Verhuizen Oost-Souburg

Verhuizen gaat een stuk soepeler met de hulp van een erkend verhuisbedrijf uit Oost-Souburg! Terwijl u na de verhuizing op uw gemak u nieuwe keuken inruimt, zijn de verhuizers druk bezig met de montage van uw eettafel en –stoelen, zodat u vanavond direct in uw nieuwe eetkamer kunt dineren.

Start gratis offerteaanvraag!

Een verhuisservice is meer dan alleen het demonteren en monteren van uw meubilair. Op deze pagina leest u meer over de verschillende diensten die een verhuisbedrijf uit Oost-Souburg aanbiedt. Zo stelt u zelf uw ideale verhuisservice samen! Wilt u meer weten of wilt u besparen op de verhuiskosten? Vraag dan vrijblijvend meerdere offertes aan!

Gratis offertes aanvragen

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het offerteformulier.

Vergelijk offertes

Vergelijk op uw gemak diverse offertes van verhuisbedrijven uit uw buurt.

Bespaar tot 40%

Kies voor het verhuisbedrijf met de beste offerte en bespaar tot 40%.


Navigeer op deze pagina naar:

Werkzaamheden verhuisbedrijf | Werkwijze | Soorten verhuizingen | Kosten | Bespaartips


Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf?

Het inschakelen van een verhuisbedrijf uit Oost-Souburg heeft diverse voordelen. Allereerst zal het verhuizen een stuk soepeler en sneller verlopen. Door jarenlange ervaring zullen de verhuizers uw spullen efficiënt en voorzichtig inpakken, waardoor u bovendien zo weinig mogelijk materiaal hoeft te gebruiken. Een ander belangrijk voordeel, is dat uw spullen tijdens het verhuizen goed verzekerd zijn. Mochten ze onderweg beschadigd raken? Dan vergoedt het verhuisbedrijf de schade! Daarnaast scheelt het u een hoop stress als u de hulp van een erkende verhuizer inschakelt. Dit zijn de belangrijkste voordelen van een verhuisbedrijf uit Oost-Souburg:

 • Uw spullen zijn tijdens het verhuizen verzekerd tegen schade.
 • De verhuisdag verloopt een stuk sneller en soepeler.
 • U bespaart uzelf een hoop stress.

verhuisbedrijf Oost-Souburg

U zoekt een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf?

Bij ons netwerk zijn alleen gerenommeerde verhuisbedrijven in Oost-Souburg aangesloten. Op deze manier kunnen wij u professionaliteit en hoge kwaliteit garanderen. Maar dit betekent echter niet dat u de hoofdprijs betaalt voor verhuizen! De bedrijven uit ons netwerk, hanteren scherpe prijzen. Daarbij komt dat wij u de mogelijkheid bieden prijzen met elkaar te vergelijken. Dus u kiest zelf altijd de voor u beste deal!

Verhuisservice Oost-Souburg

Wanneer u een verhuizer kiest, kunt u de verhuisservice volledig aanpassen naar uw eigen wensen. Er zijn verschillende werkzaamheden die verhuizers uitvoeren, waaronder het vervoeren van uw inboedel, een inpakservice en een montageservice. Natuurlijk is het ook mogelijk om de gehele verhuizing van A tot Z uit handen te geven, zo profiteert u van optimale luxe. U hoeft helemaal niets te doen en kunt ’s avonds toch volop van uw nieuwe huis genieten! Een verhuizer uit Oost-Souburg voert onder meer de volgende werkzaamheden uit:

 • Het inpakken en uitpakken van uw inboedel.
 • Het demonteren en monteren van uw meubilair.
 • Het besturen of vervoeren van de verhuiswagen en verhuislift.
 • Kleine reparaties of herstelwerkzaamheden in uw oude en nieuwe woning.

Werkwijze van verhuisbedrijf

De werkwijze van de verhuizers uit Oost-Souburg is onder meer afhankelijk van de werkzaamheden die zij voor u uitvoeren. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van de inpakservice? Dan leveren de verhuizers de verhuisdozen en andere materialen om alles stevig in te pakken. Zij komen de ochtend voor het verhuizen al bij u langs om alles in te pakken zodat u dezelfde dag nog kunt verhuizen. Kiest u ervoor om zelf alles in te pakken? Dan arriveren de verhuizers iets later met de verhuiswagen. Deze zullen zij voor u inladen, zodat u niets hoeft te tillen. Voorafgaand aan de verhuisdag bespreekt u al uw wensen met het verhuisbedrijf, zodat beide partijen weten waar zij aan toe zijn.


Erkende en goedkope verhuizers uit Oost-Souburg!

Vergelijk vrijblijvend offertes en bespaar tot 40%!

Gratis offertes vergelijken!

Voor bedrijven en particulieren

Als particulieren gaan verhuizen, is het verstandig om te controleren of de verhuisfirma is aangesloten bij de branchevereniging Erkende Verhuizers. Dit garandeert particulieren een betrouwbaar bedrijf en biedt garanties op het gebied van betalingen en een faillissement. Voor bedrijven is het aan te raden om te controleren of de firma beschikt over keurmerken of certificaten. Als dit het geval is, dan heeft het bedrijf in kwestie ervaring met het verhuizen van kantoren. Zo weet u zeker dat uw bedrijfsverhuizing vlekkeloos verloopt. Er zijn verschillende soorten verhuizingen voor bedrijven en particulieren waarvoor de hulp van een erkende verhuizer van pas komt:

 • Bedrijfsverhuizingen
 • Kantoorverhuizingen
 • Seniorenverhuizingen
 • Internationale verhuizingen
 • Studentenverhuizingen

Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing vraagt een goede voorbereiding. Een bedrijfsverhuizing is uiteraard een stuk ingewikkelder dan wanneer een particulier verhuist. Denk maar eens aan alle archieven, meubels en computers die mee verhuisd moeten worden naar het nieuwe pand. Daarnaast moet ontzettend veel personeel geïnformeerd worden en het nieuwe gebouw klaargemaakt worden. Wilt u dat de bedrijfsvoering doorgaat terwijl de verhuizing plaatsvindt? Het is een mogelijkheid om bij een bedrijfsverhuizing te kiezen voor het verhuizen van het bedrijf in delen. Dit betekent dat de helft nog aan het werk is in het oude pand, terwijl bij het nieuwe bedrijfspand ook al enkele afdelingen aan het werk zijn.

verhuizing Oost-Souburg

Kantoorverhuizing

Een kantoorverhuizing is veel meer dan alleen het in- en uitladen en het vervoer van meubilair. Het is een groot project waarbij u rekening moet houden met verschillende factoren. Wilt u dat de bedrijfsvoering gewoon doorgaat en dat u zich voor 100% aan uw klanten kunt wijden? Dan is het een mogelijkheid om het gehele project van uw kantoorverhuizing uit handen te geven. Een verhuisbedrijf uit Oost-Souburg kan voor u onder andere de kantoorverhuizing voorbereiden. Denk hierbij aan alle handelingen in kaart brengen, meubels demonteren en de nieuwe locatie gereedmaken. Uiteraard kunt u na de voorbereidingen ook de kantoorverhuizing zelf over laten aan een professional.

Seniorenverhuizing

Voor veel senioren geldt dat zij op een gegeven moment moeten verhuizen naar een kleiner pand, of naar een appartement in een bejaardentehuis. Dit betekent dat er veel verandert, en vaak ook dat al het meubilair niet meer in de nieuwe ruimte past. Een aantal van onze professionals heeft zich daarom gespecialiseerd in de zogeheten seniorenverhuizing. Zij kunnen zorgen voor het inpakken van de inboedel en het opleveren van het oude huis in Oost-Souburg. Ze zullen bovendien in de nieuwe woning het meeverhuisde meubilair op een vergelijkbare plek zetten zodat de nieuwe woning gauw weer als een thuis voelt.


Kantoorverhuizing? Schakel een professioneel verhuisbedrijf in!

Vergelijk de kosten van meerdere bedrijven en bespaar op uw verhuiskosten!


Internationale verhuizing

Bij een internationale verhuizing komt meer kijken dan wanneer u in Oost-Souburg gaat verhuizen. Om uzelf enige moeite te besparen tijdens het verhuizen, is het mogelijk om gebruik te maken van onze verhuisservice. Wij verbinden u snel aan een erkend verhuisbedrijf uit Oost-Souburg dat u kan helpen bij het verhuizen overzee. De meeste specialisten uit ons netwerk hebben contacten met diverse verhuisagenten in het buitenland, zodat de verhuizing niet alleen in Nederland goed geregeld is, maar ook op de plek van bestemming zonder problemen verloopt. Verhuist u tijdelijk naar het buitenland? Het is een optie om een deel van uw inboedel in een opslag te bewaren.

Studentenverhuizing

Een student wil meestal dicht bij school wonen. Een studentenverhuizing komt dan ook vaak voor. Het is begrijpelijk dat een student zo goedkoop en zo snel mogelijk wil verhuizen. Een student heeft veelal niet zoveel spullen, waardoor een betaalbare en snelle verhuizing erg haalbaar is. Het is uiteraard een mogelijkheid om ook voor een studentenverhuizing een verhuisbedrijf uit Oost-Souburg in te huren. Uw wensen, behoeften en eisen met betrekking tot de studentenverhuizing worden besproken en vervolgens wordt een plan gemaakt. Zo is het bijvoorbeeld een optie om de gehele studentenverhuizing uit handen te geven, maar ook alleen een verhuisbedrijf inhuren voor het vervoer van de inboedel is een optie.

verhuiswagen huren

Verhuiswagen huren

Verhuizen is niet goedkoop, maar wel verhoudingsgewijs goedkoop uit te voeren. Eén van de tips voor een budgetverhuizing is het huren van een verhuiswagen. Verhuiswagens zijn in soorten en maten verkrijgbaar bij onze specialisten uit Oost-Souburg. Evenals een verhuislift is ook een verhuiswagen met en zonder bestuurder verkrijgbaar. Voor welke variant u kiest is afhankelijk van uw wensen en uw ervaring met het besturen van een verhuiswagen. Kiest u ervoor om een verhuiswagen te huren? Kijk dan altijd ook even naar de parkeermogelijkheden bij beide panden.

Meubeltransport

Bent u verhuisd en hebt u nieuwe meubels gekocht maar hebt u geen idee hoe u deze bij uw woning krijgt? Of vraagt u zich af hoe u uw wasmachine, bed en bank van uw oude woning naar uw nieuwe woning gaat vervoeren? Het is een optie om hiervoor meubeltransport in te schakelen. Het inhuren van meubeltransport is ideaal als u een busje nodig hebt, maar niet voor lange tijd. De chauffeur haalt op een afgesproken moment uw meubels op en rijdt naar het volgende adres. Daar helpt hij met uitladen. Ideaal, want dankzij het meubeltransport bent u geen tijd met het ophalen en wegbrengen van een verhuisbus kwijt.

Verhuislift service

Een verhuislift kan een handige toevoeging zijn bij een verhuizing. Met een verhuislift kunt u zwaar meubilair van een bovenverdieping tillen, en is het mogelijk de grotere meubelstukken te verplaatsen wanneer het trapgat of de deuropening te klein is. Het huren van een verhuislift kan bij menig verhuisbedrijf uit Oost-Souburg. Hoe goedkoop dit kan is afhankelijk van uw wensen. Zo kunt u een verhuislift met en zonder hulp bij de bediening huren. Woont u zes hoog en bent u benieuwd of de verhuislift zover reikt? De maximale hoogte is ongeveer 29 meter, de maximale draagkracht 250 kilo.


Tevreden klanten

Voor onze bedrijfsverhuizing hebben we een aantal bedrijven vergeleken. We hadden geen zin in tijdrovende telefoontjes en mailtjes. Na de aanvraag op de site kregen we binnen enkele uren al meerdere prijsopgaven. Snel voor elkaar!
Geraldine Brinkman – Smilde

klantervaring

We wilden geen stress en gedoe rondom onze verhuizing naar Oost-Souburg. Via verhuizen-nu.nl hebben we snel een goede en betaalbare oplossing weten te vinden.
Fam. Veenstra – Oost-Souburg

klantervaring Oost-Souburg

Piano verhuizen

Huurt u een verhuisbedrijf uit Oost-Souburg in voor het verhuizen van uw piano? Een goed idee! Een verhuisbedrijf is ervaren in het vervoeren van piano’s en is in het bezit van het juiste materiaal. Allereerst zullen de verhuizers het instrument zorgvuldig demonteren, voor zover dat mogelijk is. Vervolgens wordt de piano verpakt in dekens en plastic, om te voorkomen dat deze beschadigd raakt tijdens het verhuizen. Hierna vervoeren de verhuizers het instrument met een kraan, verhuislift of een zogenaamde speciale “pianohond”. Met de hand is meestal geen optie omdat een piano erg zwaar is. Vervolgens vervoeren de verhuizers de piano met een speciale verhuiswagen naar uw nieuwe huis in Oost-Souburg.

Inpakservice of zelf inpakken?

Het inpakken van de inboedel kan heel wat tijd in beslag nemen. Bij menig verhuisbedrijf in Oost-Souburg kunt u daarom gebruik maken van de inpakservice. Voor een particuliere verhuizing geldt dat dan een aantal verhuizers op de verhuisdag vroeg bij u voor de deur staan om alles in te pakken. Kiest u bij een bedrijfsverhuizing voor een inpakservice? Dan zal dit vaak deels al op een eerder moment worden gedaan, zodat het verhuizen in stappen kan worden afgehandeld. De prijzen voor een dergelijke inpakhulp komen los ongeveer op €250,-, terwijl een volledige verhuisservice rond de €1200,- kost.

Demontage en montage van meubels

Eén van de grootste klussen tijdens een verhuizing is het demonteren en monteren van uw meubilair. Van meubels die u jaren geleden kocht heeft u waarschijnlijk geen handleiding meer. Dit maakt het monteren vaak lastig, zeker als u niet meer weet welke schroeven waar horen. De verhuizers uit Oost-Souburg hebben gelukkig als geen ander ervaring met het monteren van vele verschillende Ikea meubels. Zij zullen uw meubelstuk in korte tijd weer in elkaar zetten, zonder dat er schroeven of onderdelen overblijven! Een montageservice is relatief goedkoop en scheelt u toch een hoop energie op de verhuisdag zelf!

Tijdelijke opslag

Als u gaat verhuizen komt u vaak voor verrassingen te staan. Uw nieuwe bank wordt bijvoorbeeld onverwacht volgende week geleverd maar uw woning wordt pas over een maand opgeleverd. Of het leggen van de vloer is vertraagd waardoor u tijdelijk uw meubels ergens kwijt moet. Als u voor korte periode uw inboedel moet opslaan dan is het huren van een tijdelijke opslag wellicht iets voor u. In een tijdelijke opslag staan uw spullen droog en veilig. U bepaalt zelf hoe lang uw inboedel in de tijdelijke opslag blijft staan. Daarnaast is de opslag altijd toegankelijk. Ook uw vleugel of antieke kast kunt u kwijt in een tijdelijke opslag.

verhuizen Oost-Souburg

Grote en kleine verhuizingen

Bij een grote verhuizing, zoals een bedrijfsverhuizing, kiezen mensen er vaak voor om een professioneel verhuisbedrijf uit Oost-Souburg in te huren. Een bepaald onderdeel van de verhuizing of het gehele project inclusief dozen in- en uitpakken wordt uit handen gegeven zodat het bedrijf hier geen omkijken naar heeft. Bij een kleine verhuizing, zoals een seniorenverhuizing, wordt een verhuisbedrijf uit Oost-Souburg minder vaak ingeschakeld. Men kiest er met een kleine verhuizing vaker voor om alles zelf te doen. Ook voor een kleine verhuizing is het echter geen slecht idee om een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen. Of het nou gaat om grote of kleine verhuizingen, als u professionele hulp inschakelt dan zit u voordat u het weet in uw nieuwe pand of woning na een stressvrije verhuizing.

Bij u in de provincie:

Zeeland | Middelburg | Vlissingen | Goes | Terneuzen

Kosten verhuisbedrijf

Voordat u een verhuisbedrijf uit Oost-Souburg inschakelt, wilt u natuurlijk weten wat dit gaat kosten. De verhuiskosten verschillen enorm per verhuisfirma. Als u zo goedkoop mogelijk wilt verhuizen, dan is het belangrijk om de prijzen van verschillende verhuizers met elkaar te vergelijken. Op die manier bent u verzekerd van het beste aanbod en bespaart u tot wel 40% op de kosten! Een gemiddelde verhuizing kost €860,- tot €1.240,-. Voor de verhuizer betaalt u ongeveer €30,- per uur en het huren van een verhuiswagen kost ongeveer €60,- tot €70,- per uur. Hoe groter de wagen, hoe hoger de prijs. Maar u kunt ook meer meenemen, waardoor u de wagen eerder terug kunt brengen!

Tabel: wat kost een verhuisbedrijf?

Dienst van verhuisbedrijf Gemiddelde kosten*
Verhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer €60,- per uur
Verhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer €70,- per uur
Extra verhuizer inhuren Vanaf €30,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tabel: wat kost een verhuisservice?

Diensten verhuissservice Gemiddelde kosten*
Lift service €65,- per uur
Piano verhuizen €200,- tot €350,- (incl. verzekering)
Tijdelijke opslag inboedel €100,- (opslagbox van 30m³)
Spullen inpakken €40,- per uur
Montage/demontage meubels €40,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tips om te besparen op de verhuiskosten

Verhuizen is een dure aangelegenheid, ook als u geen professionele verhuizers uit Oost-Souburg inschakelt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te besparen op de verhuiskosten! Een eerste tip is het gebruik van goedkope materialen, zoals verhuisdozen en verpakkingsmiddelen. Oude kranten zijn erg geschikt om glaswerk mee in te pakken en gebruikte verhuisdozen worden vaak voor weinig of niets aangeboden! Als u wel erkende verhuizers inschakelt, help dan zoveel mogelijk mee om op de kosten te besparen. Zo is de verhuizer minder tijd kwijt, waardoor u minder arbeidsuren hoeft te betalen. Een laatste tip is om de tarieven van verschillende bedrijven te vergelijken, zodat u verzekerd bent van het beste aanbod.

verhuizen in Oost-Souburg

Goedkoop verhuizen? Vergelijk gratis offertes

Bent u benieuwd naar de prijzen van een seniorenverhuizing, studentenverhuizing of meubeltransport? Of gaat u emigreren en staat er een internationale verhuizing uit Oost-Souburg op de planning? Waar u ook hulp bij nodig hebt, u bent bij een verhuisservice uit Oost-Souburg aan het juiste adres. Als u uw gegevens achterlaat op de contactpagina zorgen de specialisten uit ons netwerk ervoor dat u spoedig meerdere offertes (max. 5) van verhuisspecialisten ontvangt. Deze kunt u dan vergelijken op basis van prijs en voorwaarden. U kiest zelf welk bedrijf u inhuurt. Bent u alleen benieuwd naar de kosten? Geen probleem, het aanvragen van offertes is gratis en helemaal vrijblijvend.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan