Verhuizen Westerveld

Gaat u verhuizen in Westerveld? Schakel dan een professioneel verhuisbedrijf in. U bent verzekerd van een hoge kwaliteit en weet zeker dat de verhuizing snel en soepel verloopt. Op deze pagina vertellen we u meer over de soorten verhuizingen, de mogelijkheden van de verhuisservice en de voordelen. Daarnaast geven we u inzicht in de gemiddelde kosten.

Start gratis offerteaanvraag!

Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan van verhuisbedrijven uit Westerveld via het offerteformulier. Van een verhuislift tot een inpakservice. Het is allemaal mogelijk. Vergelijk de aanbiedingen op kosten en voorwaarden. Bespaar op de verhuiskosten en kies de specialist voor uw verhuizing! De verhuizers uit ons netwerk staan graag voor u klaar.

Gratis offertes aanvragen

Vraag vrijblijvend diverse offertes aan via het offerteformulier.

Vergelijk offertes

Vergelijk op uw gemak diverse offertes van verhuisbedrijven uit uw buurt.

Bespaar tot 40%

Kies voor het verhuisbedrijf met de beste offerte en bespaar tot 40%.


Navigeer op deze pagina naar:

Werkzaamheden verhuisbedrijf | Werkwijze | Soorten verhuizingen | Kosten | Bespaartips


Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf

Schakel de verhuisservice in om snel en probleemloos te verhuizen. De verhuizers hebben veel ervaring en vakkennis, hierdoor verloop het verhuizen een stuk sneller. Daarnaast weet u zeker dat uw meubels en andere bezittingen veilig vervoerd worden. Hiervoor worden grote verhuiswagens voor gebruikt en handige verhuisdozen. Geef al het werk uit handen. Van het inpakken, tot het vervoeren en uitpakken. U hoeft niet met zware dozen te sjouwen of kasten te monteren. Nog een paar dagen opslag nodig? Ook dat is geen probleem. De belangrijkste voordelen van de verhuisservice:

 • Verhuizing verloopt snel en zonder problemen.
 • Beschikking tot opslag, verhuiswagen en verhuislift.
 • U krijgt altijd hoogwaardige kwaliteit, garantie en uitstekende service.
 • U hoeft zelf het zware werk niet te doen.

verhuisbedrijf Westerveld

U zoekt een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf?

Bent u op zoek naar een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan helpen wij u graag verder! Via ons netwerk vindt u eenvoudig en snel een geschikt verhuisbedrijf voor het verhuizen. Vul uw gegevens in op het offerteformulier en ontvang gratis en vrijblijvend een aantal prijsoffertes met scherpe prijzen. Vergelijk de aanbiedingen en kies het beste verhuisbedrijf!

Verhuisservice Westerveld

Elke verhuizing is anders en vereist een verhuisservice op maat. Wilt u bijvoorbeeld optimaal gebruik maken van de verhuizers van het verhuisbedrijf uit Westerveld en geen zwaar werk doen? Kies dan voor een verhuisservice met het inpakken van de verhuisdozen en de montage van kasten en ander meubilair. Of wilt u besparen op de verhuisservice? Pak dan zelf in en kies voor een meubeltransport. Het voordeel van een verhuisservice is dat u zelf bepaalt wat u door een verhuizer wilt laten doen en wat u zelf gaat aanpakken. Wat doet een verhuisbedrijf? Een verhuisbedrijf zorgt voor:

 • een veilig transport naar het nieuwe huis of kantoor;
 • het in- en uitpakken van verhuisdozen;
 • het verplaatsen van inboedel en meubilair;
 • de tijdelijke opslag.

Werkwijze van verhuisbedrijf

De werkwijze van de verhuizers uit Westerveld is onder meer afhankelijk van de werkzaamheden die zij voor u uitvoeren. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van de inpakservice? Dan leveren de verhuizers de verhuisdozen en andere materialen om alles stevig in te pakken. Zij komen de ochtend voor het verhuizen al bij u langs om alles in te pakken zodat u dezelfde dag nog kunt verhuizen. Kiest u ervoor om zelf alles in te pakken? Dan arriveren de verhuizers iets later met de verhuiswagen. Deze zullen zij voor u inladen, zodat u niets hoeft te tillen. Voorafgaand aan de verhuisdag bespreekt u al uw wensen met het verhuisbedrijf, zodat beide partijen weten waar zij aan toe zijn.


Ervaren en deskundig verhuisbedrijf in Westerveld nodig?

Vindt eenvoudig de beste verhuizers. Vraag gratis offertes aan en bespaar op de verhuiskosten!

Gratis offertes vergelijken

Voor bedrijven en particulieren

Gaat u verhuizen en wilt u gebruik maken van de verhuisservice? Een verhuisbedrijf staat niet alleen klaar voor het verhuizen van particulieren, maar is er ook voor bedrijven. Uw kantoorspullen worden snel en veilig verhuisd door erkende verhuizers. Elke verhuizing is anders. Zo vereist een internationale verhuizing voor particulieren een andere aanpak dan een seniorenverhuizing of bedrijfsverhuizing. Maar om welk soort verhuizing het ook gaat, de verhuizers zorgen ervoor dat het verhuizen snel en zonder problemen verloopt. Ga ook voor meer gemak en kies ervoor om de verhuizing door een professional uit te laten voeren. Schakel ook een verhuisbedrijf uit Westerveld in voor:

 • een verhuizing voor particulieren;
 • en professionele bedrijfs- en kantoorverhuizing;
 • een seniorenverhuizing;
 • een internationale verhuizing;
 • een snelle studentenverhuizing.

Bedrijfsverhuizing

Het verhuizen van bedrijven heeft heel wat voeten in aarde, en duurt vaak meerdere dagen. Om ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk werktijd verloren gaat, zijn er twee opties mogelijk. De eerste is om het in een weekend af te handelen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het bedrijf in twee delen te verhuizen. Dit betekent dat het werk te allen tijde door zal gaan. Goedkoop te verhuizen is een derde optie om de bedrijfsverhuizing in twee dagen door de week uit te voeren. Dit is echter afhankelijk van uw wensen. Laat u adviseren door verhuizers uit Westerveld over het verhuizen van bedrijven en bespaar op de verhuiskosten!

verhuizing in Westerveld

Kantoorverhuizing

Een kantoorverhuizing bestaat over het algemeen uit verschillende onderdelen. Eén van de belangrijkste taken is het aansturen van de kantoorverhuizing. Medewerkers moeten op de hoogte gehouden worden en verhuizers moeten weten wanneer zij welk kantoormeubilair kunnen verhuizen. Een tweede taak bij een bedrijfsverhuizing is het klaarmaken van het nieuwe pand. Vaak moeten er nog systeemwanden of verlaagde plafonds geplaatst worden en worden er nieuwe, extra stopcontacten bevestigd. Voor beide klussen zijn de erkende projectverhuizers uit Westerveld inzetbaar. Zo hoeven u en uw medewerkers geen kostbare tijd te verliezen aan het organiseren van de kantoorverhuizing. Het verhuisbedrijf regelt alles in overleg, zodat u overal van op de hoogte bent.

Seniorenverhuizing

Een seniorenverhuizing is een ingewikkeld proces. Het wennen aan een nieuwe woonomgeving is al zodanig stressvol, dat het van belang is dat de verhuizing zelf zonder problemen verloopt. Daarom beiden verhuisbedrijven speciale seniorenverhuizingen met inpakservice. De verhuizers helpen dan van A tot Z. Niet alleen de inboedel wordt verhuisd op vakkundige wijze, maar ook het inpakken en uitpakken. Bij de inrichting van de nieuwe woonruimte wordt de oude inrichting zoveel mogelijk als richtlijn gebruikt, zodat de senioren zich snel thuis voelen. De verhuiskosten zijn voor senioren vanzelfsprekend gelijk, dus bespaar uzelf de moeite en laat ons de seniorenverhuizing in Westerveld regelen.


Gaat u verhuizen en heeft u hulp nodig?

Ga voor de beste kwaliteit en vraag gratis en vrijblijvende offertes aan!


Internationale verhuizing

Een internationale verhuizing vergt veel organisatie. Zo moet u rekening houden met de regelgeving omtrent het verschepen van meubilair, en zal u tevens aandacht moeten besteden aan de verzekeringen die u hiervoor moet afsluiten. Een specialist op het gebied van buitenlandse verhuizingen kan u hierover meer informatie geven, of u helpen bij het afhandelen van de klus. Menig verhuisbedrijf uit Westerveld heeft bovendien contacten met professionele verhuisbedrijven in de landen waar de meeste Nederlanders naar emigreren. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van een internationale verhuizing? Vraag dan snel via het offerteformulier enkele offertes aan.

Studentenverhuizing

Onder een studentenverhuizing verstaan we het verhuizen van studenten. Dat kan van de ene studentenkamer naar de andere zijn, maar het gaat hierbij ook om studenten die voor het eerst op kamers wonen. U heeft bij een studentenverhuizing verschillende opties. Natuurlijk is het mogelijk om een verhuisbedrijf uit Westerveld in te schakelen voor het complete proces, maar omdat het vaak om een kamer gaat zou u er ook voor kunnen kiezen om een verhuiswagen of –lift te huren om soepel te kunnen verhuizen. Een andere optie is het inschakelen van meubeltransport of een monteerservice. Door zelf bij te dragen aan de verhuizing, verhuist u snel, soepel en goedkoop.

verhuiswagen in Westerveld huren

Verhuiswagen huren

Met behulp van een gehuurde verhuiswagen verhuist u zo goedkoop mogelijk. Het kan worden gehuurd in een groot aantal soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld een kleine verhuiswagen huren van ongeveer 15m3, maar ook kiezen voor één met een inhoud van 50m3. Bij menig verhuisbedrijf hebt u de keuze uit een wagen met bestuurder. Het voordeel van een bestuurder is dat u bij het in- en uitladen tevens hulp krijgt van ervaren verhuizers.

Meubeltransport

In overleg met de verhuisservice regelt u zelf uw reguliere of bedrijfsverhuizing. U kan de complete verhuizing uit handen geven, maar het is ook een optie om verschillende aspecten uit handen te geven. Bijvoorbeeld het meubeltransport. Als u deze verhuisservice inschakelt hoeft u geen verhuiswagen te huren en profiteert u bij het inladen van de kennis en expertise van ervaren verhuizers. Door enkel het meubeltransport uit handen te geven verhuist u goedkoop en snel. U pakt zelf in en uit. Wilt u geen tijd kwijt zijn aan het monteren van uw meubilair? Ook een monteerservice behoort tot de mogelijkheden bij een verhuisbedrijf uit ons netwerk in Westerveld.

Verhuislift service

Wilt u een verhuislift huren in Westerveld? Via een verhuisbedrijf is dit geen probleem! Met een dergelijke verhuislift kunt u moeilijk te verplaatsen objecten zoals meubels gemakkelijk via het raam verhuizen. Zo wordt het proces gemakkelijker. Ieder verhuisbedrijf staat u, indien gewenst, bij met additionele hulp. Als u op zoek bent naar een verhuislift, geef dit dan aan op het contactformulier. De lift is relatief goedkoop en het bespaart u veel moeite. Wij zorgen ervoor dat u snel een degelijke verhuislift huren kan in Westerveld! Huur een verhuislift met bediener voor het meeste gemak.


Tevreden klanten

Voor onze bedrijfsverhuizing hebben we een aantal bedrijven vergeleken. We hadden geen zin in tijdrovende telefoontjes en mailtjes. Na de aanvraag op de site kregen we binnen enkele uren al meerdere prijsopgaven. Snel voor elkaar!
Geraldine Brinkman – Smilde

klantervaring

We wilden geen stress en gedoe rondom onze verhuizing naar Westerveld. Via verhuizen-nu.nl hebben we snel een goede en betaalbare oplossing weten te vinden.
Fam. Veenstra – Westerveld

klantervaring Westerveld

Piano verhuizen

Het verhuizen van een piano is geen klus die u moet onderschatten! Het instrument is niet alleen groot, maar ook enorm zwaar, waardoor u het zeker niet alleen kunt doen. Allereerst is het belangrijk om fatsoenlijk vervoer te regelen. Hoewel een aanhangwagen in theorie groot genoeg is, moet u er rekening mee houden dat u de piano een flink stuk omhoog zal moeten tillen. 400 kilo tilt u niet zo eenvoudig omhoog, ook niet met meerdere personen. Een verhuiswagen met laadbak is daarom ideaal. Pak de piano goed en stevig en zet hem goed vast in de laadbak. Maak ook gebruik van goede werkhandschoenen zodat u voldoende grip heeft.

Inpakservice of zelf inpakken?

U kan natuurlijk uw inboedel zelf inpakken als u gaat verhuizen, maar met een inpakservice zorgen de verhuizers uit Westerveld hiervoor. Voor gunstige verhuiskosten pakken de verhuizers uw spullen op professionele wijze voor u in. De verhuizers helpen u met alle gemak, zodat uw verhuizing sneller voltooid wordt. U bespaart er tijd door. De verhuisservice is niet alleen handig voor particulieren, maar ook voor een bedrijfsverhuizing. Zo kunnen uw werknemers door blijven werken terwijl de verhuizers het archief verhuizen. De inpakservice is ook erg handig voor met spoed verhuizen.

Demontage en montage van meubels

Eén van de grootste klussen tijdens een verhuizing is het demonteren en monteren van uw meubilair. Van meubels die u jaren geleden kocht heeft u waarschijnlijk geen handleiding meer. Dit maakt het monteren vaak lastig, zeker als u niet meer weet welke schroeven waar horen. De verhuizers uit Westerveld hebben gelukkig als geen ander ervaring met het monteren van vele verschillende Ikea meubels. Zij zullen uw meubelstuk in korte tijd weer in elkaar zetten, zonder dat er schroeven of onderdelen overblijven! Een montageservice is relatief goedkoop en scheelt u toch een hoop energie op de verhuisdag zelf!

Tijdelijke opslag

Een nieuw kantoor vraagt natuurlijk om een nieuwe inrichting, dus een kantoor- of bedrijfsverhuizing is het ideale moment om een nieuwe inboedel aan te schaffen. Het enige nadeel is dat u achterblijft met ongebruikt meubilair of apparatuur. Als u op uw kantoor geen opslagruimte hebt, dan kunt u overwegen om gebruik te maken van een tijdelijke opslagruimte. Een verhuisbedrijf slaat uw inboedel voor een vast bedrag op tot het moment dat u het gaat gebruiken. Afhankelijk van de meubelen die u wilt opslaan zijn er verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een verwarmde opslagruimte of extra veilige.

verhuizen in of naar Westerveld

Grote en kleine verhuizingen

Door van tevoren afspraken te maken met het verhuisbedrijf over de verhuisservice, verloopt de verhuizing zo soepel en goedkoop mogelijk. U kan bij grote verhuizingen alles uit handen geven. Terwijl u gewoon naar uw werk vertrekt, kunt u ’s avonds naar uw nieuwe woning rijden waar al het meubilair inmiddels gemonteerd is. Maar ook in het geval van een kleine verhuizing bent u bij een verhuisbedrijf uit ons netwerk aan het juiste adres. In dit geval gaat het vaak om het verhuizen van slechts één of enkele meubelstukken. Het verhuizen van een piano is een goed voorbeeld van een kleine verhuizing, maar ook in het geval van een studentenverhuizing waarbij slechts een bed of bank vervoerd moet worden spreken we van een kleine verhuizing.

Bij u in de provincie:

Assen | Emmen | Hoogeveen | Meppel | Coevorden | Roden

Kosten verhuisbedrijf

Voordat u een verhuisbedrijf uit Westerveld inschakelt, wilt u natuurlijk weten wat dit gaat kosten. De verhuiskosten verschillen enorm per verhuisfirma. Als u zo goedkoop mogelijk wilt verhuizen, dan is het belangrijk om de prijzen van verschillende verhuizers met elkaar te vergelijken. Op die manier bent u verzekerd van het beste aanbod en bespaart u tot wel 40% op de kosten! Een gemiddelde verhuizing kost €860,- tot €1.240,-. Voor de verhuizer betaalt u ongeveer €30,- per uur en het huren van een verhuiswagen kost ongeveer €60,- tot €70,- per uur. Hoe groter de wagen, hoe hoger de prijs. Maar u kunt ook meer meenemen, waardoor u de wagen eerder terug kunt brengen!

Tabel: wat kost een verhuisbedrijf?

Dienst van verhuisbedrijf Gemiddelde kosten*
Verhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer €60,- per uur
Verhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer €70,- per uur
Extra verhuizer inhuren Vanaf €30,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tabel: wat kost een verhuisservice?

Diensten verhuissservice Gemiddelde kosten*
Lift service €65,- per uur
Piano verhuizen €200,- tot €350,- (incl. verzekering)
Tijdelijke opslag inboedel €100,- (opslagbox van 30m³)
Spullen inpakken €40,- per uur
Montage/demontage meubels €40,- per uur

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor een exacte prijsberekening gratis en vrijblijvend offertes aan.


Tips om te besparen op de verhuiskosten

Verhuizen is een dure aangelegenheid, ook als u geen professionele verhuizers uit Westerveld inschakelt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te besparen op de verhuiskosten! Een eerste tip is het gebruik van goedkope materialen, zoals verhuisdozen en verpakkingsmiddelen. Oude kranten zijn erg geschikt om glaswerk mee in te pakken en gebruikte verhuisdozen worden vaak voor weinig of niets aangeboden! Als u wel erkende verhuizers inschakelt, help dan zoveel mogelijk mee om op de kosten te besparen. Zo is de verhuizer minder tijd kwijt, waardoor u minder arbeidsuren hoeft te betalen. Een laatste tip is om de tarieven van verschillende bedrijven te vergelijken, zodat u verzekerd bent van het beste aanbod.

verhuizers in Westerveld in actie

Goedkoop verhuizen? Vergelijk gratis offertes

Heeft u een lift nodig in Westerveld? Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor een seniorenverhuizing? Zowel particuliere klanten als bedrijven kunnen vrijblijvend meerdere prijsoffertes aanvragen via het offerteformulier. U komt dan in contact met een aantal professionele verhuisbedrijven bij u uit de regio. Het is aan u om de verkregen prijsoffertes met elkaar te vergelijken op basis van kosten en aanbod. Vergelijk en bespaar op de verhuiskosten! Wij garanderen een snelle en vakkundige hulp voor het verhuizen. Verhuiswerk wordt een gemak met de hulp van een erkend verhuisbedrijf uit ons netwerk! De verhuizers zijn u met alle plezier van dienst voor snel en probleemloos verhuizen.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan