Verhuizen Gieten

Zoekt u een erkend verhuisbedrijf in Gieten? Op deze pagina leest u meer over verhuizen, de mogelijkheden en de kosten van een verhuizing. Daarnaast vertellen we u wat een verhuisservice inhoudt. De verhuizers zorgen voor een veilig transport van uw inboedel en een snelle verhuizing.

Start gratis offerteaanvraag!

Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan via het offerteformulier. U ontvang spoedig een aantal offertes met scherpe prijzen van verhuisbedrijven uit Gieten. Vergelijk de offertes op basis van de verhuiskosten, aanbod en voorwaarden en kies het beste verhuisbedrijf voor uw verhuizing! Bespaar op de verhuiskosten. De verhuizers zijn u graag van dienst.

Gratis offertes aanvragen

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het offerteformulier.

Vergelijk offertes

Vergelijk op uw gemak diverse offertes van verhuisbedrijven uit uw buurt.

Bespaar tot 40%

Kies voor het verhuisbedrijf met de beste offerte en bespaar tot 40%.


Navigeer op deze pagina naar:

Werkzaamheden verhuisbedrijf | Werkwijze | Soorten verhuizingen | Kosten | Bespaartips


Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf

Door een verhuisbedrijf uit Gieten in te schakelen profiteert u van een aantal voordelen. Zo weet u zeker dat het transport veilig verloopt en dat uw inboedel en meubilair snel op de plaats van bestemming is. Het verhuisbedrijf neemt u daarnaast veel werk uit handen. Denk aan het sjouwen met zware dozen en het monteren van kasten. Gaat u met spoed verhuizen en heeft u nog paar dagen opslagruimte nodig? Dat is vaak geen probleem. Een verhuizing neemt vaak veel tijd in beslag. Door een verhuisbedrijf in te schakelen verloopt het allemaal een stuk sneller. De verhuizers hebben vakkennis en veel ervaring. Profiteer ook van de volgende voordelen:

 • Snelle en probleemloze verhuizing met inpakservice.
 • Opslagruimte, verhuislift en verhuiswagen.
 • Garantie en kwaliteit.
 • Zware werk wordt voor u gedaan.

verhuisbedrijf Gieten

U zoekt een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf?

Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf? Dan bent u hier op het juiste adres. Wij zijn een netwerk van erkende verhuisbedrijven uit Gieten. De verhuizers uit ons netwerk zijn betrouwbaar, leveren een uitstekende service en hebben veel vakkennis. Vraag direct gratis en vrijblijvende offertes aan om tot 40% te besparen op de verhuiskosten!

Verhuisservice Gieten

Met een verhuisservice heeft u altijd een verhuizing op maat. Elke verhuizing is anders. De één wil liever zelf de dozen inpakken en de ander wil juist een inpakservice en dat de kasten uit elkaar gehaald worden voor transport. Een verhuisbedrijf uit Gieten beidt daarom altijd een verhuisservice die past bij uw verhuizing. U bepaalt wat u door de verhuizers wilt laten doen en wat u zelf doet. Het meeste gemak heeft u natuurlijk als u uw inboedel laat in- en uitpakken door een verhuisbedrijf. Een verhuislift en verhuiswagen nodig? Ook dat is geen probleem. Wat doet een verhuisbedrijf? Verhuizers voor:

 • het snel in- en uitpakken van verhuizendozen;
 • veilig transport;
 • voor verhuizen van meubilair en inboedel;
 • de opslag van inboedel en meubels.

Werkwijze van verhuisbedrijf

Omdat de service voor het verhuizen volledig op maat is, maakt u vooraf duidelijke afspraken over de verhuisdag. Zo weten de verhuizers precies wat er van hen verwacht wordt en weet u ook waar u aan toe bent. Kiest u ervoor om zelf in te pakken en alleen uw inboedel te laten vervoeren? Zorg dan dat de avond van te voren alle verhuisdozen gevuld zijn. U hoeft ze niet te tillen: dit doen de verhuizers voor u. U kunt alvast naar uw nieuwe woning waar u het huis voorbereidt op al uw spullen. Als de verhuizers op uw nieuwe adres aankomen zullen zij de verhuisdozen direct in de juiste kamer zetten. Daarom is het belangrijk om de dozen goed te labelen!


Gaat u verhuizen en ziet u op tegen al het werk?

Schakel een verhuisbedrijf in! Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten.

Gratis offertes vergelijken

Voor bedrijven en particulieren

Er zijn verschillende soorten verhuizingen, elke verhuizing vereist een andere aanpak. Een verhuisbedrijf uit ons netwerk in Gieten staat niet alleen klaar voor verhuizingen van particulieren, maar ook voor bedrijven. Gaat u bijvoorbeeld naar een nieuw pand verhuizen? Een verhuisbedrijf zorgt voor een snelle en professionele verhuizing, zodat u snel aan het werk kunt in het nieuwe pand. Of gaat u verhuizen naar het buitenland? Een internationale verhuizing is vaak meer werk dan een reguliere verhuizing. Schakel een verhuisbedrijf in voor:

 • verhuizingen voor bedrijven en particulieren;
 • bedrijfs- en kantoorverhuizingen;
 • een seniorenverhuizing;
 • een internationale verhuizing;
 • een studentenverhuizing;

Bedrijfsverhuizing

Eén van de moeilijkste verhuizingen is een bedrijfsverhuizing. Dit komt doordat het verhuizen van bedrijven vaak meerdere dagen kost, maar tevens geen werktijd mag kosten. Voor een bedrijfsverhuizing maken professionals uit ons netwerk in Gieten dan ook graag samen met u een draaiboek op basis van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld in een weekend de bedrijfsverhuizing afhandelen? Of is het een optie om het bedrijf in delen te verhuizen, zodat het werk door blijft gaan. Een verhuisbedrijf adviseert u met alle plezier over de mogelijkheden en biedt u desgewenst een vrijblijvende offerte aan.

verhuizing Gieten

Kantoorverhuizing

Of het nu gaat om een grote- of kleine kantoorverhuizing: het blijft complex. Niet alleen vanwege het grote aanbod aan kantoormeubilair, maar ook omdat de werkzaamheden ten tijde van de bedrijfsverhuizing natuurlijk gewoon door moeten gaan. Daarbij is het meer dan alleen een kwestie van verhuizen: de afdelingen moeten opnieuw ingericht worden, het nieuwe kantoorpand moet logistiek goed in elkaar zitten waarbij vaak nog systeemwanden geplaatst moeten worden. Het liefst is de kantoorverhuizing in één dag geregeld zodat u het stilstaan van uw bedrijf zo veel mogelijk kunt beperken. Wij raden u aan om binnen uw bedrijf één coördinator aan te wijzen die samen met een erkend projectverhuizer uit Gieten het overzicht over de kantoorverhuizing houdt. Dankzij de korte lijnen en duidelijke afspraken verhuizen de specialisten uw complete kantoor in één dag, zodat uw medewerkers zo snel mogelijk weer aan het werk kunnen.

Seniorenverhuizing

Een seniorenverhuizing is een extra gecompliceerde klus. Niet altijd is het voor senioren makkelijk om alle spullen te verplaatsen en in te pakken. Schakel daarom een verhuisbedrijf in zodat een seniorenverhuizing van een leien dakje gaat. Kies een goedkoop verhuisbedrijf voor een inpakservice, uitpakken van de verhuisdozen en een veilig transport. De verhuizers uit Gieten zijn bekend met de voorschriften van verschillende verzorgingstehuizen in de regio. Er wordt zorgvuldig gewerkt zodat ook andere senioren geen last ondervinden van de seniorenverhuizing. Weten wat de verhuiskosten zijn voor uw seniorenverhuizing? Vraag gratis prijsoffertes aan!


Erkend verhuisbedrijf gezocht in Gieten?

Vraag gratis offertes aan en bespaar tot wel 40% op de verhuiskosten voor uw verhuizing!


Internationale verhuizing

Wie in het buitenland wil gaan wonen en werken zal een groot aantal zaken moeten organiseren, waaronder de internationale verhuizing. Voor een internationale verhuizing gelden verschillende regels, en moet u rekening houden met verzekeringen. Een specialist op het gebied van een internationale verhuizing kan u hierbij helpen. Zo adviseren verhuizers u onder andere over de regelgeving omtrent het verschepen van uw meubilair, en leggen zij contact met een erkend verhuisbedrijf op de plaats van bestemming. U hoeft zich dan ook nergens druk om te maken, en geniet al snel van een optimaal wooncomfort in het buitenland.

Studentenverhuizing

Net begonnen met studeren en gaat u op kamers? Of gaat juist uw sturende kind voor het eerst uit huis? Een studentenverhuizing is lastig, ook als de student voor het eerst vanuit het ouderlijk huis verhuist. Het gaat in dat geval vaak om een compleet nieuwe inboedel. Bovendien is een studentenhuis vaak lastig bereikbaar met steile trappen en nauwe gangen. Ook als u of uw kind voor het eerst op kamers gaat is het inschakelen van een verhuisbedrijf uit Gieten een mogelijkheid. Ziet u de studentenverhuizing wel zitten? Schakel dan een verhuisservice in om goedkoop een verhuiswagen te huren. Heeft u geen meubeltransport nodig maar ziet u op tegen het monteren van de nieuwe meubels? Verhuizers uit Gieten bieden ook deze verhuisservice aan, zodat uw studentenverhuizing zo spoedig mogelijk verloopt.

verhuiswagen huren

Verhuiswagen huren

Het huren van een verhuiswagen is zeer gemakkelijk. De meeste verhuisbedrijven uit Gieten hebben verhuiswagens in hun bezit die ze verhuren, maar ook menig autoverhuurbedrijf verhuurt goedkoop (kleine) verhuiswagens. Huurt u de wagen bij een verhuisbedrijf? Dan kunt u deze met en zonder bestuurder krijgen. Het voordeel van een bestuurder is dat deze u kan helpen met het inpakken van de wagen, en met het verplaatsen van zwaarder meubilair. Voordat u een verhuiswagen huurt is het aan te raden om te berekenen hoeveel ruimte u nodig hebt.

Meubeltransport

Niet iedereen kijkt tegen het verhuizen op. Sommige mensen vinden het proces juist fijn en willen alles heel bewust meemaken. Het inpakken, monteren en demonteren is iets dat u prima zelf kan. Voor het vervoeren is het natuurlijk mogelijk om goedkoop een echte verhuiswagen te huren, maar het besturen van een vrachtwagen is een kunst op zich. In dat geval is meubeltransport misschien iets voor u. Hierbij verhuist u zelf uw inboedel, maar helpen professionele verhuizers met het vervoeren. Geen verhuislift of -wagen meer nodig, de verhuizers verzorgen het meubeltransport. U hoeft niets te tillen en kan u volop concentreren op het inrichten van uw nieuwe woonruimte.

Verhuislift service

Heeft u ook een verhuislift nodig in Gieten? Een verhuislift is erg praktisch om te gebruiken voor het verplaatsen van meubels vanaf een verdieping. Soms is het niet mogelijk om een kast of bed te verplaatsen via een steile en smalle trap. Door een lift te gebruiken heeft u dat probleem niet. Huur daarom een verhuislift met bediener in van een erkend verhuisbedrijf uit Gieten. Het verhuizen wordt een stuk gemakkelijker door het gebruik van een lift en verloopt sneller. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een verhuislift huren voor het verhuizen.


Tevreden klanten

Voor onze bedrijfsverhuizing hebben we een aantal bedrijven vergeleken. We hadden geen zin in tijdrovende telefoontjes en mailtjes. Na de aanvraag op de site kregen we binnen enkele uren al meerdere prijsopgaven. Snel voor elkaar!
Geraldine Brinkman – Smilde

klantervaring

We wilden geen stress en gedoe rondom onze verhuizing naar Gieten. Via verhuizen-nu.nl hebben we snel een goede en betaalbare oplossing weten te vinden.
Fam. Veenstra – Gieten

klantervaring Gieten

Piano verhuizen

Gaat u een piano verhuizen? Onderschat deze klus dan niet. Het instrument weegt minimaal 150 kilo, maar het gewicht kan makkelijk oplopen tot 400 kilo. Als u hem zelf gaat verhuizen is het in ieder geval belangrijk dat u het instrument goed inpakt en goed vervoer regelt. Een wagen met een laadklep is ideaal, omdat u de piano niet omhoog hoeft te tillen. Zet deze vervolgens goed vast zodat u er zeker van bent dat hij tijdens het vervoeren niet gaat schuiven. Moet de piano naar een hogere verdieping? Dan zult u een verhuislift of zelfs een kraan moeten inschakelen. In dit geval is het vaak verstandiger om het aan professionals over te laten.

Inpakservice of zelf inpakken?

Handig bij zowel een reguliere als bedrijfsverhuizing: de inpakservice. Op deze manier spaart u waardevolle tijd, en het verhuisbedrijf zorgt er ondertussen voor dat uw huisraad op een professionele wijze ingepakt wordt. Door de jarenlange ervaring hebben de verhuizers een efficiënte techniek ontwikkeld om snel en veilig uw spullen in te pakken. De verhuisbedrijven uit ons netwerk ondersteunen tevens bedrijven. Heeft u een internationale verhuizing? Ook dan is het mogelijk om assistentie te krijgen met een inpakservice. U mag er natuurlijk ook voor kiezen om zelf in te pakken, waarna wij u zo goedkoop mogelijk verhuizen.

Demontage en montage van meubels

Eén van de populaire diensten in Gieten is het demonteren en monteren van meubilair. Dit is een lastige klus. Na een lange dag hard werken komt u aan in uw nieuwe woning en voordat u rustig kunt gaan zitten, zult u eerst alle meubels nog in elkaar moeten schroeven. Maar waar is nu dat gereedschap gebleven? En welk onderdeel hoort nu waar? De verhuizers hebben ontzettend veel ervaring met verschillende soorten meubels. Zij lossen deze puzzel in een korte tijd voor u op, zodat u bij thuiskomst niets meer hoeft te monteren!

Tijdelijke opslag

Een kantoorverhuizing is het ideale moment om uw inrichting om te gooien. Misschien is dit de juiste tijd voor die nieuwe bureaus of computers, en wilt u eindelijk die archieven digitaliseren. Dit scheelt u veel ruimte in het nieuwe kantoor, maar levert een hoop ongebruikt meubilair op. De verhuisservice in Gieten biedt in dat geval ook mogelijkheden wat betreft een tijdelijke opslagruimte. Voor een vast bedrag per maand slaat u hier het overbodig geworden meubilair en apparatuur op. Zo heeft u altijd nog de mogelijkheid om er opnieuw gebruik van te maken. Bent u benieuwd wat de tijdelijke opslag u gaat kosten? Neem dan contact op middels ons contactformulier.

verhuizen uit Gieten

Grote en kleine verhuizingen

Elk verhuisbedrijf dat bij ons netwerk is aangesloten is ervaren met grote en kleine verhuizingen. Onder een grote verhuizing verstaan wij een complete reguliere- of bedrijfsverhuizing, waarbij de complete inboedel wordt verhuisd naar de nieuwe woon- of werk locatie. Maar ook in het geval van een kleine verhuizing staan verhuizers uit Gieten met alle plezier voor u klaar. Bij een kleine verhuizing gaat het om het verhuizen van enkele meubelstukken. Denk aan het verhuizen van slechts een bed of bank bij een studentenverhuizing, of het verhuizen van enkel een wasmachine of zelfs een piano. Vraag via ons contactformulier een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing, groot of klein.

Bij u in de provincie:

Assen | Emmen | Hoogeveen | Meppel | Coevorden | Roden

Kosten verhuisbedrijf

De verhuiskosten zijn doorgaans te verdelen in drie categorieën: de arbeidskosten en de materiaalkosten. Een verhuizer kost ongeveer €30,- per uur. Wanneer u meerdere verhuizers uit Gieten inhuurt dan betaalt u extra. Maar omdat de verhuizing ook sneller achter de rug is, kan het alsnog goedkoper zijn! Voor het inschakelen van een verhuiswagen betaalt u ongeveer €60,- tot €70,- per uur, afhankelijk van het formaat van de wagen. Een grotere wagen kost meer, maar doordat u minder vaak heen en weer hoeft te rijden kunt u de verhuiswagen sneller weer inleveren. Dit is een belangrijke afweging in uw keuze voor de verhuiswagen! Gemiddeld kost een verhuizing tussen de €860,- en €1.240,-

Tabel: wat kost een verhuisbedrijf?

Dienst van verhuisbedrijf Gemiddelde kosten*
Verhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer €60,- per uur
Verhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer €70,- per uur
Extra verhuizer inhuren Vanaf €30,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tabel: wat kost een verhuisservice?

Diensten verhuissservice Gemiddelde kosten*
Lift service €65,- per uur
Piano verhuizen €200,- tot €350,- (incl. verzekering)
Tijdelijke opslag inboedel €100,- (opslagbox van 30m³)
Spullen inpakken €40,- per uur
Montage/demontage meubels €40,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tips om te besparen op de verhuiskosten

Een verhuizing kost relatief veel geld, maar gelukkig zijn er simpele manieren om te besparen op de verhuiskosten. Als u zoveel mogelijk zelf doet, kunt u tegen scherpe prijzen toch profiteren van de kennis en ervaring van erkende verhuizers! Door gebruik te maken van alleen de montageservice bespaart u uzelf een hoop tijd en energie en betaalt u niet de hoofdprijs. Hebt u de mogelijkheid om op een doordeweekse dag te verhuizen? Dan zijn de prijzen voor de verhuiswagen en verhuislift vaak voordeliger, waardoor u een stuk goedkoper uit bent. Een andere belangrijke tip is het vergelijken van meerdere verhuizers. Alleen dan bent u verzekerd van het beste aanbod!

verhuizers in Gieten aan het werk

Goedkoop verhuizen? Vergelijk gratis offertes

Wilt u weten wat de verhuiskosten zijn voor het professioneel verhuizen voor particulieren, seniorenverhuizing, meubeltransport of een bedrijfsverhuizing? Of bent u benieuwd naar de prijs van het huren van alleen een verhuiswagen met chauffeur/verhuizer? Door vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen, ontvangt u verschillende prijsopgaven van ieder verschillend aangesloten verhuisbedrijf in Gieten. Deze offertes worden speciaal voor u op maat gemaakt, aan de hand van uw wensen en eisen. Het is aan u om de verkregen prijsopgaven te vergelijken op basis van verhuiskosten en aanbod. En zo te kiezen voor een goedkoop, maar kwalitatief verhuisbedrijf dat bij u past. Wij garanderen dat u altijd snel en vakkundig geholpen zult worden door een specialist uit ons netwerk. Wij helpen u graag verder! Vergelijk en bespaar op de verhuiskosten!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan