? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden bij een internationale Wilt u meer weten over de prijzen van meubeltransport of van een internationale verhuizing? Staat er een seniorenverhuizing in Vlissingen op de planning of hebt u hulp nodig bij een bedrijfsverhuizing? Van kantoorverhuizing tot aan studentenverhuizing, u bent bij ons aan het juiste adres. Via de contactpagina vraagt u gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes bij verhuisbedrijven uit ons netwerk aan. Geef uw gegevens en wensen door en u ontvangt zo snel mogelijk de offertes van meerdere professionals uit Vlissingen. Het is aan u om deze voorstellen met elkaar te vergelijken op basis van prijzen en aanbod, en zo te kiezen voor de specialist die het beste bij u past.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan